Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Toilet tycoont is biztos azért találták ki mert már wc-re járni sincs idő
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
indul a Family Sharing béta tesztje,
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
Viszont azt ne felejtsük el hogy market-en való eladás csak ugy lesz aktiv eleve ha már vett valamit az ember a steam-en. Pontos időpontot a vásárlás után nem tudom mikor aktiválják a market használatát de majd aki jobban tudja az beirja.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Franciáknál megint alkotnak beterjesztetek az ep-nél egy javaslatot hogy minden felhőszolgáltatásra illetéket kelljen fizetni. Steam-en is van felhő nem, meg a sok ingyenes email fiók és egyebek. Az ingyenes Steam-nek is alávághat ez a hülyeség, meg minden másnak...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ja csak az árban ezek nincsenek belekalkulálva egyelőre szerintem, na mindegy remélem nem lesz ebböl semmi mert alapvetően megrengetheti az egész internetet. Utána olvastam és pl ha ide a fórumba feltöltesz a fórumos tárhelyedre egy saját képet már az után is illetéket kellene fizetni a beterjesztett javaslat szerint
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Nemtudom de egyre nagyobb hülyeségek jönnek elő a szabad internet ellen azt látom. Na mindegy majd csak elvetik a fenébe én steam-ért az meg hogy felteszek egy képet pl a facebokra vagy ide azért fizteni nem fogok az biztos csigazabálók tehetnek egy szívességet.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Agyzuzo #53169 üzenetére
Azt olvastam a Rocksteady Studios egyik twitterébe hogy még most konvertálják át a kódokat mert ötvenféle dobozos kiadás létezik nem csak a saját kiadójuk kiadása, henm budget kiadóknak is átadták. Pl itthon is a legjobb választás sorozatban is megjelent már mindkettő...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz BomiBoogie #53180 üzenetére
Eleve kell hozzá némi gyerekkori szeretem a amerikai szuperhősősös képregényeket lelkület. Na az nekem abszolute nincs meg. Első két batman film annak ideján még tezszett is mert húsvér ember játszotta de manapság már annyira elvont hogy annyit nemér a film hogy letöltsem. Számomra az a jó játék amibe beletudom magamat képzelni. Hülye maskarában szálldogáljak az valahogy nem megy számomra... Deus ex sorozat számomra pl a legjobb játék meg a half life-sorozat, abban még a főhősért is izgulok.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz BomiBoogie #53188 üzenetére
Én is filóztam rajta amúgy mert 5 euroért már ingyen van, de nyomtam az újabb részét és macskanő felakasztva fél óráig magyaráz na ott hagytam abba. Számomra agyilag zsibbasztó az egész
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #53243 üzenetére
Az oil rush bundle-t 3 hónapja meg a Faerie Solitaire 1 éve mindenki megnyerte aki rákatintott.
-
djculture
félisten
válasz wwenigma #53248 üzenetére
Lassan a simába meg értelmes dolgot nem lehet nyerni most is televan szrva mafia2-vel meg civ V-el. A nyamvadtok csináltak ötezer akountot és befarmolták a játékot azok előtt akik tényleg játszanának is ezen játékokkal. Az ilyen embereket én szégyenkalodába záratnám és minden arra járó pofándobhatná őket egy rohadt almával.
Még azt megtudom érteni ha mindkettő játék tetszik neki és csinál két akountot de hogy 3-10 db mafiát befarmol azt már nem nagyon az ilyenek egy férgek,[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz polonic #53293 üzenetére
8.1 alatt sok más se működik még, új oprendszer mindig ilyen. Én tartom magam ahhoz hogy mindig várok vele vagy 1 évet, addigra már minden használt program normálisan szokott érdekesen működni. Mikor meg kijön csak a szenvedés van vele. Elég beleolvasni a 8.1 topikba bétatesztelőnek nézték a népet, probléma és hiba hegyek vannak oldalakon keresztül..
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz BomiBoogie #53402 üzenetére
Én meg minden kártyát eladtam az ára alatt 1-2 centel 10 mp alatt és igy ingyen lesz a a deus ex upgrade, más nem izgat...
-
djculture
félisten
opengl verziójával van baja az meg a driverbe van..
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz MoRT2195 #53521 üzenetére
19.99 az alapára és Special Offer
Owners of the original Deus Ex: Human Revolution on Steam will receive 50% off on their purchase of The Director's Cut! Additionally, users who also own The Missing Link DLC will receive an extra 25% off!
Ugy hogy úgynéz ki tényleg 4.99 lesz annak akinek megvan a sima meg a missing link is, a kiadó hazudott egy ordasat..[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
23 óra és kiderül hogy néz ki
-
djculture
félisten
Komolyan mondom sose lehet megvenni ezt a hülye deus exet még mindig 19 óra van hátra... Vicc amit művelnek már tele a net vele ezek meg itten bohóckodnak, az lesz a sorsa ennek a SQUARE ENIX-nek is mint a thq-nak. Hasonló baromságokat csinál. Már eleve is kamuztak mert 5 dollár-ért lehet csak megvenni a directors kiadást , most még az kéne hogy nállunk meg bejöjjön 20 euroért, ha megvolt hanem a sima...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Hát remélem bár akkor is 3,99 euroról volt szó a store-ban meg látszik a 4,99. a honlapjukon is ott van feketén fehérten, ők írták nem a pista bácsi.
Tudom 1 euro már nem sokat számít de akkor is ha meghirdetek valamit 2000-ért rácsapnak és 2200ft-ért mondanám a jelentkező vevőnek nem tudom milyen világháború lenne. Ez egy kicsit érdekes hozzáállás egy cégtől.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
Ja meg kivolt a gyilkos azt se árt kideríteni ahelyett hogy a fiók visszaszerzésén ügyködnétek
-
djculture
félisten
válasz BomiBoogie #53857 üzenetére
Egy fillért se ér egyszerűen az instalálási gomb helyett csak egy fekete téglalap van... azt rugnám picsán aki ezt így kitalálta.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz #65537792 #53897 üzenetére
1. Be kell lépni a steamgifts.com-on (a steampowered.com-ra fog irányítani, tehát nem kell megadnod nekik a jelszavad, a Steam API-t használja a cucc)
2. Kapsz "300 pontot", amiből "licitálhatsz" mások által felajánlott játékokra. Nem valódi licit, hiszen minden felajánlott játékra mindenki fix pontszámmal licitálhat (a pontszám amúgy megegyezik a játék árával), így mindenki egyenlő esélyekkel indul. A felajánlások egy adott időpontban lejárnak (mint egy aukció kb), miután a Steamgifts kisorsol egy szerencsést.
3. Ha Te nyertél, a felajánlóval kapcsolatba kell lépni emailben vagy Steamen, és el fogja neked küldeni a játék aktiválásához szükséges kulcsot. Az "aukció" végén minden "licitáló" visszakapja a pontokat, így újra "licitálhat" más felajánlásokra.Lehetőség van arra is, hogy Te ajánlj fel játékokat másoknak, ha van pl egy plusz kulcsod valamihez, vagy kaptál egy továbbajándékozható játékot.
Ezen kivül vannak csoportok ahova ha belépsz és vagy kapsz meghivót akkor a csoport tagjainak a felajánlásaira is tudsz jelemtkezni. Vannak olyan feajánlások is (az értékesebbek ) amire hogy jelentkezz adott értékű játékot neked is fel ajánlani.
Alapnak ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest