Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Aktív témák
-
LBandi
aktív tag
válasz jajistenem #1265 üzenetére
Szerintem sem az árfolyamváltozásnak köszönhető a drágulás, inkább a nagy keresletnek. Úgy vannak vele miért ne emelnének, ha úgyis viszik mint a cukrot.
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
LBandi
aktív tag
válasz foregister #1333 üzenetére
Sárgulok az irígységtől.
Hogy legyen egy kis on. Tudnál készíteni 1-2 panorámaképet kíváncsi vagyok milyet lehet összehozni a drágasággal.
-
LBandi
aktív tag
Az osztrák T-nél már kapható. Ráadásul 0-30 Euróért elvihető egy 36EUR havidíjas csomagban. (~9500ft/hó) , ez nagyon jó ajánlat szerintem. Kíváncsi leszek ehhez képes a hazai T mit fog produkálni
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
Én emlékszem rá hogy volt egy youtube-os videó amin az olvasót mutogatta úgy ogy átváltja éjszakai módra is. Kerestem de nem talltam a linkjéét a topikban vagy csak vak vagyok.
knyitogato: android marketen szerintem vannak bőséggel könyvolvasó progik
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
Előrendelni csak webshopon keresztül lehet, vagy bármelyik T-üzletben személyesen is?
-
LBandi
aktív tag
No csatlakozom az előrendelők táborához előrendeltem a webshopban így legalább kaptam ~6000 kedvezményt.
Eco+GO net L(500MB+ túlforgalmazásmentes) csomaggal mindkettőre 1-1év hűséggel kijött 102-ből és a havídíj nem lesz több 4200-nélMivel még ma sem tuodtak a szegedi T-központban érdemleges véálaszt adni, csak sejtetni tudták hogy talán jövőhét második fele vagy az utána levő hét ezért döntöttem az előrendelés melett.
Valószínűleg azért van így mert nem akarják a központba beérkezett telefonokat szétdobálni, mert lehet az előrendelések száma alapján lehet leüürül a készlet, így gyorsabb nekik értékesíteni.Másik, kért valaki a telefonjára ráadás biztosítást (aminek van havidíja)? Érdemes ilyet kötni rá?
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
Ha már melegedés, a telefon belső alkatrészei milyen magas hőt viselnek el még hibajelenség (pl fagyás, meghibásodás) bekövetkezése nékül? Vagy nincs valamiféle max. TDP meghatározva mint a processzoroknál?
Jó lenne ha olyan szívós lenne mint egy VGA ami akár a 100C fölötti üzemelést is simán kibírja.[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz sztrogoff19 #2531 üzenetére
Én nem mert nálam a HTC nem alternatíva, egyrészt a gyenge akksi miatt, másrészt meg fémallergiám van
-
LBandi
aktív tag
Úgy néz ki akkor minden előrendelő megkapta a mailt (köztük én is)
Másik mivel hallottam olyasmiről hogy szolgáltatós telefonnál le lehet tiltva egy két dolog. Én konkrétan a download opcióra gondolok ami, akkor nagyon fontos ha esetleg a romfrissítés vagy valami kikszer miatt behal a rendszer és nem hajlandó működni.
S2-ben ez ugyanúgy működik mint az S1 estében?
Van-e rá esély hogy ezt letiltják a szolgáltatók a telefonba?"Az igazi EMO-s halva születik."
-
LBandi
aktív tag
"1 ev azt jonnek 3d-s telok akkor ez meg már semmit se fog érni Te is cserelni foigod azonnal.."
Erre azért én nem vennék mérget, már ha csak a TV piac terén is messze a várakozások alatt teljesítenek a 3D-s készülékek eladási mutatói (de nem csak ott figyelhető meg). Másik, kétlem hogy 1 év múlva lenne olyan forradalmi megoldás ami jó 3D megjelenítést képes adni, úgy hogy se nem kell hozzá szemüveg vagy más kiegészítő, és még a betekintési szög se lesz kicsi ami meg a felhasználói élmény rovására mehet.
Harmadrész akit meg hideggenhagy a 3D az úgyse fogja keresni, mivel a játékokon kívül nem tudom elképzelni egyéb alkalmazások terén az előnyét.
-
LBandi
aktív tag
Most jött meg az enyém is a futárral, én ott bontottam melette az orig csomagolást (Samsung matrica sértetlen volt), a csomagban ahogy az előttemlévő kolléga is megírta van külön töltő és külön aatkábel, füles+ az akksi is külön becsomagolva, a papírok is mind megérkeztek, szerződés, garancia stb. ...
Jöhet a beüzemelés!
Kívánom a többi várakozónak hogy minél előbb kapja meg a drágaszágot!"Az igazi EMO-s halva születik."
-
LBandi
aktív tag
Valaki megtudja nekem mondani hogy ha már a gmailbe rendberaktam a címjegyzéket akkor ezt hogyan ráfrissíteni a telefonra? Hiába próbáltam a szinkonizálást nem történt semmi a telefonon még mindig a szétzilált jegyzék van. (wifi működik, van net)
-
LBandi
aktív tag
A névjegyek szinkronizálását hogyan lehet úgy beállítani hogy ne a gmailt szinkronizálja a telefonhoz hanem a telefont a gmail címjegyzékéhez. Sehogysem akarja próbáltam az hogy kiexportálom file és az beimportálom Kiesen keresztül de akkor feljön az oszlopbeállítások és sehogysem akarja a az eredeti oszlopértékeket beállítani (pl emailcím nem látszik, egy mobilszámhoz 2 van írva stb) Valaki help!
-
LBandi
aktív tag
Sikerült megcsinálnom a névjegyzéket. Viszont észrevettem valamit amit nem tudok hovatenni. Néha olyat csinál a teló hogy elsötétül a kép és amikor visszajön az összes hálózati kapcsolatot reseteli.Amikor visszajön akkor az akksi ikon mellett közvetlen egy kör van áthúzva (szürke színű) de csak 1-2 sec látszik aztán eltűnik mert bejönnek a térerő és wifi ikonok. Ez miért van? Vagy van valakinek ötlete hogy mi lehet?
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz muveszur #2914 üzenetére
Eddig kétszer csinálta de annyit megfigyeltem hogy mindkétszer töltőn volt. Most levettem és ha úgy is csinálja akkor majd írok. Ja és minden gyári rajta a progikhoz nem nyúltam csak a régi telómról mentettem át a dolgaim.
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
"Hálózati beállításoknál alvó mód irányelveit nézd meg..."
Ezt hol találom? Manualt már kétszer átnyálaztam, + a telefont is végigtúrtam és sehol semmi.
-
LBandi
aktív tag
Azt próbálta már valaki hogy töltőre rakva és úgy nyomkodva, abban a pillanatban amikor feltölt nem csinál egy hálózat elvesztést majd újracsatlakozást? Mert nálam csak a töltőn fordult eddig ilyen elő (lassulás, akadás nem tapasztaltam alatta), amióta levettem ~12 óta nem fordult elő pedig folyamatosan gyilkolászom (nezetés, letöltés, telepítés álllítgatás, telefonálás, skype, face, youtube)
-
LBandi
aktív tag
Találtam egy lehetséges hibát (inkább bug szerintem mert szoftveres) a telefonnál amivel nem tudok mit kezdeni. Korábban írtam hogy olyat csinált a telefon mintha újraindulna ami nem is igazán az a jelenség: elsötétül a képernyő 1-2 másodpercre, majd amikor visszajön az összes kapcsolatot (wifi,hálózat) újraéleszti, viszont a wifi hiába van bekapcsolva nem csatlakozik vissza automatikusan rá, ki kell kapcsolnom a wifit és újra be hogy csatlakozzon.
A kiváltó ok: Amikor a névjegyeket próbáltam összehozni a régi telefonomról (N70) akkor legelsőnek nagyon kusza lett, és muszály volt törölnöm az egészet a telefonról és a gmail -be is importált címjegyzéket is. Onnantól kezdve ha a névjegyzék szinkronizálás (gmail) be van kapcsolva a telefon a egy felkiáltójeles kört rak ki miszerint nem lehetséges szinkronizáció a névjegyeknél mivel túl sok törlés történt. A hiba akkor kezdődik amikor lehúzom a felső információsávot és ráböbök a hibaüzenetre, ekkor a telefon a fent írtakat műveli.
Azóta már rendbetettem mindent viszont még most sem enged szinkronizálni a névjegyeknél, mert előjön a hibaüzenet.. Tudna valaki erre megoldást adni hogy mit csináljak hogy ne jelenjen meg ez, és tudjam szinkronizálni a névjegyeket.
Csináltam képeket is a hibáról: (ha kell akkor készíthetek videót is)
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz hunyadym #3332 üzenetére
Köszi! Akkor lehet nem uszom meg a frissítést mert nagyon zavar ez a probléma.
Másik hogyan lehetséges az hogy beállítok a telefonra rárakott mp3 számot csengőhangnak aztán egy idő után elállítódik azaz nem az lesz a csengőhang.
Zin: Az előttem szóló jól mondja hogy az 500mb T-és mobilnet túlforgalmazás díj mentes (a forgalomba a letöltés és feltöltés is beleszámít) , ha túlléped akkor leveszik a sávszélt 36kbs-re (ami egy rosszab modemes net sebességének felel meg), de mailezésre meg navigációra az is bővej jó. A wifi nem számít bele az adatforgalomba.
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
Tud valaki olyan idojaras widgetet ami a magyarországi jelenidő és rövidtávu elorejelzest pontosan jelzi. Ami most fent van az napsutest mutat mikozben zuhog az eso es nagyon be van borulva.
-
LBandi
aktív tag
válasz Mymelody #4110 üzenetére
Hát az akksi töltődése nekem sem a leggyorsabb (megszoktam a régi N70-em 60 perc alatt nulláról maxra toltődött), 10%-ról 100%-ra a telefonnak nálam kelett ~3 óra, amit azért sokallok. Ezt más is megerősíthetné hogy valóban ennyi idő kell a telefonnak a feltöltődéshez?
A Melegedésről annyit hogy nálam azért melegszik. A melegedési zóna sem teljesen homogén, a tenyér alatti rész ahol az akksi is van ott egyáltalán nem, viszont a hátlapjával szembenézve a jobb felső sarok, illetve a kamera alsó-közepe és bal oldalánál tapasztalható leginkább. Wifizés egyáltalán nem vált ki melegedést, sem a szinkronizálás (wifi közben mindig aktív az is) és még a gps se, inkább a hosszú folyamatos képernyőhasználat (20perc<) , erőforrásigényesebb programok használata pl youtube, játék, sőt még ha valami dokksit olvasgatok (pdf, doc, ppt) akkor is. A melegedés bőven jelen van,de nem olyan szinten hogy azt már érinteni se lehessen.
Aki meg azt állítja hogy nem melegszik a telója egyáltalán, próbálja ki hogy fog egy pdf-et és minimum 30 percig olvasgassa folyamatosan, de 30 perc folyamatos on kijelzős GPS navigáció program használata is megteszi, és ha ezután sem lesz meleg a fentebb leírt zónák, akkor megeszem a kalapom.
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz mivan80 #4163 üzenetére
Azért az vegyük figyelembe hogy a készülék maga nagyon vékony így már nagyon kicsi hőemelkedés is átérződik az amúgy is lehellet vékony hátlapon keresztül. Másik hogy a HTC Desire-hez képes jóval kétszer erősebb és nagyobb teljesítményű hardver van ezáltal a hőtermelése is jóval nagyobb. SGS folyamatos használat melett is produkált hasonló melegedést.
Szerintem nincs gond, amíg valóban nem jelentkeznek olyan tünetek, amik egyértelműen a melegedésnek tudható be pl.: fagyás, újraindulás, vagy esetleg az addig hibátlan kijelző bárminemű romlása (habár ez nem feltétlen csak a melegedés következménye lehet).
-
LBandi
aktív tag
válasz Chapell #4266 üzenetére
Inkább cserélsz le egy ilyen drága telefont minthogy a jóval olcsóbb fülest cserélnéd le? Azért hogy zenét hallgass kicsit drága és pazarló mulatság (mivel van egy rakat más funkciója amit más telefon nem tud ilyen minőségben). Ráadásul ez nem egy professzionális zenelejátszó, arra inkább vegyél külön kütyüt.
-
LBandi
aktív tag
válasz coolmpi #4407 üzenetére
Ha azt akarod hogy egy általad a telefonra másolt zenét csnegőhangot bármilnek be tudj állítani (azaz látszódjon a választható hangok között), én úgy oldottam meg hogy elsőnek beállítom a telefon csengőhangjának és utána már az a szám vagy hang meg fog jelenni az üzenet/ébresztő stb hangok között is.
Röviden: állísd be a kiválaztott hangot telefoncsengőhangnak majd utána annak aminek akarod. Remélem érthető voltam .
-
LBandi
aktív tag
válasz killerjohn #4486 üzenetére
Akkor ez is valami szoftveres hiba lesz mert elvileg még folyamatos CPU + kijelző használat melett sem kéne a fogyasztásnak nagyobbnak lennie mint a töltésnek.
Valaki akinek nagyon melegszik a készüléke tapasztalta ugyanezt ?
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
Ha tényleg nem nyüstölöd és mégis drasztikusan lecsökkent a korábbihoz az üzemidő akkor próbálj meg leszedni a marketrőf valami jóféle Taskmanegert (feladatkezelő) és azzal kilőni azokat a progikat, folyamatokat amiket nem használsz.
Én raktam fel, mondjuk nem tudom hogy mennyi lenne az akksi ideje ha nem használnám, de tény hogy amikor nyomkodom és utána amikor befejeztm és kilövöm a folyamatokat vagy ~10-20 biztos likvidál.Jelenleg így teljeseít nálam az akksi, még csak 5-szer volt eddig fullosra feltöltve:
A használatban van minden, (játék, gps, szinkronizálás, böngészés, videó és fotó). A görbe meredek szakaszai ezt jól mutatják időben. A használati idők: kijelző 3ó35p; Android oprendszer: 1ó 10p; Opera: 8p; Játékok: 25p; cella: 2n 12ó; telefon készenlét: 2n 8ó; tárcsázó: 23p a többit nem irom ki mert elenyésző.
Ami érdekes az a kis dombocska amit nem igazán tudom hogyan lehetséges hogy kicsit növekedett a töltöttsége az akksinak anélkülhogy töltőre vagy adatkábelre dugtam volna.
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz muveszur #4730 üzenetére
Ezeket a task manegereket lehet ésszel is használni. Mivel e készüléknek elég sok memóriája van ezért elég ritkán vagy éppen sose fog előfordulni az hogy bezárja a nem használt folyamatokat hogy ezáltat erőforrást szabadítson fel. Másik, a feladatkezelőkben ( a jobb félékben) be lehet állítani a folyamatkilövés mértékét, azaz milyen fontosságú progikat lőjjön ki. Az lelövést is lehet időzíteni (nálam pl óánként van és csak a biztonságosan leállíthatóakra van beállítva), nem kell azt hogy a rendszer folyamatosan szélmalomharcot vívjon.
Én adtam esélyt a rendszernek, de amikor böngésztem és már rég bezártam a böngészőt (a futó alkalmazásoknál megnézve nulla volt) nemcsakhogy a böngésző futatott folyamatot ,hanem még egy rakat más is amitket közben használtam, ezután döntöttem hogy taskmanagert fogok használni. Nálam estétől reggelig amikor hozzá se nyúlok a készülékhez esik 3 max 4%.
A "kifejezetten káros" rész meg tényleg csak akkor érvényes ha az ember ész nélkül használja pláne ha valami vacakot.
Persze ha tudsz egyéb infót miszerint az efféle programok bármilyennemű használata a telefon károsodásához vezethet akkor mindenféleképpen írd meg![ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz killerjohn #4740 üzenetére
Konkrétabban kifejtenéd?
(A kifejtés előtt olvasd el az előző hozzászólásom.)"Az igazi EMO-s halva születik."
-
LBandi
aktív tag
válasz ToM2oo4 #4744 üzenetére
Azért zavar mert ne legyen már ott, még akkor se ha éppen nem eszik aksit. A gyorsabb elindulás hidegen hagy, mivel minden pillanatok alatt el képes indulni (a hardver erejéből adódóan), nem tudok olyan általam használt alkalmazást amire 1mp-nél többet kéne várnom az induláshoz. Hát lehet akkor a böngésző, facebook kliens, gmail, skype, file és kép nézegető, és még pár gyárilag rajtalevő program rosszul van megírva, de pont ezért tettem fel egy taskmanagert.
Ami biztos, hogy használatával nem váltottam ki sem melegedési reakciót sem gyors merülést (nem a víz alá) telefonból. Ahogy korábban írtam nekem közepes használat mellett is simán kíbir 2,5 napot, vagy akár még többet is.Szóval ha ezek fényében továbbra is tudsz valóban olyan konkrétumot mondani amivel, ártok a telefon épségének (legyen akár szoftveres/hardveres) akkor szívesen elolvasom, de amit eddig írtál az nem győzőtt meg.
muveszur: nem tudom hogy mennyire merülne a manager nélkül, mivel nem végeztem konkrét összehasonlítást, viszont az tény hogy harmadannyi folymat fut mint nélküle. Az meg hogy azért nem lövi le mert a rendszer tudja mi a jó neki az közel se biztos olyan jó, főleg egy olyan rendszernél ahol azért van még mit csiszolni.
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz muveszur #4748 üzenetére
Nem értelmetlen a vita, de ha olyan kijelentést teszel amivel könnyen félrevezethetsz egy kezdőt és közben nem is biztos hogy teljesen úgy is van ahogy állítod.
Ezért kértem hogy írd le hogy tudsz-e olyan konrétumot ami miatt "különösen nem ajánlott" a taskmanagerek használata.
Amire ugye én konrétan reagáltam az row fórumtárs problémája. Lehet az ő esetében megérne egy próbát (és nem elijeszteni attól), minthogy feleslegesen rohangáljon a boltba gariztatni. Valószínű nála van olyan program feltelepítve, ami nincs jól megírva és ottmarad.Lehet nálad jobb a helyzet, mivel nem is a gyári KE2 rom van fent, de azért nézd el hogy nem mindenki fogja azonnal flashelgetni a telefonját.
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz muveszur #4754 üzenetére
Az általad linkelt szöveg is csak arról beszél hogy egy folyamamt addig használ erőforrást amíg használatban van (ha jól van megírva az adott program és minden megfelelően működik) és csak akkor lövi le a rendszer ha nincs elég memória (ez ugyebár nem nagyon fordul elő).
Én nem azt mondtam/bíztattam hogy ész nélkül bármelyik folyamatot lővöldözgesse le állandóan (pláne nem rendszer folyamatokat), hanem mondjuk éppen a hibás appot vagy már nem használt és végleg bezárni kívánt programot igen. Ezért is hangsúlyoztam a manager ésszerű és körültekintő használatát (a használata perzse nem kötelező).Részemről rendben elfogadom az érvelést, befejeztem.
Remusz911: Köszi! Éppen a napokban gondolkoztam, hogy valyon van-e már fent mérési eredmény.
Bízva az előd nagyon jó eredményeibe reméltem ez is hasonlóval fog kecsektetni (mondjuk én kicsit jobbat vártam a vékony müa. ház és kilakítás miatt), de ez is jó eredmény.
És igen is nem jelentéktelen dolog, hogy menyire sugárzó telefont hord az ember egész nap a teste közvetlen közelébe.[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz ForRedGlory #4771 üzenetére
Már vót (#4754), válaszoltamm is rá . Úgy ahogy mondod.
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz tejeszacskó #4965 üzenetére
A böngésző hibája, ha zavar akkor tegyél fel egy másikat.
-
LBandi
aktív tag
Ha valaki szereti a kártyás szerepjátékokat annak ajánlom az ingyenes (fizetősként hálózatba is játszható, van erre külön server) az Archmage Lite-ot ami a Might&Magic sorozat 6 és 7 részében a kocsmákban játszható minigame remakje, hozzáteszem nagyon jó minőségbe mivel alig eszi a telefon akksiját és még csak nem is melegszik alatta.
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz CHIPman #5456 üzenetére
Hát azért ez enyhe túlzás, szerintem bőven hallgatható. Ha annyira a minőségre megy az ember, akkor alapból nem is vesz fülhallgatót és ha mégis akkor azt nem telefonon használja.
Amit viszont kifogásolni tudnék a fülesben az irányítógombok hiánya (beletekerés, hangszabályozás), ezért mindig kotorászni kell a zsebembe ha ezeket akarom állítani."Az igazi EMO-s halva születik."
-
LBandi
aktív tag
A "pinkséget" úgy lehet előidézni: beltérben és lehetőleg olyan vényviszonyokkal rendelkező hely kell hozzá ahol már éppen hasznáná a kamera a vakut (tehát nem túl sötét csak vaku nélkül már zajos lenne a kép) ott kell egy tiszta fehér papír és azt célozd meg a kamerával közelről (15-30cm) akkkor látni fogod a kijelzőn a halványpiros foltot a kép közepén. Megfelelő fényviszonyok melett, illetve nem fullfehéret közelről fotózva a jelenség nem jön elő (rgo ne akarjon az meber makrót csinálni egy papírról beltérben)
-
LBandi
aktív tag
válasz pestibenji #8554 üzenetére
A T-mobilos mobilinternet (függetlenül attól hogy a hónap hányadik napján lett alktiválva) egész hónap esetén mindig elsejétől a hónap utolsó napjáig tart. Erről nem fognak külön értesírést küldeni.
-
LBandi
aktív tag
Tud valaki ajánlani olyan programot amivel min 1000 soros panoráma képet lehet csinálni?
A PhotoStitch és a Photaf 3D Panorama (Free)-t próbáltam, de mindkettő nagyon kicsit készít. 300-400 soros képnek mi az értelme?"Az igazi EMO-s halva születik."
-
LBandi
aktív tag
Igen néztem azt is, de a leírásban csak HD mode van ami ugye 720 sorak felel meg.
Ráadásul először ha van lehetőség kipróbálnék egy ingyenes progit is.
Amúgy nekem nagyok az elvárásaim ha azt szeretném hogy a telóval készített 8 megás képeket rakja láncba egymás mellé."Az igazi EMO-s halva születik."
-
LBandi
aktív tag
válasz Jeanne d'Arc #12398 üzenetére
Hát pedig ez a telefonok kastélya. Ha ezt nehéz megszeretni akkor nem a telefonnal van a baj.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest