Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
/Download Viktor77
Miután remélem betöltődtél, elmondom hogy semmi gondom nincs veled, azon kívül, hogy zártad topicom, de már ez sem zavar annyira. Megértem, amit mondtál vele kapcsolatban.
Csak akkor azért Fáradt gőz 10% zárható lenne, ezek alapján.
Másrészt, meg főleg nincs semmi okom arra hogy megítéljelek, mert fullosan nem ismerlek, ettől még lehetsz jó családapa, vagy isten tudja mi...érted.
Nekem csak magával az elvvel van gondom, hogy most épp te testesítetted meg pech...
Szal az elvre adj magyarázatot...
''hol találtál a PH!-ra'' topicot nem említem...számomra ez uan olyan értelmetlen mint neked az enyém, mégis nyitva van...
[Szerkesztve]''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Viktor77 #2919 üzenetére
Nem vettem annak, hisz értelmetlen lenne, mert nem erről volt szó, topicokt zártad, és nem engem legalábbis remélem
Csak tudod, rossz érzés volt... mert nem volt jellező, hogy olyan topikot nyittottam amit zártak. Lassan 3éve itt vagyok már, és <50 topikot nyitottam sztem...
Szal nem mondható, hogy szófosó lennék, olyan témát szerettem volna indítani, ami érdekel és jópofának találtam, gondoltam mást is érint, ha pedig nem akkor úgyis elsüllyedt volna.''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Viktor77 #2921 üzenetére
Hát egyéb körülmények közt mondaná az ember puszi a pocidra érte, de én nem teszem ezt, csak annyit mondok köszönöm.
És meglássuk, ha ilyen lesz mármint széoffolják, zárható, egyett értek...''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ökölvívás témával a másik topik foglalkozik!
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest