Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
válasz Csabi1984 #65201 üzenetére
Látod Aliról kell venni kábelt 5k-ért az biztos jó lesz...Ja nem.
[ Szerkesztve ]
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Vhiktor
veterán
válasz Csabi1984 #65201 üzenetére
Milyen erositod van? A denon pl köztudottan szarakodik sony tvkkel.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
kissdani
senior tag
válasz Csabi1984 #65240 üzenetére
Szerintem ezzel minden menni fog kivéve a 4k 120hz, az ha nem kell és megfelelő a hosszúsága jó lehet.
Egy kis vélemény nyilvánítás a LG oled c1 vonalra, vagyis lehet kérdés lesz belőle.
Szóval milyen egy c1 világos nappaliban ahova mint pl. most is besüt a nap, hogy lehet rajta játszani? És a másik, ha már játékra kell akkor csak rá kötöm a pc-t is és mennyire kell recegnem ha úgy hagyom fél napot az intézőt például, mert mért ne hagynám úgy ha olyanom van??? Én nem vennék játékra oledet az biztos..... Ne akasszatok fel érte azért.85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kissdani
senior tag
válasz Csabi1984 #65322 üzenetére
Amikor megvettem a tv-t én is ott tartottam hogy küldöm vissza ez miatt. Próbáld meg azt hogy a felbontást át teszed full hd-ra és úgy stabil-e...
Tudom mindig azt szajkózom de a kis ujjamat rá merném tenni hogy akábel szivat téged is mint engem.85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
jolti
senior tag
válasz Csabi1984 #65338 üzenetére
És tudja!
Bammeg ez segített!
Csak az invitelnek volt bedugva a beltérije, kihúztam, bekapcs és ment egyből a soundbar!
Viszont ez meg felvet egy másik kérdést!
Én ugyan nem nagyon nézek tévét, mármint hagyományos adást, csak Netflix, Hbo go, Amazon prime (ezt csak próba képpen), de a zasszony az még zsugorítja az agyát. Meg a gyerek mesét néz rajta néha. Szóval akkor már nem lehet vissza dugni a beltérit?
Különben leall a soundbar?[ Szerkesztve ]
-
jolti
senior tag
válasz Csabi1984 #65345 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet!
Még mindenkiét, aki próbált!Még egyet figyeltem meg most.
Ha megállítok egy filmet, míg valamit csinálok és bekapcsol a kijelzővédő, akkor oda-vissza kapcsolgat, kb. egyszer - kétszer a tévé hangszóró és az audio eszköz között.
Ez gáz, vagy természetes?Lejátszó.
Most rendeltem egy Amazon Fire tv sticket. Elég jókat olvastam róla, kíváncsi leszek.
A Panasonic plazmahoz kellett a hálószobába, felokositani, hogy tudjon a zasszony netflixezni fönt. -
kolosszus87
senior tag
válasz Csabi1984 #65345 üzenetére
Ugyanezt csinálta nekem is az XH90 Yamaha soundbarral (ARC hdmi-CeC összekötetéssel) leáramtalanítom az egész cuccost akkor 2 napig működik a rendszer, majd 3ik napra már megint csatlakozási probémája van a soundbarral. Megfigyeléseim szerint ez az utóbbi firmware frissítés óta szarakodik. Én most kiváltottam azzal ideiglenesen, hogy optikain kötöttem össze a soundbart a media playerrel. Nagyon remélem, hogy a Sony a közelgő frissítésében ezeket is javítja, csakúgy mint a 23.976 hz lejátszási anomáliát.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
Celtis
veterán
válasz Csabi1984 #65351 üzenetére
A CEC egy busz, amire az összes HDMI-n csatlakoztatott eszköz párhuzamosan kapcsolódik. Ha van egy eszköz amelyik elektromosan beterhel, akkor az összes többi CEC kommunikácit blokkolni tudja.
Ha a problémát okozó eszköz amúgy sem CEC képes, akkor egy olyan kábellel bekötve amelyikben a CEC pin nincs bekötve, a többi eszköz közötti CEC kommunikáció megvédhető.
Itt feltételeztem, hogy az Invitel beltéri nem CEC-es. Ha az lenne, akkor természetesen egy ilyen kábellel bekötve a CEC nem máködne vele.Remélem ez válasz a kérdésedre.
-
Joshi
titán
válasz Csabi1984 #65407 üzenetére
És erre mit mondasz? AudioQuest Dragon 48 HDMI kábel - 3 m
-
Joshi
titán
válasz Csabi1984 #65456 üzenetére
Az Audioquest drága prémium kábelei attól drágák, hogy réz mellett/helyett ezüstöt használnak. Az ár attól függően emelkedik hogy mennyi az ezüst tartalma. Ha megnézed az általam linkelt Dragon kábelt, az 100% ezüstöt tartalmaz. Hogy aztán ennek mennyi értelme van az megint egy más kérdés.
-
-
-
vlevi
nagyúr
-
mihaly13
tag
válasz Csabi1984 #65693 üzenetére
A gyárivisszaállításnál minden elvész , de ha a képbeállításokat nem tudod akkor előtte fényképezd le és utólag beállítod , a tv csatornák is elvesznek , de a Sony oldalon van egy csatorna szerkesztő program és a PC úgy állítód be ahogy neked tetszik . A második kérdés ráteszel egy PC billentyűzetet és úgy működik mint a számítógépen , amikor kész vagy akkor leveszed , nekem egy KD-49XH9505-m van ennek 3 USB bemente van és a billentyűzetet midig rajta hagyom .
-
kissdani
senior tag
válasz Csabi1984 #66076 üzenetére
Tökéletesen megy a kodi a Sony tv-n xh90. Ez az összefoglaló alapján csináltam, gyorsan minden röccenés mentesen megy.
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kolosszus87
senior tag
válasz Csabi1984 #66280 üzenetére
Bizonyos kereteken belül lehet a szoftveresen játszani. Most nyilván egy local dimminges tv-ből nem fognak local dimmingest csinálni szoftverrel, szóval vannak határok. Viszont ha megnézed itt az XH90 és az X90J esetét, szerintem a 2tv az XR proci kivételével kb azonos. Így szoftverrel abba bele tudnak, nyúlni h a fényerőt egy határon belül hogyan kezelje a tv.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen routert?
- NBA és kosárlabda topic