Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
válasz Mirman #48562 üzenetére
Hát nem hinném, hogy (majdnem) függőleges felületen érdemes vele próbálkozni, autókba találták ki a műszerfalra. Te megkockáztatnád a vinyód és az adataid épségét egy ilyennel? Van jobb ötletem: a TV mögé a falra kell szerelni egy tartót, két tiplivel simán megtartja, és akkor mozgatható marad a vinyó is.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Jovanny2
őstag
válasz becsitibi #48564 üzenetére
Ahogy gondolod, bár az a kiugró perem is jónak tűnik a bal oldali falon, vagy amit írtam, egy tárolódobozka/tartó a TV mögé tiplizve a falra. Azért jó egyébként ha mozgatható, mert PC-ről filmet másolni rá csak úgy tudsz...
-
Jovanny2
őstag
válasz Real_Necro #48628 üzenetére
Szerintem oldalt kevésbé fontos, mondjuk a csatikhoz nehezebb hozzáférni, de nem sűrűn kell bolygatni őket, és érdemes USB hosszabbítót használni amúgy is a TV USB csatiját kímélendő. Egyedül a felső oldalnál venném komolyan a >10 centit a hő akadálytalan távozása miatt.
-
Jovanny2
őstag
válasz Real_Necro #48657 üzenetére
A kétmagos processzor miatt kevésbé, de a MicroDimming miatt vitán felül a 6800 a nyerő a 6100-zal szemben.
-
Jovanny2
őstag
válasz Real_Necro #48660 üzenetére
Pedig hidd el, hogy rengeteget számít.
-
Jovanny2
őstag
válasz Real_Necro #48667 üzenetére
Miért, másik topikban lesz, akinek van egymás mellett egy kalibrált LG LM640 és egy Samu 40ES6560, esetleg 40F6400? Egyébként szerintem így alakul: LM640<F6400<ES6560 (vagy ES6800)...
-
Jovanny2
őstag
válasz Real_Necro #48669 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a duál és a quad közt mennyire jön ki a különbség, de a vélemények szerint a duál a single-höz képest nem sokat lendít a böngészés gyorsaságán. Az ES6100-ban szerintem (bár 1 mag), teljesen vállalható a sebesség, a Youtube is elég jó sebességű, gyors a keresés, nem is töltöget sokat lejátszás közben. Fórumozni és Facebook-ot nézegetni is tökéletesen lehet vele. A gyenge láncszem inkább a wifi jelerősség szokott lenni, de nálam ezzel sincs gond, elég közel van a router.
-
Jovanny2
őstag
válasz Real_Necro #48727 üzenetére
De, az lesz. Főleg 46"-en. Én Digiről váltottam T-home IPTV-re, nemcsak a sz@r kép miatt, hanem mert elvették a Discoveryt.
-
Jovanny2
őstag
válasz digikábeles #48729 üzenetére
Kertes ház, ahol nincs kábel. Cserébe 500m-en belül van egy központ, és VDSL-lel jön a net+IPTV. Nincs gond a képminőséggel, klasszisokkal jobb, mint a Digi volt. Mi a problémád vele?
-
Jovanny2
őstag
válasz Real_Necro #48732 üzenetére
Nem tudok nyilatkozni kábelről, nekem műholdas volt. STB-jük a duál tuneres SD valami, HDMI nélkül, RCA, KOAX vagy SCART volt a lehetőség. Nyilván nem azonos minőség, kábel akár jó is lehet, kérdezz digikábel tulajokat. Nehogy elgondolkodj emiatt a 40"-en a 46" helyett.
-
Jovanny2
őstag
válasz metal01 #48775 üzenetére
Az, hogy ha elolvasod az RCA csati fölötti szöveget, akkor megvilágosodsz. Az bemenet, nem kimenet.
Két lehetőség, az egyik a parasztos, amit írtál: fülhallgató kimenetről RCA átlakítóval, a másik egy DAC beszerzése, ami a Toslink (optikai) csati jelét átalakítja analóggá.[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz metal01 #48777 üzenetére
Sokan használják így, de a DAC azért jobb minőséget produkál. Nekem megfelel a beépített is, de a házimozimon van optikai bemenet, úgyhogy ha nagy szükségem lenne az 5.1-re, megoldott az is. Tényleg, a harmadik megoldás ez.
-
Jovanny2
őstag
válasz torzsa3 #49874 üzenetére
Mivel ott az alaplapja, procija, így tök normális. B@sszus, van aki hőmérőzi a TV-t, és azon gondolkodik, hogy miért vihetné vissza? Szép... Nyomogasd meg az LCD-t is, hogy szép egyenletesen színeződik-e el a folyadékkristály. Amúgy meg vagy elégedve vele?
-
Jovanny2
őstag
válasz torzsa3 #49877 üzenetére
Slim alatt vékony képcsövest értesz? Az más tészta azért. Az LCD TV belét úgy kell elképzelni, hogy ha leveszed a hátulját, csak kb. az 1/3-ában látsz panelokat (a táp panel külön, és az alaplap a csatlakozók felőli oldalon). A LED-ek is melegítik valamennyire a peremet, de a nagy hőtermelő, a proci az általad leírt részen van, ezért az klasszisokkal jobban melegszik. A TV többi része nagyjából üres, ott nincs, ami hőt termeljen.
-
Jovanny2
őstag
válasz digikábeles #49878 üzenetére
Szerintem BBéci azért veri véresre a fejét, mert a fekete hiába a "kijelző alapszíne", az LCD nem tud teljesen feketét előállítani, mert a háttérvilágítást a folyadékkristály réteg nem tudja visszafogni teljesen. A plazmánál a technológiából adódóan a fekete tényleg fekete, mert nem bocsát ki fényt az adott pixel. Szóval ez eléggé rosszul sikerült mondat volt, ez tény.
-
Jovanny2
őstag
válasz mirci18 #49922 üzenetére
15-20 nyitva tartott oldal, vagy csak sima 15-20 oldal? Ha nincsenek nyitva (miért is lenne egyszerre 15), akkor nálam még sosem okozott ilyen problémát. Az 5-ös széria egyébként igencsak belépő kategória, szerintem alapból nem pakolták tele memóriával. Smartnak azért smart, mert tudsz rá programokat telepíteni, és azokat futtatni. Nekem elég stabilan futnak rajta a programok (ES6100).
-
Jovanny2
őstag
válasz RiddleR #50109 üzenetére
Pedig nyugodtan hidd el, a típusszám után ugyan nem mindig tüntetik fel, de jelölik a célországot. Tavaly a WXXH volt a magyar piacra szánt készülék.
Szerk.: plusz amit nightshadow ír, sokszor magának a típusszámnak a végződése is más. Pl. az ES6550 orosz piacra, de van külön osztrák/német (6510, 6520,6530) piacra is, vagy angolra.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz DieHard #50302 üzenetére
Ha nem akarod mókolni a szervíz menüt, és nincs szükséged a SamyGO-ra, akkor nincs miért aggódni, én is rögtön frissítek mindig, ha kijön valami, nem kell tőle félni. Mondjuk az a rizikó megvan, ha pont akkor megy el az áram, mert az nem garanciális hiba elvileg, de nekem szünetmentesen van a TV. Az kicsit zavar, hogy nem adnak ki changelog-ot, de hátrányom még nem származott a frissítésből. Viszont az automatikus frissítést vedd ki, mert akkor naponta bekapcsolja a TV háttérbilágítását, és ellenőrzi, hogy van-e új firm.
-
Jovanny2
őstag
válasz zozoka13 #50339 üzenetére
A szervíz menüben az UE40D5003-nál át lehetett írni a típusszámot 5800-ra, és lejátsza a filmeket, DE (!) azóta nem működnek a TV-n lévő érintőgombok. Valamit valamiért. A hogyanról ITT vagy ITT találsz infókat.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz Tegla80 #50384 üzenetére
Kinek mi...csak azért hoztam fel példának, mert elég összetett, dinamikus a tartalma, sok grafikus elemmel, és mégsem okoz gondot a böngészőnek a viszonylag gyors megnyitás. Nem is várnám el, hogy ennél gyorsabb legyen. Az meg, hogy kinek mi a kezdőlapja, szociális probléma, kevéssé érdekel a kémkedés (tudatosan beállítva az adatvédelmi lehetőségeket ez csak egy kezdőnek okoz problémát), inkább a sok külföldi ismerőssel és baráttal való napi "kapcsolat". Majd ha nálad is változnak a prioritások, meglátod. Nem vagyok már gyerek, nem divatból Facebookozom, de köszönöm az infót, hogy te PH-t olvasol.
-
Jovanny2
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
-
Jovanny2
őstag
válasz vadallat88 #50801 üzenetére
Igen, garanciában cseréltetni. Ez a legjobb megoldás, mielőtt bárki hozzányúlna.
-
Jovanny2
őstag
válasz MaDDoXX #50984 üzenetére
Szerintem a 1037. Én szoktam, de a legtöbben nem ajánlják itt (volt már rá példa, hogy letiltanak bizonyos kiskapukat, például amit kihasználva lehetett használni a SamyGo-t). Rosszabb nem lett tőle sosem, gondolom biztonsági réseket, és apróbb hibákat javítanak a firmben. Samygo-t meg nem használok, úgyhogy nekem megéri.
-
Jovanny2
őstag
válasz kaktusztea #50989 üzenetére
Én már semmit nem értek. Tavaly, amikor én kerestem tévét, volt VB, Olimpia, év közben egészen lementek az árak, karácsony környékén már "csak" plusz szemüveg volt akcióban, meg 5-10.000 árcsökkenés. Akkor azt mondták, hogy a nagy világversenyek miatt ment le korán az ár, aztán stagnált. Erre idén már a generációváltás 2-3. hónapjától lezuhantak az árak a bányászbéka segge alá (179.900 volt tavaly decemberben az UE40ES6100, most az utódja, az F6400 150-160k, azaz már most 15%-kal olcsóbb, mint az E széria kifutáskor. Lehet még várni, de nem tudom ennél mennyivel mehet még lentebb, ja, és ráadásul a forint is nagyon-nagyon gyenge.
-
Jovanny2
őstag
válasz sotetlovag97 #51051 üzenetére
A gari nem veszik el, viszont arra ügyelj, hogy nem menjen el az áram közben, mert arra viszont azt mondják, hogy nem garis hiba. A frissítések tartalmáról semmit nem közöl a Samu, tehát nem tudni mi a különbség a kettő között.
szerk: nem frissítettem oldalt, megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz eax1650 #52296 üzenetére
Én azért nagyon szurkolok Neked, hogy egy szinte hibátlan panel helyett hibátlant kapj (sosem lesz az, mert fizikailag nem lehet), de sajnos nagyon nagy az esély, hogy egy szarabbat kapj, mint amit elvitetsz. Magánvélemény, de én nem vitetném el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest