Hirdetés
Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9701 üzenetére
Ok. Tegnap se futottunk el, csak ott parkoltunk a járdán. (nem a rózsaszín tündéres kocsival )
Ok, addig odaérek. Hétvégére nem mocsok időt mondanak?
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9706 üzenetére
Már 2-3 napja teljesen rendben van és nincs vele semmi probléma. Egyébként az valami takarító/rendrakó cégnek volt az autója?
Vagy csak valami szépségnek tetszett ez a színvilág?
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9701 üzenetére
Biztos, hogy akarsz menni a Balatonra?
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9710 üzenetére
Ez biztos? Mintha hétvégére olvastam volna a mocsok időt. Na mindegy, akkor sietek majd feléd.
-
Tom5
addikt
válasz shankeesham #9729 üzenetére
Csaknem híába fektetik a boxos jómunkásemberek a DIGI kábeleit.
1 évig talán kibírja, addig csak nem lesz olyan elterjedt és leterhelt a hálózatuk.juliabrilke - 5 évig néztem a búráját az osztályunkban ha vki hát én tudom, hogy hasonlít az általad leírt személyre.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9729 üzenetére
Igen, én is erre várok majd. Ha majd nagy ütemben lépnek át az emberek, akkor majd meg lesz az eredménye. Kérdés az, hogy a Digi hálózata mennyit is bír ténylegesen.
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9739 üzenetére
Megnéztem a winchestert. 125/76MB-ot passzíroz ki magából. (olvasás/írás)
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9842 üzenetére
Igazából most gondolkozik az eladásán. De kisebb kártyát akar az illető. Olyan 6600/7600 szintűt.
A sas winchester eredményét olvastad?
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
válasz shankeesham #9845 üzenetére
Szerintem erre gondolt.
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9845 üzenetére
125MB olvasás / 76MB írás.
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9864 üzenetére
Huh!
Nagy kincsesláda!
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9871 üzenetére
Érdekes, de reggel ez nem volt még ott. Ezért már régen szövegeltek többen, hogy csinálják már meg.
-
bim
veterán
Ez annyiból jó hogy többen be fogják írni a nevüket. Eddig ha ki volt töltve rendesen és beírtad a nevedet google-ba akkor azonnal ott volt az adatlapod. Ezzel a módszerrel már nem talál rá...
Ha van pár rosszakaród (APEH) akkor picit védettebb vagy. -
kem
addikt
Pedig elég hasznos ha nem szeretnéd, hogy a mail cím kereső robotok teleszemeteljék a postafiókod spam-ekkel...
Köszi!
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9884 üzenetére
Nem ez fogja megállítani azt, aki rosszat akar neked vagy valami infót keres rólad. Maximum a kereső botok ellen érhet valamit.
-
kem
addikt
válasz shankeesham #9884 üzenetére
Ennek semmi köze nincs ehhez. Annyi haszna van, hogy egy program ami mail címeket keres a neten,h teleszemetelje a fiókokat, nem tudja a képből kitalálni,h mi van ráírva. Bár van 1-2 ami tud karakterfelismerést, komolyabb helyeken azért olvasható szemmel is nehezen a biztonsági kód mielőtt megmutatja a mailcímet.
Köszi!
-
csaba77
csendes tag
válasz shankeesham #9905 üzenetére
több lemezzel is probalkoztam...amiket elotte mar tobbszor is hasznaltam. pl tegnap a sajat gepemen.
latja a dvd-t a bios.sot most kapott egy bios frissitest is...+be van allaitva, hogy bootolhasson.
a Winxp Reborn nyitokepe bejon utana jon a probléma. Kiválasztom, hogy telepítsen, de semmi.Csibe
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9930 üzenetére
Igen, ebben igazad van. Viszont a tamagochit 10-14 éves korosztálynak találták ki.
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9932 üzenetére
Az megint más, ha leül játszani valami szép, igényes grafikás játékkal. De ez a teve, meg maffia és hasonló játékok. Na mindegy.
Számháborút meg az áfa emelés miatt a legtöbb boltban tudsz játszani. (erről jut eszembe, hogy "capture the flag" játékot szoktak Fehérváron is szervezni. )
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9937 üzenetére
Csak vonaton szoktunk olyat játszani. De csak unaloműzőnek max. 10 percig.
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9968 üzenetére
Egy időben, amikor nem volt benne gép, akkor párom éjjeli szekrénynek használta.
-
Ronin-
senior tag
válasz shankeesham #9982 üzenetére
ez olyan ismerős..
-
Ronin-
senior tag
válasz shankeesham #9979 üzenetére
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9982 üzenetére
Áááá... Csak 6 személyes kell. De szólj, ha valami jó cucc megy arra még.
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9995 üzenetére
Ezt meg se kérdezem, hogy mire írtad.
-
D.Orion
veterán
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #9996 üzenetére
Ott lakok a közelben. Azt a bűntényt meg nem tudták rám bizonyítani. Ártatlan vagyok.
-
Tom5
addikt
Merem remélni,hogy NŐ
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10147 üzenetére
Nekem aztán tök mindegy, hogy ki, de legyen valaki.
-
bim
veterán
válasz shankeesham #10145 üzenetére
És mára mik a kilátások vihar ügyben? Vajon meglesz Julcsi étkezőasztala? -
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10157 üzenetére
Tudom én az igazságot!
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10159 üzenetére
A csomag ami jönne az egyből menne is tovább másnak. Ablak meg van. Kicsit javítottunk rajta. Meglátjuk milyen sikerrel.
-
jakobinus
tag
válasz shankeesham #10192 üzenetére
Azt mondják, ha nincs gondod nősülj meg, vagy bontsd le a házad
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10192 üzenetére
Csak el kell vele hitetni, hogy őt akarod fényképezni a szépsége miatt és egyből engedékeny lesz.
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10198 üzenetére
Na az a katasztrófa akkor.
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10199 üzenetére
Nem tudom, de így elsőre teljesen logikus és átgondolt ötletnek hangzik.
Szerintem nagyban tudja növelni az "igen" válaszok arányát fényképezőgép vásárlása előtt.Ha valaki ezért kap monoklit, akkor az az ő bulija.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10202 üzenetére
Neeeeem. Most legalább 70km-re van tőlem.
Azért mondom, hogy átgondolt ötletnek hangzik, mert esetleg lehetnek kellemetlen mellékhatások, mert élesben nem teszteltem még. -
Ronin-
senior tag
válasz shankeesham #10209 üzenetére
akkor kiderült,hogy mitől az a nagy hideg télen
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10213 üzenetére
Én úgy gondoltam, hogy pár helyen elsütik azt, hogy 2-3 réteg festékre simán ráteszik a tapétát és nem távolítják el előtte.
-
jakobinus
tag
válasz shankeesham #10211 üzenetére
Pedig elég régi. Papp Laci mondta, vagy Adler Zsiga bá'
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10226 üzenetére
Igen, névre szóló.Mondjuk aki keres ilyet ő azt mondta, hogy nem volt vele még probléma. De ha meg nagyon kukacoskodnak, akkor meg a tulajdonosa veszi meg mondjuk a jegyeket és kész. Nekem a munkahelyemen nincs ilyen probléma, mert nem adnak üdülési csekket.
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10227 üzenetére
Ilyen helyeken állítólag nem kérik, hogy konditerem és hasonlók. (az illető is itt süti el) Én egyszer vettem koncertjegyet és MÁV jegyet, ott nem kérték. Hotelekben azért komolyabban veszik.
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10274 üzenetére
Eh!
Csak nem valami nagy folyás?
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10276 üzenetére
Igen. A bontás és a meglepetések.
Nem is mondtam, hogy jó áron elmentek a procik és a ramok.Csak hülye paypal szívat. (elérem a 250.000Ftos limitet, ezért most igazolvány és számla másolata kell)
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10283 üzenetére
A csóka már át is küldte a pénzt. Viszont a paypal morog, mert elértem egy limitet és az oldalukra belépve személyes igazolványt és számlát kell bemutatnom. Addig pihen a pénz.
Remélem elfogadják majd. A lapot meg feltöltöm ramokkal és procival -
LamerGyuri
senior tag
válasz shankeesham #10274 üzenetére
Most jöttem;láttam-látom.Szólj máskor,ha gond van:az Öregem víz-fűtés-gáz szakterületen nyomja az ipart.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10342 üzenetére
De ez más lassan brutális, amit művelnek. Hülye képeket küldözgetek, emailekre fél naponta válaszolnak. Nekem meg küldeni kellene már a csomagot, de így meg se kaptam a pénzt.
Most írtam egy emeltebb hangú levelet, amiben leírtam, hogy párom nevén SEMMILYEN számla nincs, tehát bemutatni is nehéz. Erre most írta, hogy credit card statement is jó lesz.
Csak tudnám mi a franc kell neki. Mert a havi kimutatást már 1x elküldtem. A szerződés. Azt meg 5 éve csinálta, természetesen másik cím van rajta.Pesze jönnek a buzi dumájukkal, hogy mindezt az én védelmemben, meg Úniós szabály.
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10345 üzenetére
Hát igen.
Sajnos ez a magyar valóság. Akinek meg van pénze az inkább nyárra elkölti. Nem is csoda, hogy jó páran be is dőltek a boltosokból.
-
Timyyy
őstag
válasz shankeesham #10348 üzenetére
Ha tényleg ilyen olcsó lesz a ram akkor dobok be még 2-t a gépbe, úgyis későbbre 4 gb-t terveztem legyen igazad
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz shankeesham #10352 üzenetére
Hurrááá haza se jövök a strandról
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest