Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
L_ajos
őstag
válasz Viktor77 #881 üzenetére
Na ha ez igy marad akkor szép lassan szétesik az egész Fórum...az ilyen okos emberek miatt! (Achill3us, s társai).
Nem tudom ki hogy van vele..de nekem van egy képem erről a fórumról és ez a kép mostanába egyre jobban kezd eltorzulni!
Mi lesz ebből?PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Gh0sT
addikt
válasz Viktor77 #1438 üzenetére
Akarok én egy 10 évessel arról vitakozni, hogy hülye- vagy sem?
Most mondjam azt, hogy ez nem képezi vita tárgyát? Igazából szerintem ismét arról van szó, hogy valaki oda rondít, ahonnan eszik. És ezt nem képes megérteni.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
VladimirR
nagyúr
válasz Viktor77 #1716 üzenetére
csak itt, csak most, csak neked (csak a top100-bol) valogatas es a teljesseg igenye nelkul
Bővebben: link
(bazz, ez gyorsabban szol hozza, mint ahogy copy&paste-elem a linkeket)
[Szerkesztve] -
veterán
válasz Viktor77 #1726 üzenetére
Már megoldva... hány kávét dobhatott ez vacsira?
Öööö.. lehet annak is venni, de hagyományosan azt az effektet jelöli, amikor a valaki hirtelen ott terem valahol... tudod, mint a filmekben - pukkanással, kis ködfelhővel, miegymás.And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
ByB
addikt
válasz Viktor77 #2488 üzenetére
Okke, nem fogok többet árat írni! Felfogtam, hogy érzékeny rá a társaság! De most már kikívánkozik belőlem, hisz ez a RING, hogy:
a Gigaworks sokkal szebben szól, mint a Z-5500!!! Pusztán a fülemre hagyatkozva! És azért írtam árat, mert a CHS-ben a Giga 64k, a Z-5500 pedig 63k!!! Ennek az ellentmondására szerettem volna rádöbbenteni az olvasóközönséget, nem sikerült! A másik hely ahova leírtam egy Giga eladós topic volt, oda viszonyításnak írtam, a harmadik helyre meg azért írtam le, mert kérdezték. De ezekután felszorzom áfával, hozzáadom a kisker árrést és úgy írom le, hogy jobban aludjanak az illetékesek! Így már megnyugtató számodra is a szituáció végkimenetele???
üdv
BBence -
PH! kedvence
tag
válasz Viktor77 #2733 üzenetére
1: offolni szoktam
Jogos.
2: ökörködni most kezdem el a modos topicban mert: esetleg nem érzem tisztességesnek, amit Vangelissel csináltatok
Killerman:Más zarathat témát, én nem? Megmondom nekik, hogy hova menjenek és kész. Én sem szoktam felháborodva lenni, ha zárják egy témám.
[Szerkesztve]http://3dfx.uw.hu --> 3Dfx rajongók oldala | Voodoo 3 PCI-t keresek!
-
Old Death
senior tag
válasz Viktor77 #2870 üzenetére
van dühöngő topic
szarj rá... aki nem képes felfogni a szabályokat az nem fogja megérteni, h mit miért csináltok... rövid indoklás, h ez történt és kész... bár aki nem fogja fel...
bonts egy sőrtoldy
''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Viktor77 #2919 üzenetére
Nem vettem annak, hisz értelmetlen lenne, mert nem erről volt szó, topicokt zártad, és nem engem legalábbis remélem
Csak tudod, rossz érzés volt... mert nem volt jellező, hogy olyan topikot nyittottam amit zártak. Lassan 3éve itt vagyok már, és <50 topikot nyitottam sztem...
Szal nem mondható, hogy szófosó lennék, olyan témát szerettem volna indítani, ami érdekel és jópofának találtam, gondoltam mást is érint, ha pedig nem akkor úgyis elsüllyedt volna.''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Viktor77 #2921 üzenetére
Hát egyéb körülmények közt mondaná az ember puszi a pocidra érte, de én nem teszem ezt, csak annyit mondok köszönöm.
És meglássuk, ha ilyen lesz mármint széoffolják, zárható, egyett értek...''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Sihto_
tag
válasz Viktor77 #3073 üzenetére
Miért ?
Olvass vissza feljebb: azért irtam, hogy nála a pont, mert ő felfogta, hogy mit akartam írni.
Amúgy meg, ha a helyesírás olyan döntő lenne vitában, akkor senki sem szólna Vlad-hoz, mert nincs egy hibátlan hozzászólása sem, ami a félreértések elkerülése végett engem a legkevésbé sem zavar.A példa minidg erősebb az utasításnál
-
Lord Zero
addikt
válasz Viktor77 #3125 üzenetére
no
első: olybá tűnik, kifejezetten személyes érintettségűnek érezted a hszomat
nem az volt (illetve az volt, amennyiben ez mindenki inge, ennek szántam)
második: én is kurvára adok a helyesírásra (vmit nem egészen világosan írhattam az előbb? hm, volt, aki értett belőle), de ha a te elméletedet követem, akkor neked a kollágáid felével nem kellene érdemben szóbaállnod (ajánlatosnak tartanám finomítani ezen a strictly literally ítéletmódodon), szóval ezt a 3122-es hsz-nyitó ''szerinted''-et kifejezetten méltatlan és marhára illogikus szösszenetnek tartom (már ami a helyesírás rulezt illeti)
(ne mondj ellent pls, csak azért, h ellentmondhass - minden más meggondolásból: természetesen mondj ellent)
ezúton #3110 grafiqs: én köszönöm
vlad: tudom, h nem azért védesz, h védve légy (én először a ''védeni'' igét szántszándékkal kerültem, sajnálom, h felvetült, mert úgy tűnik, nem lehet nem személyreszabottan reagálni - lásd fentiek)
kidus #3109: igen szelektív a morális ingerküszöböd, ha szerinted az általad említett hsz volt az az első pont ebben a szappanoperában, ami ''már túlment az általad elfogadott határon''
sokkal, de sokkal offenzívebb megjegyzések potyogtak az égből, innen is, onnan is, melyek az erkölcs és szemérem halovány pírját sem csalták orcádra, továbbá a kesztyűrántás nemes aktusa sokáig (bevallottan) vladhoz kötődik - erre nyilván az lesz a válaszod, h te azokat nem olvastad
nem gond (poénnak végül is nem rossz)
arnold #3119: a szöveg értelme: a néző, aki csak ült és (ezen a meccsen) egyik csapatnak sem szurkolt, így nyugodtan szid(hat)ta a bírókat és partjelzőket és a többi szurkolót, míg ki nem fütyölték
nah, itt a végenem, mindegy
-
sharpapa
senior tag
válasz Viktor77 #3176 üzenetére
Ha nem akar mod lenni, az azt jelenti hogy tisztában van ezen tulajdonságával. De akkor mér nem próbál javítani rajta??
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
faster
nagyúr
válasz Viktor77 #3185 üzenetére
Szerény nyomott véleményem szerint VladimirR, akit egyébként kedvelek, nem kellett volna, hogy ennyiszer provokálja Erdeyát, még akkor sem, ha nagyon nem kedveli, attól függetlenül, hogy Erdeya mivel szolgált rá (azért gondolom, nem főben járó bűnt követett el). Jó, tudom, kívülálló vagyok, nem ismerem az összes előzményt, és egyébként is le vagyok sz*rva, de akkor sem így, és nem ennyiszer...
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
válasz Viktor77 #3185 üzenetére
Tudom, érdekesek ezek az esetek
Én helyeslem, hogy kordában akarjátok tarani a fórumozókat, mert ha nem tennétek rátok szállnának és gondolom nem ettől akartok ideggörcsök lenni.
Váááá most itthon is elkezdödött hihetetlen, mi a szar van ma a levegőben, na én is elkezdek moderálni itthon..
szerk: hogy a fórumot még mindig nem tudom leírni..
[Szerkesztve]“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ökölvívás témával a másik topik foglalkozik!
- iPhone topik
- Szólánc.
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kupon kunyeráló
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Ford topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest