Hirdetés
- Ettetek, ittatok?
- Astra kalandok @Első rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wellin9
tag
Sziasztok!
Végre a hétvégén sikerült meg lesnem a Media Markban a Samsung QE55Q80TA modellt, eddig csak a 65-ös volt kitéve mindenhol. Lehet csak rosszul volt odarakva , de lehetséges az, hogy csak egy picit, de azért láthatóan az egyik irányba dől a képernyő, a Mediaban a jobb oldalra, nem hatalmas mértékben, pár centiről lehetett szó, de azért elég zavaró volt. Csak bemesélem ezt magamnak vagy tényleg előfordulhat, igazából a talpa így ránézésre nem biztos, hogy megtudja tartani az egészet. -
Wellin9
tag
Sziasztok!
A Q80TA tulajoktól kérdezem, hogy mennyire gyakori ez a Dirty Screen Effect, igazából ez az egy rész, ami miatt továbbra se tudok dönteni hogy ez vagy a xh90-es legyen ( meg az áruk miatt se, de az más kérdés ) ? Gondolom ,hogy ilyen "probléma" elég messze áll attól ,hogy dalolva lehessen gariztatni, és bár csak képeken/videókon láttam, de, ha azért egyszer észre veszed, akkor onnantól mindig fogod látni, legalábbis én hajlamos vagyok az ilyenre. -
Wellin9
tag
Sziasztok!
Mi a véleménye a Samsung Q80T tulajoknak a Game mode-ról. Csak tavalyi ( december eleji ) videókat/ fórumokat találtam, biztos van frissebb, csak eddig nem jött szembe. Ott eléggé lehúzták , képek/videók alapján, mint ha két teljesen különböző tv lenne, illetve a VRR bekapcsolása után pedig a fekete színekre panaszkodnak. Mi a helyzet mostanság vele ?Eddig a Sony XH90 volt betervezve, ahol a gaming mode-al nincs igazán baj, de ott meg úgy tűnik, hogy a VRR-t már nem kapja meg, és van ezernyi más gond is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ettetek, ittatok?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- OpenWRT topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?