Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Májsztró #28928 üzenetére
Lowcost Z77 vs. komoly Z68..? Egyértelműen utóbbi, főleg Sandy alá. A Z77 újításai ~semmit sem érnek, egy masszív tápkör viszont hozhat némi többletet. Én most váltottam lapot (igaz, nem akartam, de így alakult) és választhattam, hogy Z77 Pro4-M vagy Maximus IV GeneZ..azt hiszem egyértelmű, miért az utóbbi feszít immár a házban
Asbee
Alapvetően nekem sem volt gondom addig, amíg nem akartam 4.5GHz/1.3V fölött LinXelgetni..de ott már igen keményen melegedett a bordázat. -
F_Zolee
veterán
válasz Májsztró #29098 üzenetére
Kezdődött anno egy 775-ös lappal ami a leírások alapján tuti frankó volt. Megvettem aztán kiderült, hogy nem is bírja dual channel-be 1600-on járatni a ramokat csak 1333-on. Meg lényeges fesz állítási lehetőségek nem voltak benne, aztán egy Q9550-nél agyonfeszelt egy értéket hiába állítottam be normálisra. Aztán nemrég láthattam egy Z68 Pro3-at. Ott meg érthetetlen módon a ram feszültséget nem is lehetett beállítani arra amire akarta az ember. 1.495 után már 1.58V jött ha jól rémlik, na meg a hangkártyája elfüstölt(még jó, hogy garanciális időn belül). Szóval egy kis fenntartásom azért van de talán egyszer kiforr. Ismerősnek majd lesz nemsokára egy Extreme4-es lap majd beszámolok arról is ha oda jutnék.
-
lipi67
nagyúr
válasz Májsztró #29100 üzenetére
Én Extr.4-et használok..semmi bajom vele, pedig nyúzom. 2x4GB Kingston és 2x4GB Team lazán megy benne dualban, s a Teamok..(1600-ASOK) 1900-on, igaz, ez a Team Xtreem érdeme is.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Sondi1986
addikt
válasz Májsztró #29121 üzenetére
Hát nem rossz nem bántam meg, csak sokan rágják a fülem hogy 50k nem vettek volna a gari nélküli procit, de most mit csináljak sima 2600-at nem nagyon akartam venni.
Most 4.4 járatom, gyári fesszel, és elég hűvös is, az FX-hez képest.
40 fok fölé nem megy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest