Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, most vettem egy samsung smart tv-t (6500-as) es olyan kerdesem lenne, hogy a telefonok kozul melyik tipus az amit tudok taviranyitokent is hasznalni.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Pedro78
senior tag
válasz samsungnyugg #18197 üzenetére
Galaxy miniben gondolkodtam, mert most epp "nincs kedvem" dragabb telora kolteni
A samsungapps.com-rol letoltott Samsung TV Remote Control Application-el hasznalod a telon? Csak mert ott osszesen 3 telo van amin mukodik szerintuk.[ Szerkesztve ]
-
Pedro78
senior tag
válasz samsungnyugg #18202 üzenetére
Koszi, a helpet mindenkinek, akkor most mar nyugodtan megveszem a minit asszonykamnak
-
Pedro78
senior tag
válasz sarkan #18209 üzenetére
Az oke, de mint irtam lejjebb, most epp "nincs kedvem" draga telot venni.Engem az erdekelne igazabol, hogy a samsung mini kijelzoje mennyire mukodokepes taviranyitokent es van-e lehetoseg a billentyuzetet hasznalni ha netan neteznek a teven.
-
Pedro78
senior tag
Film/musor rogzitesehez mit hasznaltok? Egy kulso hdd megteszi vagy mit javasolnatok ilyen celra?
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok!
Olyan kerdesem lenne, hogy : Szereztem egy laptopvinyot es hozza egy usb-s racket amit szeretnek a tevehez csatlakoztatni. (Film es kepnezegetes lenne a cel, pendriverol siman megy) Viszont nem ismeri fel a teve a csatlakoztatott vinyot, ez normalis mert erre nem kepes vagy mi lehet a bibi? Neztem a pendriveot, fat32-be van formazva, viszont a vinyonal csak ntfs vagy exfat van es egyik verzional sem ismeri fel a teve. Ez lehet a gond vagy rossz helyen tapogatozom es tuti nem is fogja felismerni a teve?
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, tv csere előtt állok, most egy 40-es készülékek van ezt cserélném a következőre : Ue55nu8002txxh, igazából csak annyi a kérdés hogy ebben a kategóriában ez a tv mennyire “jó”?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik