Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5001) icons válasza canniball (#4996) üzenetére


icons
addikt

És jobbra neked mi van?
Az egyetlen baj, hogyha megnyomom a felfelét, akkor ott lesz, hogy Gyorsbill. Szerk., de szerencsére az a legalsó, tehát nem nagyon kell vele foglalkozni.
Ergó szerintem ez alapján egyik szoft sem jobb, mindkettőnél meg lehet oldani (bár a K750isben ott vannak a futó alkalmazások is).

Viktor: igazad van, sry mindenkitől, priviben folytatom ;)

(#5002) Bubee82


Bubee82
őstag

Üdv! :)

Itt se jártam már jó régen :D Gondoltam benézek h él -e még a topik :D Ahogy látom él, vagyis még működnek a 750esek :D :K

Nemrég vettem magamnak HPM-82-es fülest meg 1 giga memót, szóval most már teljes értékű mp3 lejátszóként tudom használni :K :D Ez volt a vágyam mióta megvan. hát most teljesült :C :D

Nagyon király a HPM-82, vegyetek ti is ;] :D

(#5003) Bibby válasza Bubee82 (#5002) üzenetére


Bibby
addikt

Eszünkben sincs venni, azon csak még egy plusz bizbaz van ami a nyakadon lóg. :P ;]

Egyébként van itt aki teljesen sima hangdriverrel hallgatja? Én emlékszem az nagyon halk volt nekem, nem szeretem ha egy lejátszót állandóan a max közelében kell hallgatni. Jobb érzés ha van tartalék. Kipróbáltam a toshara-t, jobb volt, de most TVH-t raktam fel, na eeeeez igen, gyönyörű, hangos, nagy basszusokkal :K Termékajánlót hallottatok. :)

Ελευθερια η θανατος

(#5004) harry válasza Bubee82 (#5002) üzenetére


harry
veterán

Nagyon helyes, nekem hpm70+1giga van már egy ideje, szerintem szépen szól, de a kártyát kezdem kinőni, kéne egy két gigás :D

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#5005) Bubee82 válasza Bibby (#5003) üzenetére


Bubee82
őstag

Én simával használom. Mondjuk eddig nem nyúltam hozzá semmilyen mértékben mert garis volt, de alighanem ki kéne próbálnom, mert ahogy írtad, valóban elég halk és jól meg kell csutkáznom h legye valami.

Erről a TVH-ről írhatnál. Hol találom, hogy teszem fel stb...

Ja és az a plusz bizbasz igen jól jön néha ;]

(#5006) Bibby válasza Bubee82 (#5005) üzenetére


Bibby
addikt

Ha már nincs gari akkor megéri beleturkálni, szerintem elrontani nem is lehet.
Itt van egy FAQ, erre kell rászánni kis időt és rájössz mindenre. A lényeg hogy meg kellene tudni a telefonod CID számát, aztán FAR managerrel, ami valami olyasmi mint egy régi norton commander, egyszerűen a telefonból kitörlöd a régi acoustic fájlokat, és rámásolod amilyet akarsz. Itt most a TVH-t (ha kell átküldöm).
Ha meg konkrét kérdésed van akkor szólj aztán segítek, meg itt a többiek is biztos.

Ελευθερια η θανατος

(#5007) Bubee82 válasza Bibby (#5006) üzenetére


Bubee82
őstag

Jólvan. Köszi. Átfutom majd a FAQ-t aztán szólok THV ügyben :R

(#5008) icons válasza Bibby (#5006) üzenetére


icons
addikt

Azért azt tegyük hozzá, hogy nem kicsit el lehet ezzel rontani, tehát csak óvatosan tessék...
És szerintem menj inkább annnak az oldalnak a fórumára, ott sokkal hozzáértőbbek vannak (akik közül persze 2en itt is jelen vannak).

(#5009) Bibby válasza icons (#5008) üzenetére


Bibby
addikt

Én hozzátettem, hogy ezzel szerintem nem lehet elrontani. :o

Szerintem egy kissé (inkább nagyon) túlaggódod a dolgokat. Nyilván vannak hozzáértőbbek, de egy hangdriver, camdriver, vkp meg egyéb nyalánkságok cseréje/feltétele nem valami nagy dolog, volt mikor naponta cserélgettem énis. Ha tényleg valami rosszat törölsz le kb 2 perc alatt újrarakod a szoftvert. De a windows nem megy tönkre ha kitörölsz egy fontos fájlt?...ugyanaz.

Ελευθερια η θανατος

(#5010) FG


FG
csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni e-mail témakörben. Sajnos a telefonon nem tudom korrekten beállítani az e-mailek küldését-fogadását.
A paraméterek: kiszolgáló: freemail, szolgáltató: Pannon
A fogadást már sikerült egyszer összehoznom, a küldés viszont nem megy.
A fentiek miatt olyan ember segítségét várom, aki freemailes, pannonos, és működik neki az e-mail küldése is.
(azért emeltem ki, hogy pannonos, mert gondolom a pannon imap-os "küldő" szerverét kell beállítani, mint ahogy a számítógépemen pl. az invitel SMTP szerverét használom küldésre)

Még a régi időkben úgy oldottam meg az e-mail küldését, hogy a Pannon egy bizonyos telefonszámára SMS-t küldve az továbbítódott egy e-mail címre. :-) Nagy hátránya, hogy csak 160 karakter hosszú lehetett, ebből is még lefoglalt az e-mail cím jópárat... De hát ez már elég elavult megoldás lenne.
Bocs az off-ért, de bízom benne, hogy itt végre megoldást találok. Más oldalakat, meg a Google-t néztem, de nem segített. a k750-es topicokat (2 archívum) meg képtelenség végignézni. Apropó: Itt a prohardveren nem lehet keresni szöveget egy topic hozzászólásai között? Az sokat segített volna.

üdv:
FG

(#5011) Bubee82 válasza FG (#5010) üzenetére


Bubee82
őstag

Apropó: Itt a prohardveren nem lehet keresni szöveget egy topic hozzászólásai között?

Természetesen lehet, de akkor az adott topikban kell tartózkodnod.

A többit meg majd megválaszolja egy k750i guru ;)

(#5012) FG válasza Bubee82 (#5011) üzenetére


FG
csendes tag

OK, tényleg lehet. Viszont ezek szerint senkinél nem merült fel ez a probléma még eddig a topicban. Mármint az e-mailes probléma.
Köszi!

(#5013) icons válasza Bibby (#5009) üzenetére


icons
addikt

És én pont azért tettem hozzá, mert el lehet. Inkább nem nagyon, mivel itt olyan helyeken turkálsz, amiről konkrétan fogalmad sincs. Az nem nagy dolog, amíg el nem rontod, viszont ha valami balul üt ki, akkor jöhet a komolyabb megoldás. Nem véletlenül van pl a SE-portalon a Segítségkérés rovat, vagy egy olyan hely, ahol Box-szal segítenek az embereknek, mert szépen elbaszták a telójukat.
Nekem volt, amikor full fehér képernyő + XS++ sem ismerte fel a telót. Egy teljes napig semmit se tudtam vele kezdeni. Tapasztalat, aki nem akarja nagyon, az ne vágjon bele. Windózzal is tudsz ott gondokat okozni, de ahhoz értesz. Jobban mint a K750i szoftveréhez, akármennnyire is hiszed, hogy ismered azt. Messze fogalmad sincs, hogy működik.

(#5014) Bibby válasza icons (#5013) üzenetére


Bibby
addikt

Azért mert Te személy szerint elrontottad felesleges másokat is beparáztatni. :) Nekem is volt hogy nem ismerte fel semmi, méghozzá legelőször mikor csináltam, mert hülye voltam és nem olvastam el rendesen. Aztán SEUS azt is simán megoldotta. Mindenki azt tesz amit akar, ha 50 emberből 45 meg tudja csinálni, akkor szerintem a maradék 5-tel van gond.

Ελευθερια η θανατος

(#5015) icons válasza Bibby (#5014) üzenetére


icons
addikt

Várjál csak. Mit is mondtál: "Nem lehet elrontani". Akkor azt hiszem, ez a kérdés egyértelmű. Aki biztosra megy, inkább ne piszkáljon bele, mert igenis el lehet vele rontani a telót, ha véglegesen nem, egy-két rossz dolgot sajna mégis tehet.

(#5016) canniball válasza icons (#5001) üzenetére


canniball
nagyúr

Fájlkezelő. És még mielőtt megkérded ;] balra naptár, le kapcsolatok.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#5017) pikszel


pikszel
őstag

Az én fülemnek eddig legjobban megfelelő acoustic, nagyon jó basszusokkal és nem torzít se külső hangszórón, se fülesben. ;)

„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”

(#5018) bajusz15


bajusz15
senior tag

hello
már régeben is felraktam a kérdést de msot újra felrakom :))
Valaki nem tudná PONTOSAN leírni vagy valami útmutatót adni hogy hogyan kell k750-ből w800-at csinálni?? Vagyis én csak akkor csinálnám meg ha (tudnám... :DDD ) "jobban szólna". Ez alatt azt értem hogy simán, headset nélkül jobban szóljon. Mert, pl.: haverom k550i-je is jobban szól, másik haverom w200-asa meg aztán iszony hangerő. Ami nállam szól max hangerőn, az a w200-on szól fél hangerőn... Úgyhogy ezért is gondoltam mivel a w200 az walkman és ha én is walkman szoftot rakok rá akkor hangosabban fog szólni. Ha ez igaz és nem beszélek hülyeségeket akko valaki leírná/oldalt küldene ahonnan megtudnám csinálni ez a szoft frissítást?? erről az oldalról már próbáltam, de sajnos nem megy :W ha kikapcsolom a telót és nyomom a "c" gombot, majd rádugom a telót egy kis idő után magától bekapcsol a teló és nem történik semmi... :W

előre is kössz, bajusz

(#5019) bajusz15 válasza pikszel (#5017) üzenetére


bajusz15
senior tag

lehet hogy láma vagyok de ezeket hova kell bemásolni?? :F :DDD :DDD

köcce, bajusz

(#5020) Bibby válasza bajusz15 (#5018) üzenetére


Bibby
addikt

Azért mert rossz a driver amit a kábelhez raktál fel. Egyébként azzal hogy w800-at csinálsz, nem lesz hangosabb/jobb. Ha új hangdrivert akkor igen.
ifs\settings\acoustic-ba kell másolni.

Ελευθερια η θανατος

(#5021) bajusz15 válasza Bibby (#5020) üzenetére


bajusz15
senior tag

ahham értem :))
és ezt az ifs\settings\acoustic-ot merre találom ?? :DDD
nagyon láma vagyok

(#5022) Bibby válasza bajusz15 (#5021) üzenetére


Bibby
addikt

Azt a file system-ben, amihez far-ral férsz hozzá, ehhez viszont az kell hogy a far felismerje a telefonod, amihez kell megfelelő kábel driver valamint ha cid49-es a telefonod, akkor kell hozzá xs++ is amivel feltöltöd az ssw-t a main-t átírva.
Nem bonyolult.
:DD

Olvasd sokat mielőtt bármit is szeretnél. nem hajt a tatár.

Ελευθερια η θανατος

(#5023) bajusz15 válasza Bibby (#5022) üzenetére


bajusz15
senior tag

áááhhhhh, nem bonyolult... :DDD :DDD

és innen nekem melyik driver kéne??

[ Szerkesztve ]

(#5024) ancsma válasza bajusz15 (#5021) üzenetére


ancsma
aktív tag

Nem baj az, énis így kezdtem majd te is megtanulod ezeket...
Tehát Far Managar-el kell belépni a telóba ami garivesztéssel jár...[link]
és [link] mind a kettő oldalon a fórum segíthet a legjobban.
Letöltöd a progit,kell hozzá egy ugynevezett sefp plugin, azt is megtalálod a leírt oldalakon sz.tem.Elindítod a progit Alt+F1 aztán Sefp és itt az utolsó oszlop a fontos, ha megvan a jo plugin vagy mi:) akkor kiválasztod ami kell (ezek a telók asszem cid 36 v. 49 lehetnek) és enter the matrix..teló kikapcs. vársz pár mp-t aztán nyomod a c-t folyamatosan és közben csatlakoztatod a telót a géphez,ha kijön a Flash és az Fs mappa akkor lépj az Fs be és onnan már megtalálod az acoustic mappát...biztos kihagytam valamit, nézd meg azt a két oldalt.

(#5025) Bibby válasza ancsma (#5024) üzenetére


Bibby
addikt

1. Ha cid49-es, akkor nem fog belépni az ssw nélkül. Tehát jóval bonyolultabb a helyzet.

2. Kihagytál még 1-2 dolgot, simet ki kell szedni pl.

bajusz: Mit nem értettél azon hogy OLVASS. ne akard ma megcisnálni, ennyi tudással. Egyébként az old driver.

Ελευθερια η θανατος

(#5026) bajusz15 válasza ancsma (#5024) üzenetére


bajusz15
senior tag

mostmár lehet hogy fog menni, mert én találtam eg yvidit, magyarul csak ott menücserét csinálnak de ugyanaz a módszer amit Te leírtál :)) Nekem csak annyi kell hogy nem a "tpa" mappába megy ek hanem az ifs-be :DDD (kicsit prőő :D9
köcce :R
ha elakadnék akkor írok

(#5027) ancsma válasza Bibby (#5025) üzenetére


ancsma
aktív tag

Ok az 1. tényleg igaz de én soha nem szedem ki a sim-et semmi baja nem lett neki:)

bajusz15: Ok, sok szerencsét! :)

(#5028) bajusz15


bajusz15
senior tag

ha w800-as szoftot rakok rá akkor minden el fog veszni?? (pl: telószámok, képek,...stb??)

(#5029) Szólista válasza bajusz15 (#5028) üzenetére


Szólista
senior tag

Szerintem igen,de ezeket letudod menteni a pc-re. Ezzel a progival:[MPE]

Nem vagyok normális. Na és?!

(#5030) bajusz15 válasza Szólista (#5029) üzenetére


bajusz15
senior tag

kössz-kössz :R

(#5031) icons válasza Bibby (#5025) üzenetére


icons
addikt

SIMet pl nem kell kiszedni, mert Flash üzemmódban a teló sem a memórakártyával sem a SIM-mel nem tud kommunikálni.
Még egy kis segítség: www.se-portal.hu Itt FAQ olvasás, és ha vmi nem megy, fórum / tuning / firmware.

(#5032) icons válasza bajusz15 (#5028) üzenetére


icons
addikt

Attól függ min vannak. Telón: igen, memóriakártyán: nem.

(#5033) MooN00


MooN00
aktív tag

Sziasztok!

Valaki le tudná írni privátban, hogy hogyan lehet függetleníteni egy ilyen telót? Nagyon lekötelezne vele...előre is thx.

(#5034) Viktor0610 válasza MooN00 (#5033) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Elviszed a szolgáltatóhoz, amelyik rátette a hálózati zárat, és leveteted velük.

Ez az egyetlen legális módja (a többi nem ide való), és két év után potom összegért elvégzik, nem kell a sufnigéesemek kezébe adnod...

Samsung Galaxy A54

(#5035) icons válasza Viktor0610 (#5034) üzenetére


icons
addikt

Nem is tudtam, hogy 2év után leveszik pénzért, ha kérem. wow, kb mennyi szokott lenni (nekem pannon)?

(#5036) Viktor0610 válasza icons (#5035) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Kb. 5 e Ft talán.

Samsung Galaxy A54

(#5037) 30z.Samu


30z.Samu
félisten

Sziasztok!

Visszatértem, de sajnos egy kis problémával karöltve.

Kaptam haveromtól egy adatkábelt, szépen felteszem meg minden, de nem ismeri fel a memóriakártyát, ha csatlakoztatom a gépre. Ha Bluttooth-on csatlakoztatom, akkor igen. Mi lehet a bibi? Előre is köszi.

Sic Parvis Magna

(#5038) Viktor0610 válasza 30z.Samu (#5037) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Az adatkábel és/vagy a csatlakozó hibás.

Samsung Galaxy A54

(#5039) 30z.Samu válasza Viktor0610 (#5038) üzenetére


30z.Samu
félisten

Értem! :( Hát kár, pedig jól jött volna ez a kábel.

Sic Parvis Magna

(#5040) icons válasza 30z.Samu (#5039) üzenetére


icons
addikt

Szervíz???

(#5041) fullextra


fullextra
tag

ilyen telefonja is jó sok embernek van kis hazánkban is :DDD.
mik a tapasztalatok róla, megbízható, masszív?
köszönöm

(#5042) Bibby válasza fullextra (#5041) üzenetére


Bibby
addikt

Megbízható, masszív, nagy tudású, és most már olcsó is. ;)

Ελευθερια η θανατος

(#5043) Bibby válasza Viktor0610 (#5038) üzenetére


Bibby
addikt

Ha a telefon tartalmát felismeri, de a memóriakártyát nem, akkor az nem csatlakozó lesz...

Ελευθερια η θανατος

(#5044) fullextra válasza Bibby (#5042) üzenetére


fullextra
tag

köszönöm a választ

(#5045) icons válasza Bibby (#5042) üzenetére


icons
addikt

Tévedés. Nem olcsó, mostmár sajna drága, drágábba K550inél, helyenként még az S500inél is. Legalábbis GSMekben.

(#5046) blueMerle válasza icons (#5045) üzenetére


blueMerle
veterán

WTF? :Y
Az én városkámban bármely boltban egy zsír állapotú legfeljebb 2000 Sk, ami 16 000 Ft, de hogy megnyugtassalak, Komáromban, Magyarországon tegnapi mobilboltos látogatásom során láttam egyet, szintén gyonyoru állapotban 17 000 Ft-ért full minden tartozékkal.

Ennyiért te veszel K550i-t vagy S500i-t? Ha igen, én is kérnék mindegyikböl 10 darabot, halál komolyan.

[ Szerkesztve ]

(#5047) Bibby válasza blueMerle (#5046) üzenetére


Bibby
addikt

Én sem értem mit beszél, 20000 Ft-ért szép állapotú, független telefont lehet venni. Akár memóriakártyával/hpm 70-nel is.

Annak meg örülhetsz ha egy gsm bolt mondjuk már 15-ért beveszi tőled... :(

[ Szerkesztve ]

Ελευθερια η θανατος

(#5048) 30z.Samu válasza Bibby (#5043) üzenetére


30z.Samu
félisten

Nem az enyém a kábel, csak kölcsönbe kaptam. Valószínűleg átlépek egy másik haveromhoz, mert neki is ilyen van. Ott megnézzük mit csinál.

Sic Parvis Magna

(#5049) icons válasza blueMerle (#5046) üzenetére


icons
addikt

És mindegyik új?
Én kb egy-két hónapja néztem GSMben, és egy ezressel drágább volt, mint a K550i, de mostmár le is vették a polcról, ott nem kapható...

(#5050) blueMerle válasza icons (#5049) üzenetére


blueMerle
veterán

Nem azt akarod mondani hoyg EGY gsm bolt valsozinuleg BERAGADT árukészletéröl vontad le azt hogy a K750i még mindig drága? Jaj... :U

A K550i felénk 35K körul mozog, 0 percesen, 6 hó bolti garival. Használtan kb. 25-28K. Vadiúj K750i már nem kapható, viszont használt, felújított, minden tartozékkal 16 000 Ft. Ezt számolgathatjuk, de sehogy sem jön össze :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.