Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
nem lehet veletlenul ezen adatokat (jatek tipusa, terkep neve, resztvevo jatekosok, jatek hossza, programverzio) kinyerni a rep-bol?
mert az otlet maga jo, lehet meg is csinalom (mert ahogy nezem, a replays.hu-n nem lehet sc2-es rep-et feltolteni)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz edward2 #7464 üzenetére
"Lesz majd zerg kantin vagy mi?"
persze
becsattogsz a hidraval a pulthoz, rahorogsz urszulara, a jol megtermett butaliszk pultosasszonyra akinek akkora s*gge van, mint ket ultraliszknek egybe, o erre morcosan megfordul, es eledvag egy pohar zold akarmit. tv ugyan nem lesz, es zenegep helyett is csak par zergling fog visitani egy tancot imitalo muta korul, de trofeak - az aliens-bol ismert modon, felig bebabozva - lesznek majd a falon
miutan galler moge kuldted a ketes eredetu folyadekot, egy nidus canalon keresztul leszankazol az armory-ba, ahol a broodling-ek manok modjara pakoljak a larvakat es babokat, mikozben par infestor a csapjukat (vagy mijuk van neki) ostorkent hasznalva surgeti oket. a nagyobb babok baneling-eken gurulnak ide-oda, a biztonsagert pedig lurker-ekbol allitott szogesdrot felel...Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
gep elleni jatekban hogyan tudok custom map-et hasznalni?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
megjott a starcraft-om ^^
orulok, mint hulyegyerek karacsonykorPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
ha mar szo esett az achievement-ekrol, mire is jok ezek? van gyakorlati hasznuk valahol, vagy csak e-penis novelesre jok? ;p
-
rt06
veterán
ha a multi resze megkozeliti az elodet (es amit a tort verziobol sejteni lehet, meg fogja), nem igazan lesz szukseg hosszabbitgatasra, legalabbis abbol kiindulva, hogy az sc:bw meg mindig fent van a gepemen, es elo is szedem idonkent
mas:
mivel a 7+GB rophadt lassan toltodik le, optikai meghajtom pedig nincs, igy nem tudom megnezni, de lehet olyan multi game-et csinalni, ahol van 2 jatekos, meg 6 masik "valaki" (pl ob)?Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
lenne meg par kerdesem, online jatekkal, replay-ekkel kapcsolatban (egyelore most ketto, majd meg jon a tobbi si idovel):
- lehet-e ket jatekosnak ugyanaz a neve (egy realm-en belul, illetve osszes realm-et tekintve)?
- lehet-e online jatekba jatekoson, es ob-on kivul barmi (pl comp)?illetve egy masik kerdes, az elozoektol fuggetlenul: ha nem akarom kivarni, hogy letoltodjon blizzardektol a jatek (meg jopar ora lenne az itthoni netemmel), akkor szerintetek hasznalhato-e a razor1911 fele iso (ami mar lent van par napja, s azt irjak, nem nyultak az eredeti file-okhoz) az eredeti kulccsal, annak veszelye nelkul, hogy kivagnak bnet-rol?
-
rt06
veterán
"tudtommal lehet egyforma neve több embernek is azért van az a szám is a nevedhez rendelve, hogy meg lehessen különböztetni"
ezesetben kerhetnem, hogy te, vagy barki mas, aki tud, dobjon megy egy replay-jel, ami megfelel az alabbi kriteriumoknak:
- online jatek
- van benne comp
- kellene egy resztvevo jatekos azonosito kodja isha valaki tud ilyet, az legyen szives ide dobja el: cyla kukac jmk pont hu
-
rt06
veterán
jelentem, a honlap rendkivul kezdetleges formaban tesztelesre kesz, itt lehet elerni
egyelore csak fel- es letolteni lehet, elobbit nem 100%, hogy mindig, regebbi beta-bol szarmazo replay-ekkel lehet gond, illetve olyanokkal, amikkel eddig nem talalkoztam, s nincs lekodolva megfeleloen
amit mar tud a parser, az a palyanev, a jatekhossz, a nevek es a fajok kinyerese (ez utobbi ketto perpill meg nem jelenik meg)
amit meg szeretnek majd megcsinalni, azok az alabbiak:
parser oldalon:
- csapatok jelolese
- jatekosszinek jelolese
- minimap megjelenitese, kezdopoziciok bejelolesewebsite oldalon:
- fo tabalban a jatekosok neveinek megjelenitese, a nyertesek es vesztesek megkulonboztetesevel
- szuresek jatekmod (1v1, 2v2, etc...), palya, jatekos alapjan
- esemenyek, chat listazasa
- esetleg apm grafikonkernek mindenkit, hogy ha van 5 szabad perce es par replay-e, vagy szeretne replay-t megosztani, adjon egy eselyt az oldalnak, es ha hibat talal, vagy otlete van, jelezze azt felem
koszonom
Udv: VladimirR
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
nem jon be, vagyis nem tetszik, vagy nem jon be, vagyis nem ered el?
elobbi esetben meg alakulni fog az oldal, ez csak egy nagyon teszt valtozat
utobbi esetben a hiba nalad van, az oldal elerheto kivulrol
azert probald ki, hogy a 84.0.178.98 valaszol-e ping-rePolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
no, meggyogyitva, mukodik ie alatt is
amugy nem fikazaskent ertettem, fentebb en magam kertem velemenyeket is, s a "nem jon be" ilyen ertelemben veve is szigoruan velemeny, nem fikazas - legalabbis meglatasom szerint
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
az onnan le fog kerulni
jelenleg az eredeti filenev latszik, annak helyere valami generalt string-et gondolok, csak tegnap mar nem volt erom folytatni a kodolast
valahogy ugy kepzelem, mint a vizipok-on volt (bar ok a pvpgn szerverbol szedik az adatot, de rep-bol is kinyerhetoek ezek elvileg) hogy sajnaltam, mikor lealltak, igazan jo kozosseg volt
tablazatban a resztvevok (resztvevo csapattagok sok v sok eseten), fajok, jatektipus, map neve, idotartam, ilyesmikKonflikt:
ott sajnos meghalt a vas a gep alatt, amihez azota sem sikerult hozzafernem, es bar megprobaltam tobbszor ujrairni a parsert, ahanyszor kozel voltam a vegehez, Panther ujrairt valamit az oldalon, es kezdhettem neki megint
meg ahhoz ido is kellene, de ha lesz, szeretnem azt is majd visszahozni az elok soraba[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz Konflikt #7681 üzenetére
most mar a replay nevere kattintva nem ajanlja fel egybol letoltesre, hanem bedob egy belso oldalra, ahol latni a replay par bovebb infojat, mint pl a jatekosok felsorolasa (jatekbeni szinekkel), csapatelszotas, es a jatekos neve egyben link a jatekos battle.net profiljara
azt amugy, hogy mikori a rep, a tablazatban lathato clientversion-bol tudod kovetkeztetni
ehhez kapcsolodan: meg tudja valaki mondani, hogy:
- letezeket-e beta alatt is ezek, vagy ehhez hasonlo profil oldalak?
- mas volt azok elerhetosege?
- miben volt mas?
beta rep-hez ugyanis hibas profil url-t general ugyanaz a modszer, ami egyebkent az ujabb rep-ekhez mukodo linket csinalPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
no, linkek egyelore maradtak, cserebe a fooldalon lehet rendezni a rep-eket
mara feladom, mert igy megint nem fogok aludniaki elvesztette volna a linket, vagy meg nem latta, azok kedveert alljon itt ujra
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
elobb imho probald ki nyolc emberrel az online jatekot
en elhiszem, hogy sokatoknak nem hianyzik a lan, nekem sem, de par eve meg az elsok kozott lettem volna, ha azt kerdik, kik akarjak felgyujtani a blizzard szekhazat egy ilyen huzas (a lan kihagyasa) utan
lanoztam en ugyanis garazstol kezdve, lakatlan hazon at, gyaruzemig mindenhol (ahol epp helyet talaltunk 8-15 embernek), es az esetek tobbsegeben nem volt internet, de volt, hogy meg az aramot is mashonnan kellett athuznies bar sc:bw-vel 2-3 emberrel jatszottunk csak egyazon neten, de mas jateknal, van, hogy egy mezei 1-2 megas net mar ket embernek is keves (a cs, mely szinten nem egy mai jatek pl ilyen), igy nem tartom tul okosnak, hogy minimalis eziranyu tapasztalattal kvazi leuvoltitek valaki fejet, mert szot mert emelni
raadasul sc2 eseteben az a lehetoseg sincs meg, hogy fello egy pvpgn szervert, mert az nem tamogatja (es valoszinuleg nem is fogja) az sc2-t
emlitesre melto tovabba, hogy jatszottam en mar 2-3 mp-es laggal is, ha a net epp nem volt teljesen toppon....lan-on ilyet sem fogsz latni (illetve legszerenyebb velemenyem szerint az a lan, ahol nethozzaferes van, mar alapbol el van baszva)
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
igen, komolyan, es nem, valoban nem regota olvasom
a kettonek viszont semmi koze egymashoz, kretenseget irtal, az latszik egy post-bol is, nem szukseges hozza a regebbiek ismeretemobilunk volt, gprs sokkal kevesbe (egyreszt ez nem ma volt, masreszt a sajobabonyi gyartelep pl picit vedve van az ilyen technologiak ellen), de ha lett volna, akkor sem netezni mentunk, hanem jatszani
ha net van, meglehetosen nehez osszehozni, hogy mindenki jatsszon, ne pedig neten olvasson kretensegeketpvpgn-t nem fogjak megoldani, olvasd el az oldalukat, leirtak, hogy kis hal ok ahhoz, hogy ujat huzzanak a blizzard-dal
"Na most Starcraftban biztos nem játszottál 2-3mp-s laggal, mert lehetetlen ilyet összehozni benne."
ossze lehet attol hozni nagyobbat is neten (de lathatoan azzal egyaltalan nem probaltal tobb emberrel egyazon netkapcsolatrol jatszani)[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
"1. Már miért lenne kreténség? Normálisan válaszadás nem megy? Akkor ne erőltesd, és kimélj meg tőle. Itt osztod az észt 0 tapasztalattal az SC2-ről, hogy már pedig kreténséget írok?"
rendben, akkor megkerdem normalisan is: jatszottal mar sc2-t egyazon otthoni (ertsd: nem egyetemi, kollegiumi 100+mbps) internetkapcsolatrol ugy sc2-t, hogy rajtad kivul meg legalabb harman hasznaltak ugyanazt a kapcsolatot, ugyazzel a cellal?
az, hogy kozben ment-e letoltes, lenyegtelen, mert mig az le tud lassulni a jatek javara, ha tobb jatekos van, azok lassulasa durva lag-ot eredmenyez (mig a letoltes ugye "csak" lelassul, de ezt jatek kozben nem veszed eszre, es meg annyira sem fog erdekelni)"2. Az viszont már user fail, ha ott bizony netezik a játék helyett."
az - viszont nem ertem, ezt miert kell leszolni, foleg annak fuggvenyeben, hogy ezt minek kapcsan irtam, s fokent, hogy megemlitettem, szigoru maganvelemenyrol van szo
"3. Bizony így jártatok."
igen, igy, viszont ebbol lathatod, indokolt lehet a lan resz iranti igeny, barmennyire is nincs szukseged ra neked szemely szerint (s lathatod, balgasag leszolni azt, aki ugy veli, neki pedig van)
"4. Nem-nem, én még soha nem próbáltam, légből osztom az okosságot. (1/0,2-es netről 3-an Red Alert 3-aztunk lagg nélkül, ez elég?) De szerinted ha 32-56kbps-es le és feltöltéses nettel nettel volt 800-as laggom, akkor nem elég a mobilnet sebessége?
Bocsánat, hibásan írtam, nem a Starcraft-ra gondoltam, hanem a Starcraft 2-re, de biztos vagyok benne, hogy már neked is van már a multijában legalább 100 órád."egyfelol nem, ha 800-as pinged volt, kurvara nem eleg a mobilnet sebessege, 0.8mp az vicc, nem jatszhatosag
masfelol lehet picit regebben kezdtem online jatszani, igy picit tobb tapasztalatom van, mint 100 ora
toltam 33.6-os modemmel, 384/64-es adsl-tol folfele szinte mindennel, es hidd el, ami eleg egy embernek letoltessel, az az esetek tobbsegeben letoltes nelkul is keves 2-3-4+ embernek
es bar nincs egy ora online idom sem sc2-ben (miota megjott az eredeti, meg nem volt idom jatszani), de van egy olyan erzesem, hogy neked sem ugy van, hogy 3+ fo tolta veled egyidoben, egyazon netrol (s ezert irtam, hogy elobb probald ki)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz Konflikt #7708 üzenetére
errol jut eszembe, ha jol remlik, sc alatt volt olyan, hogy ha a jatek legelejen leptel ki, nem irta fel loss-nak
ez letezik sc2-ben is?
mert nem biztos, hogy van az embernek kedve vegigvarni, amig kipereg a lagger...illetve a masik, hogy ae letezik-e?
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
1: megis mire gondoltam volna, ha a lan hianyarol van szo, ahol az a lenyeg, hogy egy helyen jatszik a jonep? huzzanak be a lakasba mindenkinek kulon kapcsolatot, vagy hogy gondoltad?
2: ok, akkor egyaltalan kijelenteni is minek kell?
4: egyreszt lasd 1-es pont, masreszt az mar egyertelmu, hogy messze masok az elkepzeleseink az "eler"-rol, illetve az online jatek optimalis valaszidejerol, szoval kerlek, ezt a tovabbiakban ne eroltesd (amugy meg peldalozz nyugodtan az ezer oraddal, kb 11-12 eve kezdtem el lanokra jarni, 1-2 evre ra pedig online jatszani)
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
1: nem, nem fogalmaztam rosszul, es igen, te
2: nem ekll mindenre valaszolni, foleg faszsagot nem
3: egy szoval nem mondtam, hogy meno lennek emiatt, nem vagyok, ez nem erdem, csak kozoltem a tenyt, hogy en mar akkor lanokra jartam, mikor te meg a csattogos szarnyu falepket tologattad, ergo picivel tobb a tapasztalatom e terenPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
"Sajnos benéztem... "1-2 éve"-nek olvastam az "1-2 évre rá"-t. Ettől függetlenül úgy gondolom, nem attól lesz okosabb valaki, mert már x éve onlány van. Tartanám magam a privát beszélgetéshez."
nem okosabb, tapasztaltabb (okosabb is vagyok, de ez most nem kapcsolodik ide), lenyeges kulonbseg van a ketto kozt
ezek utan mondjuk nem ertem, miert lepodsz meg, ha azt allitom, kretensegeket irsz
-
rt06
veterán
pedig ez annyira magas labda volt
kar, hogy az elobb leoltottal a szemelyeskedes miatt, igy te magad ezt mar csak privatban tehetted meg, mert tok jol mutatott volna itt a valaszom...Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
az a baj, hogy azt csak nagyon ocsmany modon (marmint ocsmany sql + php koddal) tudnam megcsinalni, de lesz egy user listazo is majd
bar lehet kitolom majd fooldalra is, csak ahhoz kellenek elobb a team-ek, azt meg meg nem tudja kiszednia replay-bol a parser (ezert is kerem a rep-eket, hogy legyen min tesztelni, adathalaszni)
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
jelenleg ugy van, hogy:
- feltolteskor kiolvasok nemi adatot (palya, ido, jatekosok, fajok) es eltarolom adatbazisban
- listazaskor adatbazisbol oldasok
- a jelenlegi belso oldal is adatbazisbol megyvan ervezve emelle egy reszletesebb belso oldal, ott ujra lesz parsolva a file (tul sok adat van benne, nem akarok mindent adatbazisba hanyni)
a gond az, hogy van egy tabla a replay-eknek, amiben a replay neve, a palya neve, az ido, es a verzioszam van
van egy a jatekosoknak, ott a nevuk es az id-juk van
meg van egy, ami osszekapcsolja a jatekosokat a replay-jel, ott van a fajuk, a szinuk, es a csapatukha ezt a harmat osszekapcsolom, egy replay-t annyiszer kapok vissza, ahanyan jatszottak benne, szurnom kell, az csunya, lassu
lehetne ugy is, hogy lekerem a meccseket, es minden meccshez a jatekosokat, de ez megint csunya, lassua terv mar megvan, kattintasra kicsit lejjebcsuszik a lista es ott helyben latszik a jatekosok listaja, csak ehhez is ido kell
-
rt06
veterán
azert nem volt neki jo a username, mert menet kozben atneveztem nickname-re a mezot, es mivel tobb helyen kellett atirni, valoszinuleg pont akkor kaptad el, mikor meg nem voltam meg vele mindenhol
a sortorest eszrevettem en is, mar javitottam is gyorsan
-
rt06
veterán
ratettem tooltip-kent a biztonsag kedveert...
illetve mostantol beta-s profilokra nincs link, mert mint felvilagositottak, azok torolve lettek (koszonet ezuton is az infoert Alg forumtarsnak)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
inkabb az oldal fejlesztesevel kapcsolatos dolgoknak nyilt a topic
oxox: itt meg nem probaltam, de scbw-ben igen jol lehetett hasznalni a tank+torony kombot (bar en jobban szerettem mindig a tank+goliatot)
-
rt06
veterán
challange-eknel tudnatok par tippet adni a psionic assault-hoz? (amikor egy mareknyi protoss egyseggel kell irtani a nepet, akik idonkent betamadnak
-
rt06
veterán
XanD3R es kovsol: koszonom a tippeket, sikerult megoldani, meg is van az uj portrait
-
rt06
veterán
megincsaltam a placement meccseket: silver 99 ^^
lehet regen jatszottam mar...Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
frissult a raplay tar, mindenfele josaggal, legyetek szivesek velemenyezzetek, teszteljetek
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
masik topic-ban valaszoltam, mert hasznos, amit irtal, es ott konnyebben megtalalom kesobb
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz Winner_hun #8023 üzenetére
esznel vagy? meglatja, oda warp-olja a zealot-jait (a poen az, hogy a google-nek tenyleg vannak zealot-jai)
-
rt06
veterán
az a baj, hogy az a video nem todd, mint a spanyol viasz ujboli felfedezese (es ahogy nezegettem, a videok tobbsege is), raadasul a fazon szovege is rendkivul bugyuta
tizeneve van mar starcraft, amiket lattam, azokban keves az ujdonsag, vagy amire egy sc-ben jartas (de inkabb minimalisan gondolkodni kepes) ember ne jonne ra elobb-utobb, de muszaj mindent feltenni youtube-ra, mer' kell az a tizenotperc
-
rt06
veterán
mert - ha egy videorol beszelunk - a srac ugy adta elo, mintha epp a vilagot keszulne megvaltani, holott lt-n alap, hogy ha early exp-et akarsz, igy kell vedeni (esetleg zerg-gel be lehet probalni, hogy egybol hatchery+creep), hisz csak egy bejarata van, ami bar tagasabb, mint a feljarod, de meg mindig jol vedheto
ennek felismeresehez szerintem nem kell hogy ospro, vagy akar csak mezei pro legy, de megcsak veteran sc-snek sem kell lenned
replay celja pedig nem minden esetben az, hogy ujat mutasson, egyszeruen jolesik neha megnezni egy izgalmas meccset (foleg anelkul, hogy valaki kommentalana megallas nelkul azt, ami amugy is remekul latszik)
igazabol azt nem ertem, miert nem lehet ezeket valahova feltolni rep-kent, egy "nice game", vagy "interesting build order" kommenttel, miert kell alanyomni a kozvetitoszoveget...pl a srac egy masik videojaban, kitoro lelkesedessel ecseteli, ahogy a viking-ek elkezdik leszedni az overlord-okat, s ugy adja elo, mintha ez is valami hatalmas ujitas lenne, holott zerg ellen az egyik legalapvetobb harass a supply megcsapolasa (azok a jo kis corsair-ok...)
-
rt06
veterán
ehhez kapcsolodoan:
jol vettem eszre, hogy a parasztjaim koze az ellenfel is ugyanolyan konnyedseggel setal be, mint en magam?
mert ha igen, elvettek azt az elonyt, amit a parasztok kozze epitett vedelmi epulet (torony, cannon, colony) jelentett sc-ben, hisz nem akadalyozzak a parasztok a megkozelitestPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
rt06
veterán
igen, ertem, a baj az, hogy bw-vel ellentetben itt ketiranyu a dolog, tehat ha egy paraszt arato allapotban van, nem csak o setal at mindenen, hanem rajta is minden atsetal (gondolom lattal mar zealot-ot, amint ketsegbeesve probal bejutni a bunkerhez/colony-hoz, de a pariktol nem fer es feluton eldol)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest