Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schatt
csendes tag
Sziasztok!
Meglepő érzésem gondoltam megoszom és informálódom egy kicsit a köreitekben.
Az otthoni gépem néha leáll és visszaboothoz nem látja a sata 3-on a hdd-t (2tb wd rendszer + háttér particiós) csak kikapcs bekapcs után használható. Néztem cserélve a tápot, kábeleket, memót most jött a proci (Tudom valószerütlen de ezt is használtan vettem) ha ezek sem akkor a gépem újonnan vett két eleme (garis) alaplap vagy Hdd lehet a ludas. de melyik...
Szóval proci. Az otthoni i5 2400 gondoltam legalább kihasználom hogy az irodaim egy i3 2120-as és kicserélem a tesztelés idejére.
És most jött a meglepetés, a 2magos (HT-vel 4) simán, érezhetően gyorsabb 4 magosnál alapfelhasználás mellett.(levelezés, weboldalak,programok elindítása)
Kérdésem: igaz hogy az i3 3,3-as az i5 pedig húzás nélkül csak 3,1 ghz de azért nem gondoltam, hogy ezt érzékelem. Ez normális? ha az i5-öt felhúznám 3,3-ra akkor az ugyanilyen sebességet produkálna?
Gondolom 1-2 plusz feladatnál elvész az előny de alapban meglepő a helyzet.
Mit gondoltok erről?Üdvözlettel: Attila
-
Schatt
csendes tag
válasz F_Zolee #31824 üzenetére
Asrock B75pro3-m az alaplapom
igen nekem is az volt gyanús hogy ilyen körülmények között nem kellene érzékelhetőnek lennie, persze majd hétfőn kiderül hogy az érzetem fordítva is jelentkezik-e, azaz az irodai masinát pedig lassabbnak érzem-e az i5-össel.
visszatérve az alap problémára win7 tud ilyen csinálni?Üdvözlettel: Attila
-
Schatt
csendes tag
válasz Stonerice #31828 üzenetére
Szia! mi is ez merre is van hogy is van lehet nekem is ez a baj?
Bár nekem magától áll le, és csak a kikapcs bekap a megoldás a win meg jelzi a kritikus hibát kernel 41 hibakóddal. de persze nem tudni magától vagy az én lekapcsolásomtól generálódik...Üdvözlettel: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák