Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
EEZN
ÉN mértnem voltam ott?
midnenre frankon megmondtam volna a frankkot (én 8.-os avgyok szal korosztály de senki nem értesitett erröl a szutyiokrolHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
1. kérdés: Milyen különböző gyártótól származó OP Rendszereket ismersz?
Microsoft: XP, 2000, Me, NT4.0, 98, 98lite, 95, Linux: Debian, USU, Suse, BEOS (asszem)
2. kérdés:Leállítani lefagyott programot:
ha reagál aakkor: Alt + Tab és leállitom jobbkillek asztalrol
ha nem: Ctrl+alt+del és program stop
3. kérdés Milyen különböző fájlkezelő programokat ismersz:
Alap cuccos tallozo, Win commander , total commander kb ebbe nem vagyok májer
4. kérdés DOS-ban kislemez formázása rendszerlemezként?
XXX nemtudom ezt tuti buknám de a többi megy
szerintem aki ma 8. az nem nagyon látott lopyt rendszerlemeznek amit ráadásul DOsba csináltakkk (egyáltalán van ilyen?
5. kérdés: Milyen típusú nyomtatókat ismersz?
Fajta szerint:
tintasugaras, Lézeres, ''TÜS'' alias matrix, LED-es
Márka szerint? necsinádl mád abbo sok van de a legjobb a teszkogazdaságos lexmark
6. kérdés: Milyen processzor gyártókat ismersz?
CPU: Intel , AMD
GPU: nVidia, ATI
7. kérdés:Mi az a RAM?
nemtudom a pontos megfogalmazását sry de talán : az az egység amelyre a Proci ''bebufereli'' az adatokat pl. vágolapra helyez akármit azt nem a winyóra rakja hanem ammmeddig elfér addig a ramokra tolja ezek a filek elveszlenek talán akkor ha a gép árámtalanitodik DE ez hülyeeség kb de ez lehet a lényege
Egyéb: Itt az adathordozókra kérdeztünk rá:
CD: 700mb
DVD 4.7GB de ebboöl csak 3.xx irhato?
''
1. 120GB -> Dual Layeres DVD ----> Winyó ----> DL Dvd 8.5giga
2. 650 Mb egy cd-s játék ----> föleg pl egy Diablo 3 ami 3CD
3. 1,44 Mb 1,6Mb tömörítve, vagy zene (mp3) ----> nem biztos hogy 1,6 mega van tömötitve ez függ a bit sürüségöl is stb.
4. 120GB processzor--> az gondolom ez az L21-be van ...
5. 1,44 flopi ----> nem nem flopy
6. 120GB wincsezter----> ééés eltalálta
7. 4,7 GB USB kulcs ----> mértnem DVD az usbbö tudtommal csak 2es számrendszer ''jelölhet'' méretet tekintve szal szerintem ez jolesz DVD lemeznek és nem DL-nek
8. 650Mb Pendrive ----> nem ez is egy CD mert pendrive 256, 512, 1024 stb....
9. 1,44 Mb floppy = merevlemez ----> ez egy adathordozo de nem merevlemez ''szerintem''
10. 120GB vincseszter-----> ez jóóó
NA HÁNYPONTOS? 16perc alatt készültem el vele
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
Ati az GPU nem CPU de nem volt oda irva milyen processzor szeritnem ez igy frappáns megodlás de a VPU bol kihagytam a voodoot meg a volari gyártolyát de azt nemis tudom kicsoda mert az nem a legjobb kai szerintem
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest