Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ator
tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni óraválasztásban ,ha nem is most ,de a közeljövőben szeretnék venni egyet,
mégpedig a következő kritériumokat szabtam ennek az órának:- zafír üveg,vízálló, strapabíró legyen
- sportosan elegáns
- a számlap átmérője 47 mm vagy nagyobb legyen
- az összeg amit rászánnék az 100 ezer Ft(maximum 150 ezer akkor kicsit később veszem meg)
- mivel a szíj cserélhető ezért nem ragaszkodom egyikhez sem,de a bőr szíj az közelebb áll az elképzeléseimhez
- ne kelljen elemet cserélni benne(automata,rádiós)
- részletgazdag kimunkáltság, itt arra gondolok,hogy szeretem, ha a számlap tele van kisebb, nagyobb számokkal nem csak 12,3,6,9
- szeretem az új dolgokat így jobb lenne, ha új óra lenne,de nem zárkózom el a használt piactól semRemélem sikerült mindent leírnom amit támpont lehet ahhoz, hogy tudjatok segíteni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Ator
tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni óraválasztásban ,ha nem is most ,de a közeljövőben szeretnék venni egyet,
mégpedig a következő kritériumokat szabtam ennek az órának:- zafír üveg,vízálló, strapabíró legyen
- sportosan elegáns
- az összeg amit rászánnék az 100 ezer Ft(maximum 150 ezer akkor kicsit később veszem meg)
- mivel a szíj cserélhető ezért nem ragaszkodom egyikhez sem,de a bőr szíj az közelebb áll az elképzeléseimhez
- ne kelljen elemet cserélni benne(automata,rádiós)
- részletgazdag kimunkáltság, itt arra gondolok,hogy szeretem, ha a számlap tele van kisebb, nagyobb számokkal nem csak 12,3,6,9
- szeretem az új dolgokat így jobb lenne, ha új óra lenne,de nem zárkózom el a használt piactól sem
Remélem sikerült mindent leírnom amit támpont lehet ahhoz, hogy tudjatok segíteni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.[ Szerkesztve ]
-
Ator
tag
Üdv!
- sportosan elegáns
- az összeg amit rászánnék az 100 ezer Ft(maximum 200 ezer akkor kicsit később veszem meg)
- ne kelljen elemet cserélni benne(automata)
- részletgazdag kimunkáltság, itt arra gondolok,hogy szeretem, ha a számlap tele van kisebb, nagyobb számokkal nem csak 12,3,6,9,de igazából annak örülnék ,ha minél több opciót kapnék.
- szeretem az új dolgokat így jobb lenne, ha új óra lenne,de nem zárkózom el a használt piactól sem.Remélem sikerült mindent leírnom amit támpont lehet ahhoz, hogy tudjatok segíteni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.[ Szerkesztve ]
-
Ator
tag
Hello!
A Steinhart mennyire gyárt jó órákat ,mik a vélemények róla?
Előre is köszi a segitséget. -
Ator
tag
Üdv!
Kinéztem magamnak már régen egy Steinhart Ocean Vintage GMT-t csak nem lehetett rendelni ,aztán most már előrendelhető elvileg a steinhartwatches.de-n július végén érkezik elvileg ,de 490 euró plusz a szállítás, ha jól néztem ki a listából +30 euró ami összesen 520 euró, a Riosshop-os 458 euróval szemben, de elég rosszakat olvastam erről a webshopról ,de azért nem mindegy az a 18-20 ezer forint differencia.
A kérdésem ,hogy mennyire rosszak a tapasztalatok a Riosshop-ról, annyi , hogy nagyon sokat kell várni még megérkezik vagy esetleg nem korrektek ?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Ator
tag
Üdv mindenki!
Szeretnék kérdezni egyet, mégpedig szeretnék órát venni ,igazából már kinéztem magamnak 1 éve egy Steinhartot.
Ez lenne az, a kérdésem az lenne ,hogy ebben az árkategóriában és minőségben, kinézetben, szerkezetben van esetleg jobb ennél vagy legalább hasonló jó, az árkeret 150 000 Ft, amire gondoltam.
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Ator
tag
Hello,
Köszönöm a gyors válaszokat, még egy kérdésem van, mégpedig az ,hogy riosshop-on rendeljem meg az órát vagy a német oldalon keresztül?
-
Ator
tag
Sziasztok!
A következőben szeretném kérni a segítségeteket, véleményeket.
Végre hosszú idő után (2 év) megvettem az első "komolyabbnak" mondható órám, mivel nincs annyira vastag alkarom, csuklóm, egyértelmű, hogy ki kell venni a fém szíból 3 vagy 4 szemet.Lehet buta kérdés, de gondolom ezt ne próbáljam meg én itthon, hanem vigyem el egy óráshoz, aki könnyedén ezt megoldja?
https://www.steinhartwatches.de/en/diver-watch/ocean-vintage-gmt.html
Előre is köszönöm a segítségeteket és válaszotokat.
Ui.: Teljesen korrektek voltak "Steinhart-ék" nettó 3 munkanap volt a szállítás, minden email-emre, szinte fél napon belül reagáltak, részemről kifogástalan volt az ügyfélkezelésük és maga a szolgáltatás is, amit eddig kaptam, persze nyugtával dicsérem a dolgot.
Üdv,
Ator -
Ator
tag
Köszönöm a gyors segítséget és válaszokat.
Még annyi, hogy, gondolom egyenlő arányban szedjek ki szemeket mindkét oldalról (nyilván, ha páros számról van szó) vagy esetleg van valami, amit még figyelembe kell venni?Köszi.
Üdv,
Ator -
Ator
tag
No, meg is van, kiszedtem a "felesleges" szemeket a szíból, valóban, így, hogy csavaros stiftek voltak, még nekem is sikerült.
Köszi még egyszer a segítséget.
Üdv,
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- E91 blog 2. rész
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Microsoft Excel topic
- BestBuy topik
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest