Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Jaja
Tiv már azt a cikket linkelte amiben azt írták h az csak egy másolat volt,de attól függetlenül mást is megrongált-a cikk szerint."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz norbalia87 #3199 üzenetére
Váá az első krva nagy!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz tiv83us #3224 üzenetére
Egyébként mindenkinek egy a véleménye a *********-ról,próbálom én is nem felhozni,de most nagyon ez a téma mindenhol,nincs olyan hír/cikk ami nem "róluk" szólna..egyszerűen mondanám,mondanám...noh de próbálom baráti körbe "kibeszélni magam" (enyhén kifejezve.)
Remélem ez még OFF-bsa elfér."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz norbalia87 #3236 üzenetére
Az első igen király,már régi de jót röhögtem,egyébként van amikor kukába fejel bele.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Nem szeretnék megbántani senkit,de 2,5m -ért inkább vennék egy 4-5 évess BMW-t mint egy új Suzuki-t. (Tényleg ne vegye a szívére senki!)
Biztonságtechnikailag is a béka segge alatt vannak. "Papír"..."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz hossszú #3261 üzenetére
Gondolom Suzuki-d van.
Direkt leírtam 2x h nem kell felvenni,ez az én hozzáállásom,attól h én szarozom,még lehet jó.
Szarrá hajtás -mindenre igaz lehet. Hozzáértővel kell menni vásárolni.
A szerviz tény h több,de én pl eddig semmit nem vittem szervizbe (ebből le is szűrheted h soha nem vettem új járművet,gazdaságtalan.),otthon megcsináltunk mindent.
..h a fogyasztásra is kitérjek,egy 316-os BMW picivel eszik többet mint egy 1.6-os Swift.
..és mégis egy BMW-ben ülsz.
De most éppen a használt BMW jutott eszembe Suzu helyett,de akár felhozhatnék egy jó VW-t is. Passat?!
Noh peace![ Szerkesztve ]
-
-
runner 125
nagyúr
Hali!
"Hogy adjunk el egy lopott telefont "legálisan"?!"
..most meg egy jó barátom buktatott le egy csalót.
Igaz nem itt,de minden esetre tanulságos.
Valamelyik portálon kínáltak nagyon jó áron egy 2-3 hónapos Nokia E66-ot,amiből még alkudott is..
A fickó le is hozta volna neki (Pestről) -ah mesélte a story-t nekem már itt gyanús volt.
..1év garival hirdette,rákérdezett a srác a garira,azt a választ kapta h ő sem pesti,így a garipapír valószínű otthon (vidéken) maradt,de be szkennelteti az otthoniakkal és elküldi e-mail-ben előtte. Úgy is tett,a garilevél megérkezett mail-ben. A srácnak is kicsit gyanús volt már az eladó,így PS.-ban egy picit "átnézte"(A "kedves" eladóra való tekintettel a személyes adatait kiszíneztem.)
..a lényeg azt hiszem nagyon jól látszik; az IMEI szám át lett írva a papíron.
-
runner 125
nagyúr
Jókat nevettem.
A legjobb amikor a nő nem tud beparkolni,és a csávó megteszi helyette.
..jah és a vége is jó,de az vmi trükk vagy tényleg..?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Neee.
„Úgy gondoltuk, egy baba jó dolog. Arra nem gondoltam, hogy hogyan fogjuk eltartani. Igazából zsebpénzt se kapok, apu néha ad egy tizest"
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Ez mekkora már.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz dangerzone #3363 üzenetére
Jaja, "ősidőkbe" ha tyúkot loptál levágták a kezed.
Egyébként valóban szigorítani kellene, meg persze nem luxus körülmények között tartani a foglyokat. (TV,konditerem,könyvtár,munkát adnak nekik (?!?!) )
..meg persze a ; "jó magaviseletért 5 év mínusz" Nah persze..."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz dangerzone #3367 üzenetére
De legalább nesztít fog.
-
runner 125
nagyúr
válasz dangerzone #3377 üzenetére
..én meg nagyot ütök.
-
runner 125
nagyúr
válasz dangerzone #3379 üzenetére
Nem-nem, először;
-
runner 125
nagyúr
válasz dangerzone #3382 üzenetére
-
-
runner 125
nagyúr
válasz dangerzone #3392 üzenetére
Jah, csak így fél 1 táján szét unom magam,így PS-ben gyors lekaptam a logót..
-
runner 125
nagyúr
válasz fekeandras #3405 üzenetére
Az "erzsi1980" hiányzik róla, bár lehet a hátán van.
-
runner 125
nagyúr
...áá, vicc..
Amikor sokszorosítja magát, hát tegye, de ennél szánalmasabb nincs amikor a havi segéllyel mutatkozik. Noh meg persze a háttérben megbúvó kombihűtővel.
Jól szerkesztett kép."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Honda topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest