Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Feltételezem, hogy kondi kiszáradás lesz, vagyis fárad a router, a végét járja... Ami nem is lenne csoda, hiszen DIGI nethez nem a legkisebb, leggyengébb TP-LINK modellt kellene használni! Bár a 20/10-et kábelen még elviszi, de a nagyobb csomagok keményen megizzasszák!
VaMikTégy belátásod szerint, nem árt neki az sem, ha kikapcsolod, de az sem, ha megy... Én személy szerint sosem kapcsolom ki, csak nagy viharok idején!
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
A Telekom-os NET az ADSL, szóval ezek szerint a modem-en belül van beállítva. Viszont reset esetén ennek el kellett volna tűnnie... Próbáltad úgy is, hogy a router-ben kiveszed az automatikus DHCP-t? Lehet, hogy már a modem is DHCP-zik és az bekeverhet.
(#16175) kummer: Portot kell nyitni a játéknak. Én eddig csak olyan router-el találkoztam, amiben alapból a port forwarding-nál ki tudod választani magát a játékot is. Bár lehet, hogy pont az nincs benne, amivel Te játszol.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
krealon
veterán
"Alapból eddig csak simán úgy hasznalta a netet, hogy a modemet kötötte össze laptoppal. Na most van nekem egy linksys wrt54g routerem (tökéletesen megy), gondoltam belövöm, lesz legalább wifi. Routerbe be a modemből kijövő kábel, fel wifire, juhhé, látom a router menüjét. Belövöm hogy automatikus dhcp kiosztás legyen, majd save és restart. Net nincs... o.O
Mi lehet a gond? Modem jó, mert router nélkül van net."
A gond az, hogy a szolgaltato csak 1 IP-t ad, az viszont automatikusan (DHCP) kiosztasra kerult a notebook halokartyajanak reszere, MAC Address alapjan. A lejarati idon belul masik gepnek nem fog kiosztani IP cimet.
A legegyszerubb, hogy klonozod a mukodo kapcsolat HW cimet a routerbe.
Gyari firmware eseten: Setup --> MAC Address Clone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest