Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsigulicsiI
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus R700V típusú laptopom. Vásároltam egy Samsung UE40F6510-s smart tv-t.
Közös vezetéknélküli rendszeren mennek. Samsung allshare programot leszedtem a képeket, videokat, zenéket le tudom játszani a tv-n (telóról, tabról, laptopról), felismerik a készülékek egymást a youtub vetítés, tükrözés is megy! Viszont már 2 napja szenvedek szeretném a tv-t monitorként használni játszani, vezeték nélkül, de sehogy sem sikerül tükröznöm a képernyőm sem a laptopról, sem telóról, sem pedig tabról
Hdmi kábelel megy a tükrözés, de a lakás elrendezése miatt nem előnyös, ezért szeretném wifin keresztül, amennyiben lehetséges!
Nem vagyok egy nagy műszaki-szaki, de alap dolgokat meg tudok csinálni Beépített wifi van a tv-ben, gondolom egy wireles lan adapter, így már felesleges, nem segít (youtobon annak a segítségével tükrözik sok helyen), vagy mégis?
esteleg progi, vagy más kell?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
ZsigulicsiI
csendes tag
válasz Flashget #67753 üzenetére
windows 8.0 van a gépemen, nem engedte a programot feltenni de nem adtam fel, most frissítem 8.1-re a windows-t első neki futásra ezt a hibát találta
sajnos angolul nem beszélek, és magyar nyelv nem volt az oldalon, így lehet rosszul értelmeztem, de mintha csak I6 és I7 szériákra lenne jó a program az én laptopom csak I5-s... lehet hiába frissítem nem fog működni rajta...
esetleg, amennyiben valakinek ideje engedi és tud angolul ránézhetne az oldalra megerősíteni a feltételezésem
A tab régebbi samsung 2.0 7-s széria, a telom pedig Samsung S3 mini... kép, zene, video tükrözés, megjelenítés mőködik, de magát a teljes képernyőt sajnos nem tudom velük tükrözni...
[ Szerkesztve ]
-
ZsigulicsiI
csendes tag
válasz Flashget #67753 üzenetére
Már 8.1-em van, de még mindig nem tetszik neki
ezt írta: your system has an intel wifi adapter that is not supported by thos update tool.
erről a linkről az elsőt probáltam... azt hittem erre van szükségem...
https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProdId=3227
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest