Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz iSonic #18658 üzenetére
ezt most minden rosszindulat nelkul mondom, de szerintem random-ozz kicsit, hogy megismert a masik ket fajt, azok dimamikajat is, mert neha fajdalmas hallgatni, hogy miket mondasz (gondolok itt a bukott ZvT vegere es az azt koveto eszre)
a kovetkezo PvT meg - mint az ellenfel is irta -, all in volt, azt nem fogod meg 1-1-1 bo-val
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz kovsol #18665 üzenetére
ezt en mar bw-ben is tudtam, mondom is mindig, mikor kerdezik, hogy miert jatszom randommal, hogy azert, mert annak vannak a legerosebb egysegei
amugy az komoly, hogy us szerveren gyengebbek a jatekosok?
van valamifele rangsor a szerverek kozt (jatszik egyaltalan innen valaki tobb szerveren - bar a korabbi bnet-nel ez egyszerubb, de foleg olcsobb volt)[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
rt06
veterán
válasz hajsza #18694 üzenetére
nem vicc (megha o annak is szanta, nem jart messze a valosagtol)
lasd itt, egybol a cikk elejen, a #5 fact masodik bekezdeset (sajnos a video nem erheto el)"Not only do Korean pro gamers rake in the dough, but also national attention. 120,000 people gathered live in a stadium to watch a 2005 StarCraft championship--over 40K more than attended the Super Bowl that year."
amugy a multheten mikor neztem, 46k korul volt a csucs, es emelle meg kb tizedennyi az LQ verziot nezte (en is, a masik szaggat) - szoval osszesen kozel 50 ezer nezoje volt az esemenynek (lehet volt, mikor meg is haladta ezt a szamot)
-
rt06
veterán
válasz LinogeOW #18696 üzenetére
azert annyira gyorsan meg mindig nem jon vissza, mint amennyi ido alatt egy zerg ujrahuz egy 200/200-as sereget, miutan az elso lenullaztak
de mondom - neked is komolyan ajanlom -, random-ozz, hogy tisztaban legy a harom faj kozti jatekkal, a harom jatekomod dinamikajaval
-
rt06
veterán
válasz LinogeOW #18704 üzenetére
"És érdekes, legtöbbször olyankor már buktad a meccset, amíg ki tudsz hozni annyi unitot, hogy egyáltalán megpróbálhasd visszaverni az ellenfelet"
pont ezt mondom, hogy nem, de amig nem ismered mindharom fajt, ebbe folosleges belemenni
-
rt06
veterán
válasz LinogeOW #18708 üzenetére
1: dehogynem, hisz' mas fajokkal valo osszehasonlitasban allitod
2: meg ha igazad is lenne (mint az egyes pontban irtam: nincs), tobbnyire nem a zerg fajrol sorakoztattal fel allitasokatPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz WayneGace #18710 üzenetére
ezt nem ugy szoktak megoldani, hogy felvaltva jatszanak mas mas szerveren, hogy ne csak az egyik felet szopassak? (bar itt nem hallottam errol semmit)
Alg: azt hiszem, csak 12-13 volt
-
rt06
veterán
válasz LinogeOW #18711 üzenetére
ha late game-ben annyira lenullazod magad, hogy ne legyen idod utanpotlast hozni zerg-gel, az nem a faj hibaja, nem a jatek kiegyensulyozatlansaga miatt van, hanem egyertelmuen a te korlataid miatt, mert ez azt kell hogy jelentse, anelkul nullaztad le magad, hogy ertelmes kart okoztal volna az ellenfel seregeben
amennyiben ugyanis okoztal volna, ugy az ellenfelnek (hacsak nincs 20-30 egyseg gyarto epulete) lenyegesen tovabb tartana ugyanez a muveletPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz LinogeOW #18721 üzenetére
"Nem arról van szó, hogy annyira lenulláznám magam, hanem amíg kijönnek a unitok, addig..."
late game-ben miert kell a kijovo egysegekre varnod? ha nem nullaztad le magad, akkor honnan van az ellenfelnek olyan jelentos letszambeli folenye, hogy az egyidoben 50 keszulo egysegre varakozas miatt bukod a mekozest?
(#18725) LinogeOW: ennek mi koze ahhoz, amit kerdeztem?
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz LinogeOW #18727 üzenetére
mint irtam, ha ilyan jelentos letszambeli hatranyra teszel szert, az nem a faj gyengesege, nem a jatek kiegyensulyozatlansaga, hanem a te hibad eredmenye
ha ismerned minimalisan a tobbi fajt is, akkor meg foleg nem emiatt panaszkodnal, hiszen tudhatnad, hogy meg igyis a zerg az, amelyik faj leggyorsabban ujra tudja huzni a sereget
mogotte a protoss, aki ugyan 10 mp alatt le tud hozni gateway unit-okat (a tobbire varnia kell neki is), viszont csak annyit, ahany gateway-jel rendelkezik, vegul pedig a terran, akinek az egyseg gyarto epuletek korlatozo szama mellett varnia kell az egyseg elkeszultere istehat ha csak ezen szempont alapjan vizsgaljuk a harom fajt, a zerg (megfelelo larva management mellett) toronymagasan vezet, ergo ha late game-ben az utanpotlas lehozasaval van gondod, akkor egyertelmuen valtoztatnod kell a jatekodon (legvegso esetben valts fajt, mert a zerg nem neked valo)
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz LinogeOW #18729 üzenetére
mint irtam, a protoss-t egyfelol korlatozza a gateway-ek szama (mast o sem tud warp-olni), masfelol meg minek engedsz neki proxy pylon-t (erre mondtam, hogy nem a jatek hibaja, hanem a tied) veszelyes kozelsegbe?
a hozzaszolasod kozepso reszet nem ertem, honnan szulted, hiszen late game-rol volt szo, ha ott elbujik a terran ellened fal moge, akkor valamit nagyon elrontasz, ha meg early game-rol beszelsz, akkor megintcsak nagyon elrontasz valamit (ezesetben azt, hogy idekevered)
a hozzaszolasod vege pedig megint nem tobb, mint a ferdites hulyseggel vegyitve, mert a 3 thor (megha parhuzamosan keszul is) tobb, mint ketszer addig epul, mint a roach tobb, mint 4x annyiba kerul (gazbol 8x), 3x annyi supply-t fogyasz
meg jo, hogy nem 3 zergling-et hoztal peldanak 3 bc ellen, ettol talan csak az lett volna nagyobb vetitesaz pedig, hogy a zerg-nek mindig tobb egyseggel kell rendelkeznie, valamint az arra valo utalas, hogy egy csatanak ketszer kell nekimennie ("[természetesen a csata előtt a zergnek van több untija]") egesz egyszeruen nem igaz, es csak azt mutatja meg, hogy fogalmad nincs a jatekrol, vagy szimplan csak ferditesz itt is, hogy jobban jojj ki a vitabol
a kulcs a megfelelo egysegkompozicio, amire a mai merkozesek alatt sajnos nem lattunk eleg peldat (pl ret utolso meccsen egyszer sem sikerult eltalalnia a megfelelo roach hydra aranyt)
itt azt hiszem le is zarom a dolgot, majd ha van mogotted egypar random jatszma, visszaterhetunk ra
bar eros a gyanum, hogy akkor sem fogsz mast latni, csak hogy a jajjkicsikedvenczergemetmindenkibanccsa - es ez a legnagyobb baj, hogy a legtobb balance miatti siras vagy emiatt (jajj, az en falyom olyan gyenge, mindenki mas op es imba), vagy a jatekos sajat hibai miatt (aki elver az mind op fajjal megy, imba egysegeket hoz es cheese/skilltelen taktikat tol) tortenik, nagyon keves az, mikor tenyleg valami kiegyensulyozatlansagrol van szo[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz LinogeOW #18731 üzenetére
ez aztan a belevalo cafolat, meghajlok tudasod elott
amugy hogy tudj arcolni kicsit (van ra ket sorom, hogy csak ezert kerdezted), elarulom, az iden jatszottam kb 30 (ebbol 8 1v1) merkozest, ami ezust ligara elegendo nalam
-
rt06
veterán
ejj de tudtam
ha nyitva lenne meg valami a kornyeken, meg is vennem magamnak azt a ket jutalomsortjo latni azert, hogy mennyire feledekeny vagy ekkora arc melle, majd 4 honapig tartott feljutnod bronzbol silver-be, ha jol sejtem, tobb maerkozes alatt, mint amit en osszesen jatszottam
respect[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz LinogeOW #18734 üzenetére
tapasztalat != napi atlag vegigkattintgatott jatekok szama (lasd pennoyer, a bronz liga egykori koronazatlan kiralya)
tobb, mint 10 eve starcraft-ozom, csak mostanaban teljes melo es iskola mellett nem igazan van idom jatekra (legalabbis olyanra nem, ahol gondolkodni kell, nem csak loni ami szembejon)a vitaba meg azert mentem bele, mert kurvara zavaro, hogy mindig ez a hulye siras megy, amit te is muveltel, mikor a kedvenc zerg fajod jatekosai kikaptak (tobbnyire sajat hibajukbol)
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
pedig megjelenhetne, kellene tole egy replay
-
-
rt06
veterán
koszonom, latszik is belole szepen, hogy a profile id nem, csak a nev valtozik, viszont a battle.net profiloldal osszerakasahoz mindketto kell, igy a regi nevekhez tartozo replay-jel bajban vagyok
irnek is a blizzard support-nak menten, ha nem lenne eppen maintenance...
-
rt06
veterán
válasz LinogeOW #18776 üzenetére
3 base (3x350), egyenkent mondjuk 20 paraszttal (20x50) es atlag masfel gazzal (1.5x75) = 3175 mineral, es akkor meg nem szamoltuk a szamtalan bealdozott overlord-ot
kb 3-4 perc, mig ezt a befektetest visszahozza, azalatt a toss nyugodtan (merthogy tamadas nem erte) tudott tech-elni, void-ot hozni
Eagl3: ezek felvetelrol mennek, ezert kerdeztem, mert elkepzelhetonek tartottam, hogy minden merkozest felvettek mar az 1.3 elott
kovsol: kosz az infot
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz kovsol #18786 üzenetére
azt azert ne felejtsetek el, hogy ez all in taktika
ez kb olyan keres, mintha azt mondanam, hogy az overlord ne tudjon drop-olni, arra legyen kulon egyseg, ami nem az overlord-bol fejlesztheto (idra masodik meccse alapjan)
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz föccer #18789 üzenetére
az, hogy ha ezt idra megfogja, onnantol buko a merkozes a tossnak
kovsol:
stalkert 32 masodpercenkent tudsz lehivni, te 27 masodpercenkent hozol roach-ot, szoval pont annyival lesz gyorsabb tole, hogy beerje a zerget[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz föccer #18795 üzenetére
masodik meccsen nem mondanam sokkal kisebbnek a toss gazdasagat, ott nem lakta be 10 perc alatt a fel palyat idra, mint az elson
es igen, a ha szo hangsulyos, maskent ongyilkossagnak hivnak, nem all in-nek
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #18799 üzenetére
miert csak alatta?
LinogeOW es iSonic is gyemant ligaban van, megis mindketten eloszeretettel hasznaljakfoccer: es latod, a gyakorlat megcafolja (nembaj, mindjart megint kapom, hogy ezustliga alja...)
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz iSonic #18811 üzenetére
ne is mondd, ma olyan jot rohogtem, mikor egyik 2v2 meccseden beugrott a latency miatti varakozas ablak, te meg teleirtad 'a' betuvel
nem felreerteni, nem minositeni kivanlak sem teged, sem a terran jatekot, csak kurvajol jott ki
-
rt06
veterán
ujra megy a replay site, elvileg a nevvaltas okozta problema kikuszobolve (bar a battle net profil linkek tovabbra sem mukodnek, igaz most a battle.net elerhetetlensege miatt)
-
rt06
veterán
válasz föccer #18822 üzenetére
igen, ez most a 16 koze jutasert megy
szerk: pedig remeltem, hogy a masodikat megnyeri a toss (de csak azert, hogy megegy merkozest lathassak ezzel a zerg jatekkal - rendkivul elvezetes jatszmak voltak)
[ Szerkesztve ]
-
-
rt06
veterán
ujracsinalasert nem kapsz ujbol penzt, azt mar egyszer megkaptad (mikor elsore teljesitetted a kuldetest)
ha a jelenlegi allasbol nem tudsz eleg zsetont osszeszedni, uj kampanyt kell kezdenedPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #18870 üzenetére
kimaradas, szunet (pl power outage - aramszunet)
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz föccer #18877 üzenetére
varja', varja', 2 perc pause, mert aramszunet van
esetleg
varja', varja', varja', elment a netp.s.: ;p
killerjohn:
szerintem ezzel szorakozni leginkabb arra jo, hogy picit felporgesd az ujjaidat a jatek elejen (sokan beteszik a foepuletet az osszes gyorsbillentyure, kijelolgetnek es kattintgatnak, mint az orult, hogy felszokjon az apm-juk, ne lassuljanak le a jatek elejen), hiszen - mint Alg is irta - azon a szinten, ahol mi jatszunk, nem igazan befolyasolo az az 5-10 mineral
korabbi verzioban (mar ezt azota javitottak es mindenkepp var a munkas egy picit, mielott visszaindul) azzal, hogy a parasztnak beraktad waypoint-ba, hogy szedjen, majd egybol menjen vissza (harvers / return) lehetett nyeni 5-7%-ot a legelejen, de legtobbunknek szerintem meg az sem szamit (120-125 => 126-133) annyit, hogy megerje a kockazatot, hatha elbasszuk es nem termelunk semmit
amugy lehet olyat is csinalni, hogy az elejen F1-el jelolod ki a parasztokat (ez ugye mindig egy nem dolgozo munkast jelol ki), s mas-mas mineral-ra kuldod oket jobbklikkel (F1, jobbklikk egy mineralra, F1, jobblikk masik mineralra, es ezt osszesen hatszor)
sc:bw-ben volt ennek picit tobb jelentossege, foleg mert csak 4 parasztod volt, s ott picivel jobban eszreveheto volt, ha a 4 kozelebbi mineralra kuldted oket
plusz ott sokkal butabbak voltak, nem mentek at olyan gyorsan masik mineral-ra, ha egy helyre kuldted oket[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #18881 üzenetére
de, valoszinuleg rosszabb lesz
legalabbis en ahanyszor probaltam, sosem talaltam el mind a hat mineralt, amit akartam[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz föccer #18889 üzenetére
hallottal mar pl az alienware-rol?
ok kimondottan gamer konfiguraciokat raknak ossze, tobbek kozt laptop-okat isigy latatlanba lefogadnam, hogy pl jelen topic latogatoinak gepet keresztbe nyeli le mer a kozepes* (M15x) laptop is, nem hogy a nagy (M17x)
*: jelenlegi indulo ara 227k, szoval annyival nincs is a hatar folott
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz AlyArkhon #18900 üzenetére
en melohejen csak nem allok neki orjongeni, de az utolso osszecsapasra azert kitettem fullscreenbe (amugy csak a sarokban megy, melozok kozben)
gyonyoruen drop-olt WhiteRa, remelem TSL-en is hasonlo kimenetele lesz az osszecsapasuknak, hasonloan elvezetes merkozes utanPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #18932 üzenetére
a standard quality-t (ha jol tudom mindig) lehet nezni ingyen is, a hq a fizetos
ha tevednek, javitsatok ki
a vod linkekert meg koszonet, en is kerestem, de ugy tunik, nem eleg alaposan
kovsol: na, akkor a WhiteRa vs MC meccset lementem, ha hazaertem
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
mondjuk azert visszafoghatnatok magatokat
-
rt06
veterán
válasz killerjohn #18947 üzenetére
szerintem a team gsl-re gondolhatott, tsl eddig osszesen volt ketto (meg bw-ban), most zajlik a harmadik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest