Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
CrawLinG
tag
akkor most ,aksit megvétel után egyből fullra töltsük fel ?
-
Sógi
addikt
Sorry, most látom, h másik példa sárga kijelzőre..
De akkor is visszavinném a helyedbe, ha a tiéd is hasonló...Felesleges is tovább beszélni a sárga foltos kijelzőről (már akinek van ilyen), vissza kell vinni azt csá(#4351) CrawLinG: Sztem nem érdemes csak félig tölteni Én mindig teljesen feltöltöm (sosem hagyom teljesen lemerülni) és most két hét után lett "bivaly"..
[ Szerkesztve ]
-
tejeszacskó
tag
az imént beszéltem egy t-mobilos ügyintézővel.
kérdeztem, hogy ha hibás a telefon akkor mi akkor olyankor a teendő, azt mondta hogy vissza kell vinni és kijavítják, de nem cserélik.
remélem csak rosszul mondta, mert ha ez így van akkor megnyalhatják...
viszont van egy olyan lehetőség h 8 napon belül indoklás nélkül visszamondani, és visszafizetik a teljes árát. mindenesetre érdekes.fólia: érdemes rá? gorilla glass elvileg nagyon jó, max zsírosodik, nem?
[ Szerkesztve ]
-
CrawLinG
tag
válasz tejeszacskó #4354 üzenetére
az meg szép munka ha javítják
-
Sógi
addikt
Akkuhasználat kíméletes módban teszt:
23%-on vagyok 1 nap 9 óra és 26 perc után
Ebben össz volt fél óra telefon, 1 óra 20 perc kijelző használat, 30 perc wifi (net +mail).
Mai napot lenyomná még készenlétben valamennyi telefonálással...Alig bírtam ki ezt a tesztet, de befejeztem, elkezdem tapizni végre
(#4354) tejeszacskó: Jó a GG, de láttunk már karcokat, hajszálkarcokat, egyébként jobban csúszik és könnyebben tisztítható fólia nélkül, ha nem vagy durvább környezetben, tokban hordod és vigyázol rá, akkor sztem nem kell fólia..
[ Szerkesztve ]
-
CrawLinG
tag
invisible shield a legjobb szerintem
-
knyitogato
őstag
válasz tejeszacskó #4354 üzenetére
így van, 8 napon belül indoklás nélkül elállhatsz.
három napon belül viszont a törvény szerint cserélni kötelesek a hibás készüléket.
Sógi, az enyém nem ennyire durva, de látható. Sajnos hétfőn tényleg az lesz, hogy elállok a vásárlástól, és kivárok egy újabb gyártási adagot, ami remélhetőleg már jó.
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz DjBlero #4357 üzenetére
Írtam, h ajándék, nem?
Csak akkor él az ajánlat kissandrisnak, ha eljön érte (BP), ha nem él vele akkor te még élhetsz vele, de aztán itt a vége ennek a fólia témának Néha adódnak apró lehetőségek az életben és én most segítős/jófej napjaimat élem(#4359) knyitogato: Jól teszed, az lényeg, h neked megfeleljen a termék, ha ezt nem teszi akkor lépni kell...Az első szállításról annyit, h a legelsőkből vettem 05.23-án reggel..és hibátlan a készülék eddig
[ Szerkesztve ]
-
-
muveszur
addikt
Azért az tudjátok, hogy amit mi magyarok kaptunk telefont, az nem feltétlenül az első szériába tartozik, mert a világ többi részén már májusban kapható volt a telefon...
-
Sógi
addikt
válasz DjBlero #4365 üzenetére
Akkor mázlid van Dobd át pü-ben a címed és hétfőn elpostázom neked
(#4364) muveszur: erre tényleg nem gondoltunk, akkor erre már nem foghatjuk az esetleges hibákat segítségnyújáts?
(#4356) Sógi: elfelejtettem leírni, h android rendszer használat 53%, tehát ez nem szívja az akkut..A kijelző és a procihasználat szívogatja..
[ Szerkesztve ]
-
CrawLinG
tag
ha valaki rootolja a telot,akkor a gari ugrik a levesbe ?
-
muveszur
addikt
válasz ForRedGlory #4371 üzenetére
Lusta vagyok...pedig már 50 millióan szóltak...kötsög
Azt tudtátok srácok, hogy a download módban van kis számláló, ami számolja, hányszor flasheltél costum romot? Gondolom tudjátok, és azt is, hogy JIG-gel lehet nullázni...
És azt tudtátok, hogy van egy számláló, ami számolja, hogy hányszor nulláztad le a costum rom számlálót?Én inkább emiatt aggódnék, nem a root miatt...Bár reméljük ezek után sem kell nagyon aggódnunk...
[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
Hello!
Erről a juice defender-ről tud valaki leírást magyarul? illetve megéri-e az árát a plus vagy az ultimate?
Melegedés szempontjából pedig nekem a drag racing-nál ( ennél nincs jobb játék ) kb 5 perc játék után langyos, 15-20 perc után pedig forrú a kamera körüli rész..
Naponta tölteni kell a telót, aminek nem éppen örülök, de a juice defender-t pont ezért szeretném használni. -
muveszur
addikt
válasz knyitogato #4375 üzenetére
Nem azért mondom, de mi köze van a "de sok helyen még mindig nem"-nek, ahhoz, hogy mi magyarok már nem feltétlenül az első szériát kaptuk...Koreában meg már eladtak 1 milliót is...Szóval elég kevés az a készülék, ami sárga foltos.
Ha neked az, vidd be garanciába megoldják a dolgot. Nem kell ezen annyit lovagolni... -
-
Bodoo
tag
utánaolvasgattam ennek az extrém merülés melegedés, stb problémának és egyértelműen a KE2 nevű ROMnak a bűne. Itt [link] írják a laggoló főképernyőt, lapozáskor én is tapasztalom néha, azonban a leírás alapján a lagg, a battery drain hiba, és feltételezem a melegedés is megszűnik a KE7-es ROM-mal, sőt a Quadrant-os teszt alapján a telefonteljesítmény is ugrásszerűen megnő.(máshol is írják ezt) Szinte biztos, hogy KE2-ben valamilyen CPU/GPU kezelési hiba van. Elképzelhetőnek tartom, hogy akinek megsárgult a képernyője az is attól lehetett hogy hátulról 50-60 Celsiussal van fűtve panel és nem bírta.. Korábbi kommentre válaszolva még nem vagyok túl 20-30 feltöltési perióduson, de ha a hiba szoftveres akkor max az fog változni, hogy 2-3 hónap múlva kihal az akksi. Jövőhetet végigmelózom, nem lesz szabadidőm, addig figyelem még a melegedést, de utána akkor irány a szervíz...ha csak nem lesz valamilyen házi garanciális megoldás addig.
ha valaki tudna segíteni értelmezni a link-ben lévő szöveget, megköszönném! ->> Kösziii!!
[ Szerkesztve ]
POCO F2 Pro 256 GB - Phantom White
-
pzstm
titán
esetleg ha valakinek lesz ideje és ereje, egy teljesen kezdő androidos számára elmagyarázhatná,hogy is rakjam fel ezt a ROM-ot: I9100XWKE7_XEUKD1_XXKE4
Jelenleg a gyári KE2 van rajta, se melegedés, se sárga folt. Én személy szerint egyszerűen imádom.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Legendd
senior tag
Néhány kérdés ehhez a linkhez: [link]
1. először ROOToljam a KE2-t azán mentsem az /efs mappát, vagy rögtön csinálja ROM frissítést???
2. ha csak a ROM frissítést csinálom meg, akkor megmarad a garancia, vagy az már annak vesztésével jár??
Kérek vkit, hogy gyorsan írjon, mert ezt a melegedést nem bírom...remélem ez megoldja. Üdv
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Legendd
senior tag
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
coolmpi
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap estétől már én is beálltam a boldog S2 tulajok sorába
- Melegedni nem melegszik. (töltés közbeni használatnál picit langyos) Töltés közben is teljesen hibátlan akadásmentes.
- Aksiját reggel 9-re 100%-ra töltöttem, most 13:30-kor 75%-os. (játszani nem játszottam rajta, de sokat nyomogattam, plusz wifi, gps, szinkronizálás 10 percenként...) Ez már most nem rossz
- Semmilyen folt nem látszódik a képernyőn.Eddig iPhone 3gs-em volt, sokminden jóval megáldva, de ez fényévekkel szebb, és gyorsabb. Végre mehet az uninstall az iTunes-ra!
Néhány kérdésem lenne csak: (elég sokat olvastam a fórumot, de nem találtam rá választ)
1, Mennyire érdemes kézzel a ROM frissítéssel bajlódni?
2, Magától tud frissülni? Automatikusan fel fogja ajánlani?
3, Ha USB-vel kötöm a gépre, akkor rögtön csatlakozik, meg is jelenik a sajátgépnél a telefon, de a total commander-ben nem látom Gyűlölöm az intézőt, valahogy bele lehet tenni a TC-be?
4, Nagy szükségem lenne a hívó nevének bemondására, ha lehet magyarul (valamikor korábban olvastam itt a fórumon 2-3 progit, de sajna akár hogy keresek rá nem találom a hozzászólást ) Egyenlőre csak angolul sikerült. Tudtok mondani magyart?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Sógi
addikt
válasz coolmpi #4384 üzenetére
Hello, gratula!
Az akkud így elsőre jól hangzik!
A ROM frissítéshez inkább nem szólok hozzá, mert még nem csináltam, de fentebb nemrég leírta vki, h mi a helyzet a KE2-vel ami alapból szokott rajta lenni + volt egy link KE7 frissítésről, ami részletesen "szőkéknek" írja le TC-t nem vágom...
Felraktam egy magyar svox-ot Judit magyar hanggal, de még nem sikerült beállítanom..
Sokat nem tudtam segíteni[ Szerkesztve ]
-
-
noxon
őstag
Hello. azt vàgja valaki, hogy a beviteli mòdot hogy lehet automatikusra állítani? Mert első sms küldéskor ezt kéri különben hibás lesz az sms szövege.
We live in a simulated world...
-
aktív tag
Az Odin programot honnan tudnám leszedni?
-
Zin
őstag
Telo megvan, de csak Kedd-en fogom bekapcsolni akkor lesz a szamhordozas aktiv
Van vmennyi aksiba full meritsem le, s töltsem 14-16 orát kikapcsolva?S utanna mehet is a moka?░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
penell1234
tag
Én vissza küldtem a t-mobilnak még belefértem a 8-napba.Előtte iphon4-es volt amit eladtam hogy megtudjam venni, ami szerintem hiba volt. Melegedet nekem is de nem annyira mint ahogy itt tőben írták.Írták tőben is hogy a két mag az a játékoknál a progignál előny. Hát én összehasonltam az ipho4 (ami a fiamé) és a galaxy S2 böngészőjét és ha egy leheletnyivel ha gyorsabb a S2.Az oldalak tördelése is sokall jobb az iphon4-nek a kijelző pontosságáról nem is beszélve.Hát röviden ennyi várom a lóvét amit 30 napon belül megkel kapnom.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
próbáltam de egyelőre sehogy...nah most nincs nagyon időm, meg telóról nem is bohóckodnék...így is fantörpikus a kicsike
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Davidoff91
aktív tag
Nem értek az dologhoz, szóval nézzétek el nekem ezt a kérdést:
Miért kell rootolni a telefont ahhoz, hogy a KE7-et fel lehessen rakni?Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz penell1234 #4396 üzenetére
csak gratulálni tudok.
én szint úgy mellé tettem egy iphone 4et és meg is látszik a több mint 1év különbségegy gagyi alumínium darabra hasonlít melette az iphone 4
a net böngészője gagyi a flasht nem is támogatja (a színeket direkt nem említem)
a görgetése kritikán aluli szerencsétlen telefonnak.
a 3.5 col mellett tőlem fullhd felbontása is lehet az i4nek olyan kicsi a képernyője hogy élvezhetetlen rajta a netezés.valaki írta itt hogy a játékok jobbak iphone 4en, hát nem tudom egy angry birds hol lenne jobb konkrétan a kis kijelző miatt számomra élvezhetetlen, a doodle jumpnál meg mintha kicsit később reagálna a mozgatásra...
tessék álljon itt ez az írás azzal a sok elfogult iphone4 mindenbe jobb hozzászólással szemben!
kérdés más is észre vett egy rózsaszín foltot középen kamerázás közben (főleg fehér felületnél látszódik)
Davidoff91: hogy az EFS mappát letudd menteni
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest