Hirdetés
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Tocu HD-hoz egy hozzászóló
Ott is megírtam a vélemény,itt már nem fokozom"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #2081 üzenetére
Félre értés ne essék,nem irigységből írtam,de az ilyentől a bicska kinyílik a zsebemben
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz concret_hp #2116 üzenetére
Krva jól tette!
Bírom a csókát..egyébként most már h h nincs Showder club?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
runner 125
nagyúr
válasz fekeandras #2133 üzenetére
..addig tuti nem mennék el,valah nem kívánom az ilyesféle "nőket".
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz fekeandras #2140 üzenetére
...sztem meg csak egyszerűen rohadt buzik.
-
runner 125
nagyúr
válasz engineeeer #2153 üzenetére
"mondja meg, hogy ez, na micsoda dolog!"
luul
-
runner 125
nagyúr
Ez nem feltétlen idevaló,de én kifeküdtem rajta..
kámmonbárbi"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Ez viszont tényleg szánalmas.
Ide is írom, h 18 éven aluliaknak nem ajánlott."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz fekeandras #2175 üzenetére
Szinte minden héten látok ilyet/ehhez hasonlót.
Van aki telefont függetlenít,van aki filmeket árul/van aki pc gémet.."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
runner 125
nagyúr
válasz fekeandras #2189 üzenetére
Ezek már valóban a "no comment" kategóriába tartoznak.
..egyébként mai világban minden nyilvános warez necces,egy itt is bőszen-flashelt Box-okat- áruló srácot is lekapcsoltak. Házkutatás,vagy 10 box-ot,3-4 ps3-at vittek el,és természetesen bíróság.."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz buherton #2264 üzenetére
"2009.01.14 10:21:11 Furé
-Adnék egy kis pénzt a kiheréléséért...
2009.01.14 10:27:34 Ingyen Online Stratégia játék magyarul
-Furé: Már késő, szaporodott..."
-
runner 125
nagyúr
válasz (Kolombusz) #2273 üzenetére
Az yjenek mi a f@szcsyért yrnak ygy?
mod.:Ódekár h oda nem lehet írni
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest