Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
Ez egész jó, nem is tudtam, hogy már van ilyen. De 1500 fps-nél csak 640 x 480-as felbontást tud. Én olyasmire gondoltam, ami akkor is tud 4K-t, vagy legalább full HD-t, és nem merül le 5 perc múlva Azokat én tipikus nagy állványon hordozható kameráknak szoktam látni, ami legalább 7 számjegyű árcédulával rendelkezik, ami gyakran átcsap 8 jegyűbe.
Szerk.: Közben te is írtad már a felbontást
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Az előző oldalon lévő link alatti Sony kamera elég brutál.
Maximum speed increases as the resolution decreases – up to 2,570 fps at 1920x1080, 5,350 fps at 1280x720, and 10,750 fps at 640x480.
Jó ki effektet tud.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
holozis_HUN
veterán
A baj az, hogy nem tesztelnek minden telefont, mielőtt be csomagolják... Megvan a gyártása, hogy hogyan kell, ez alapján egy szerencsés méshülék megkapta a szabványt és ez alapján gyáftsák a többit, de úgy néz ki mindíg valami hiba csúszik, a sonynak jobban oda kellene figyelnie a gyártásra.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
darvinya
titán
Mi maga a szabvány??
Egy megállapodás, mint egy mértékegység.
Egy termék minősítése bizonyos határértéken belül elfogadott.
Ezzel csak az a baj, hogy már maga a mérés okozhat későbbi kár.Autónak is meg kell felelnie szabványnak, különben minek a zöldkártya, euro motor szabvány, stb.
Tehát pont igaz rá.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Attici
őstag
Azért a Microsoft egész jó irányba indult el, és nemsokára jön a WP10 (bár szerintem ez is jó) ami elég nagy meglepetéseket hozhat sokak számára.
Tény, hogy aki kvarcjátéknak használja a telefonját, annak jobb az android a rengeteg játékával, de aki telefonálni szeretne vele, arra jobb a WP.
Szerintem.
Én is nehezen váltottam, de elegem volt az android szarságaiból.
A WP stabilabb, megbízhatóbb, nem lassul.
Z1c nálam 2 napig bírta, ez 3 (ha nem nyomkodom és nem netezek 1 hét)
Sonyban nagyobb a fényképező, ebben jobb.
A fontosabb programok ezen is megvannak, egyedül az iGO-t sajnálom, de WP10-el lehet, hogy az is megoldódik."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Attici
őstag
Írtam, hogy Z1c-vel összehasonlítva ami 2x annyiba került, jobb az akkuideje, jobb a fényképezője, sebességre egyforma, szebb a kijelzője, ez sem vízálló, Dual Simes és tökéletesen kezeli mindkét kártyát, GPS-ben gyengébb, meg nincs még iGO, IE-t még én sem szoktam meg, meg a billentyűzetet sem, de már sok értelme nincs mert októberben jön a WP10 utána majd kiderül, hogy mi az igazság.
Kár most azon feszengeni, hogy melyik a jobb. Kinek melyik. Nekem hosszú idő után elegem lett a Sonykból (de attól még a régieket használom), ez pedig megtetszett és kihívás volt, hogy a WP-t megismerjem.
Mindenki ódzkodik tőle, de akinek megmutatom annak tetszik.
Amit nem ismernek az emberek azt mindig szarozzák. Ez már csak ilyen.
És azért, mert most WP-m van még nem biztos, hogy a következő is az lesz, Lehet, hogy LG lesz. Nekem a fiam Leonja is nagyon bejön és az is nagyon értékarányos. Sonyk nagyon nem.
De lehet, hogy mire telefont váltok, már nem is lesznek Sony telók. Ki tudja?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
darvinya
titán
Dehogynem, mert annyira nem csábitja fejlesztőket, hogy na…
Néha még a saját szabványát sem tudja rendesen kezelni, vagy még jobb külső app-nak nem lehet joga csatornákhoz.Kinézet egy nézet, másnak bejöhet.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Attici
őstag
Hülyeség vitatkozni olyannal aki nem ismer valamit. Nekem mindkettő van, ezért össze tudom hasonlítani.
Mindenki csak szívjon azzal amije van és szidja a másikét! Jó magyar szokás.
Szerinted a fénykép minősége a megapixeleken múlik?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
csadi0011
őstag
Android és iOS alkalmazásokat is futtat majd a Windows 10
Talán bejön nekik ez a dolog és lesznek alkalmazások wp-n.
-
csadi0011
őstag
De.
Nem így értettem. Látványosan megjelennek Sony telefonok a filmben. Felismerhetőek már a hátlapjukról [kép]. Előlap kicsit már más. Ott is ott a Sony felirat, de vannak érintős "gombok", és balról a 3. nem is a recent ikon, hanem menü ikon.(Előzetesben látni.)
Szóval én úgy értettem, hogyha ennyire reklámozzák az Xperia telefonokat, akkor miért csak hátulról valós a kinézetük?Nekem mindegy, hogy mit csinálnak, csak érdekesnek találtam, ezért rákérdeztem.
-
csadi0011
őstag
Tudom, hogy Sony Pictures. Nem is voltam meglepődve, hogy Sony telefon van a filmben.
Végül találtam róla anyagot. Ezen a videón látható a telefon. régebbi iPhone-ra hajazó rendszer kinézet.
Nem tudom miért rossz, hogy ilyesmire felkapom a fejem.
Mondjuk ezeket én mindig nézem. A Feketelista c. sorozatban is láttam olyat, hogy iPhone kinézetű telefont kezelt valaki, de a menürendszer úgy nézett ki, mint bármilyen 10 éves telefonon. Ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- OpenMediaVault
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest