Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-10 10:51:36

LOGOUT.hu

Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5451) tomic válasza Karavik (#5442) üzenetére


tomic
addikt

Egyet értek. Ez eddig a legkarcsúbb rom . Nagyon nyírja az aksit. 8 óra alatt 50% esett ugyan azon használat mellett a töltöttségi szint.

(#5452) peanar válasza Karavik (#5442) üzenetére


peanar
senior tag

Nálam sem remekelt,így ment vissza a 3.9.6. De az sem százas akkuzabálásban,valamelyik este lefekvés előtt wifi,mobilnet ki,nyomtam egy Feladatkezelő-app kilövést és mentem csicsikálni (az aksi 48%-on volt).
Fúrcsa volt,hogy reggel nem ébresztett a telefonom...ráadásul hiába nyomkodtam a ki/bekapcs gombot,csak a sötét kijelző pislantott felém. Töltőre dugás után várnom kellett pár percet,míg egyáltalán be tudtam kapcsolni.
Igaz,mivel nem ébresztett,rohanás volt,nem volt időm megnézni,hogy vajon miért merült le,de az biztos hogy az előző verziókkal nem jártam így.

(#5453) Karavik


Karavik
veterán

Köszönöm a visszajelzéseket, és a megerősítéseket. Már meg is írtam a miui android fórumon az ezzel kapcsolás negatív észrevételt.

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#5454) <Adamsky> válasza peanar (#5452) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Had kérdezzem már meg, hogy hogyan tetted vissza a 3.9.6-ot?

(#5455) peanar válasza <Adamsky> (#5454) üzenetére


peanar
senior tag

Csináltam egy mentést a Mentés/Backup alkalmazással,majd cwm full wipe után feltettem a 3.9.6-ot.
Ezután a Mentés alkalmazással mentés visszaállítás,kijelöltem hogy miket állítson vissza és már kész is:)
Viszont most jól muzsikál,12ó 15p akkumulátorról és 68%-on van.

[ Szerkesztve ]

(#5456) <Adamsky> válasza peanar (#5455) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Ez így jónak tűnik. Mármint a lépések, amiket leírtál. Nem tudom, hogy mi lehetett Nálad a gond. Én nem tapasztaltam semmilyen visszaesést az üzemidő tekintetében.
De azért csak lehetett ott valami, mert ha jól értem, akkor már 1x próbálkoztál a 3.9.6-al, de akkor nem volt jó. Ilyenkor érdemes valamilyen monitorozós progival (GSam Battery Monitor vagy Wakelock Detector-Save battery) ránézni egy kicsit a rendszerre, hátha kiderül valami mielőtt az ember nekiesik a ROM újratelepítésének.

(#5457) Williamgrant válasza peanar (#5452) üzenetére


Williamgrant
veterán

Én egy régebbi hozzászólásban írtam hogy nekem a 3.9.6 sem jött be igazán, mert ott is volt elég csúnya battery drain. A legutolsó elfogadható akksi terhelésű frissítés a 3.8.23-as volt, legalábbis szerintem illetve az én telefonomon. Arra térek vissza ismét. Most már negyedszerre. :) Először a root bugossal, majd a javítottal, majd a 3.9.6-tal most meg ezzel. Yeah! :D

Az általad leírt visszatérési módszernél kicsit másabbat tolok. Minden váltás előtt nyomok egy nandroid mentést. Arra állok vissza, és csak azokat az appokat/adatokat írok vissza, amik változtak. (pl camscannert, google playt és egy csomót ami nem változott kihagyok.

[ Szerkesztve ]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#5458) Karavik


Karavik
veterán

Acid is megerősítette a battery drain problémát, csak sajnos azt is, hogy a holnapi 3.9.20 frissítésben is jelen lesz, ill. jelen van, mert ő már az új romot teszteli. Kár, pedig annyira vártam...

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#5459) <Adamsky> válasza Karavik (#5458) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

"Acid is megerősítette a battery drain problémát ..."

Egy link-et légyszi. :)

(#5460) Karavik válasza <Adamsky> (#5459) üzenetére


Karavik
veterán

Bocs, de telóról csak így tudok linkelni:

http://xiaomi.eu/community/threads/3-9-13.22079/page-4#post-180587

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#5461) peanar válasza <Adamsky> (#5456) üzenetére


peanar
senior tag

"Ez így jónak tűnik" köszönöm az elismerést :DD
Ne de viccet félre téve,mert remélem annak szántad!
Szóval,hidd el,már van tapasztalatom romcsere ill.romok tekintetében (most nem azt mondom,hogy kik@rt profi vagyok,mielőtt még valaki nekem esne),igaz hogy mi2-vel nem régóta büszkélkedhetek,de előtte is volt szerencsém olyan telefonhoz,amivel el lehetett bütykölgetni a romok világában,sőt többféle rom volt hozzá,mint a jelenlegihez.Ezzel csak arra szerettem volna kilyukadni,hogy igen is észre veszem,ha nekem az egyik nem úgy szuperál,mint a másik. És igen,van visszaesés energiafogyasztás terén,én is tapasztalom és nem véletlenül van a "nekiesik a ROM újratelepítésének" :DDD
Amúgy meg rosszul értelmezted,de inkább én fogalmaztam félreérthetően :( ,nem használtam eddig hosszútávon a 3.9.6-ot,a ment vissza az azt akarta volna jelenteni,hogy egy verzióval vissza léptem..vagy tudom is én,de a lényeg,hogy én előtte nem használtam,a párom telefonján viszont ez a verzió fut egy ideje :)

Azt viszont megemlíteném,hogy Williamgrant nagyon jól fején ütötte a sorait :) ,azaz jól megfogalmazta a lényeget,míg pedig a varázsszó az "az én telefonomon"! És ez nagyon fontos!
Ugyanis az én telefonomon volt már olyan Rom is,ami éjszaka kikapcsolva 7-9 óra alatt (itt persze csak tétlenkedett a kicsike,a bluetooth az nekem soha sincs kikapcsolva kivételével net,minden kikapcsolva) 1,max. 2 %-ot zabbantott,míg az utóbbiak ennél azért többet!!

És még valami,nekem is ,mint Williamgrant-nak az utóbbi verziókból a 3.8.23 verzió szuperált a legjobban,míg ugyanez a verzió a páromnál rengeteg fc-vel járt!!! Igen,ugyanúgy telepítettem,mint az enyémre,megvolt a full wipe is blá-blá,mielőtt valaki rákérdezne :DD

De visszatérve az eredeti témára,valóban volt ott valami,még pedig a fancy widget nevű időjárás alkalmazás valami hatására megzavarodott és zabálni kezdett,ezt elárulta nekem a gyári akkumulátor használat :) De mivel,mint ahogy írtam,a nem ébresztett miatt rohannom kellet :),így nem volt időm mélyebben belekukkolni,hogy vajon miért tette,de az tuti,hogy a többi verzióval,amit kipróbáltam,nem fordult ilyen elő.

Bocsi mindenkitől,úgy látszik szófosásom van :W ,úgyhogy inkább most lépek :)

[ Szerkesztve ]

(#5462) khes


khes
tag

Sziasztok! Találtam egy root-olási leírást, amiben azt írja, hogy lehetséges utána túlhajtani a telefont. Elég szkeptikus vagyok ebben a témában, ezért ti hátha tudtok segíteni benne, hogy ez mennyire lehetséges? Eddig úgy hallottam, hogy a Xiaomikat nem lehet oc-zni. :( Itt a link:
http://androidforums.com/mi-2-all-things-root/720784-xiaomi-mi-2-all-things-root-guide.html

(#5463) Cyberpunk válasza khes (#5462) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Minek OC-zni? :F

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#5464) <Adamsky> válasza peanar (#5461) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

" ... de viccet félre téve,mert remélem annak szántad ..."

Nem viccnek, de nem is bántásnak szántam. Csak azért érdeklődtem, hátha találok benne "kivetni valót", amit én másképp csinálnék. :)

A Mi2s-em nekem sincs régóta, de a 3 éves Desire-mel én is átestem már pár ROM cserén (kisebb módosításon). Egyelőre itt még szippantom magamba a tudást, de ha úgy érzem tudok segíteni, akkor megpróbálok. ;)

Nem tudom (ill. inkább nem emlékszem), hogy a 3.8.23-al mennyi tudott a telefon, mert akkor még tartott az ismerkedés fázisa (talán még mindig tart kicsit), de tegnap este direkt megnéztem, hogy mit művel éjszaka / idle állapotban. Szóval a belakott rendszeren csak a WiFi ment, mint egyedüli legnagyobb energia zabáló. Semmit nem lőttem ki, pucoltam memóriát. A napközbeni használathoz képest csak a Skype-ból, (ez mondjuk k. sokat jelent mert eszi az akksit, mint a disznó) és az iMO-ból léptem ki. Így 10 óra alatt nálam 6%-ot esett (7%-ra) a töltöttség. Ez most jó vagy rossz vagy átlagos? Nálad - hasonló feltételekkel - mennyit tud a "23"-as?

[ Szerkesztve ]

(#5465) khes válasza Cyberpunk (#5463) üzenetére


khes
tag

Nem áll szándékomban venni egy Mi3-at, mert nekem nagy az a kijelző, de szeretnék közel azonos teljesítményt. Főként emulátorokhoz :)

(#5466) Cyberpunk válasza khes (#5465) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Mid van? Mi-2S-t szerintem totál felesleges esetleg jó 1-2 év múlva, de akkor már amúgy is gyenge lesz ez a vas.:D De a Mi2-vel sem lehet gond.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#5467) khes válasza Cyberpunk (#5466) üzenetére


khes
tag

Köszi! :) Most tervezek majd készüléket venni, ezért kérdeztem meg. Ahogy néztem a Mi2 is a legjobb játékoknál is csak max 60%-os CPU használatot mutat. Nagyon reménykedem, hogy jó lesz :D A lezárógombját pedig milyen nehéz lenyomni? Szerinted/tek le udja nyomni egy MOGA kontroller tartókonzolja?

(#5468) <Adamsky> válasza khes (#5465) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Én utoljára a Desire-t (nem röhög) OC-ztem, de annyira feleslegesnek éreztem, hogy csak na. A tesztekben persze jöttek a plusz pontok, de ennyi. Cserébe jobban melegedett, ami néha instabilitással járt. Gondoltam már a Mi2s-el kapcsolatba is arra, hogy ránézek a SetCPU-val vagy valamivel, hogy mit tud, mi állítható, de mind a mai napig nem jutottam el "a tettig". Annyira k. gyors, és jó, hogy nincs ingerenciám b*sztatni. Ez olyan lehet, mint mikor az ember egy szét chip-el diesel csodából átül valami gyárilag erős autóba, oszt' az csak szimplán nagyon gyors, erős.

Viszont itt a fórumba valaki link-elte, hogy hamarosan "nyílttá" válik a rendszer (kernel), így lehetőség lesz minden hasonló jellegű mókolásra.

Cyberpunk
Milyen a szifon? Szeressük? Tényleg, az éjszaka mennyit merül mondjuk bekapcsolt WiFi mellett?
És az iOS7? Kicsit úgy néz ki, mintha valami régi droid-os felületet néznék egy jó kis LSD trip után :)
... de legalább jó / szokható? i4-nél és korábbi készülékeknél itt-ott azért rendesen panaszkodnak lassulásokra, micro-lag-ra.

khes
A ki-be kapcsoló gomb (talán ezt tudod is) oldalt van (thanks' God!), és könnyen, jól működik. Ezen a MOGA-n lehet útban lesz, más kérdés, hogy egy kis "sufni tuning"-gal biztos megoldható, hogy ne nyomódjon be (egy kis csík (kemény)papír a megfelelő helyre)

[ Szerkesztve ]

(#5469) Cyberpunk válasza <Adamsky> (#5468) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Igen teljes a boldogság. Nekem tetszik az új dizájn, persze van ami nem. :DDD i5-ön nincs gond i4/4S-nél panaszkodtak sebességre.

Egyébként a múltkori zene vitára visszatérve komoly különbségek vannak.;) Ugyan az a fülhallgató és zene, de minőségben köröket ver a szifon rá, persze egy iPod-hoz képest még ez is gyenge. Szóval ennyi, ennyit tesz egy jó DAC. ;] Viszont Mi3-ba már pakolnak bele jó zajkeltőt, ez pozitívum. :K

[ Szerkesztve ]

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#5470) <Adamsky> válasza Cyberpunk (#5469) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

... akkor jó, ha jó :)

"... iPod-hoz képest még ez is gyenge"
Bármelyikhez képest? Majd kipróbálok már egyet. Tényleg az iOS7 zenelejátszójában van custom-EQ?

(#5471) leszilaci válasza Gabó75 (#5448) üzenetére


leszilaci
csendes tag

"Hogy érted, hogy nem tudtad beilleszteni az apple termékek közé?"

- miui alat nem tudtam összehangolni az exchange naptárat, hogy a 2 hétnél régebbi bejegyzéseket mutassa.
Google naptárat sikerült beállítani, miután feltelepítettem a google calendart, és a gmail programot is, majd a gmail program beállításainál 1 évet kellett beállítani szinkronra, és így nem csak a leveleket, de a naptárbejegyzéseket is behozta.
M1cha-féle 10.2-ben nem volt gond az exchange naptár beállításaival, ott rögtön működött (de a google naptárhoz annál is le kell tölteni, be kell állítani a gcalendar-t és gmail-t)
Kár, hogy nincs kamera abban a romban.
Stock 4.1.1 androidot, qdt14-t 1-szer próbáltam feltenni, akkor kínai csirkelábakkal fogadott, és nemhogy fejből-vakon tudjam, de még soha nem állítottam a nyelvbeállításokat stock androidon.

- miui jegyzetfüzete nem átjárható az ios notes-ával.
Feltelepítettem a Gnotes app-ot, ami ezt a funkciót tudja:
"Also, you can add notes via Gmail by sending the note content (include attachments) to your Gmail, and add the label "Notes" to the mail. It will be synced to your device next time you open GNotes."
Magyarul:
Az ios notes programja, ha beállítjuk, hogy gmail fiókba szinkronizálja a jegyzeteket, akkor azokat a "Notes" mappába rakja.
Ez a kis program okosan ki tudja olvasni a régi, ios-szel készített jegyzeteimet.
DE
Visszafelé sajnos már nem működik, azaz ha ezzel a progival csinálok egy feljegyzést, azt nem látja az ipad notes alkalmazása.

(állítólag van egy fizetős alkalmazása: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.dayup.inotes&hl=hu free verzión még kipróbálnám, de ezt a pénzt inkább elfagyizom :) egyébként drágábbak a programok googleplayben, mint applestore-ban. )

Tudom, van más jegyzetelős program, ami androidon is, és ios-en is működik, sőt akár windowson is fut. Pl.: evernote, vagy microsoftos one note.

- apple tv2-vel nem kompatibilis, nem lehet airplayben átlökni az adatot (képet, zenét, videót, mirroring funkció)
Persze, el is adhatnám a maradék 2 ios eszközömet, és akkor nem kellene kínlódnom :DDD

Ha 10.2 rom-mal a telefon minden funkciója működne, akkor a jegyzetfüzet dolgot leszámítva -átállok pl one notera-, (meg a halk zenelejátszás, de ez semmiség számomra) használnám tovább.
Iszonyatosan gyors az a rendszer, teljesen laggmentes, tetszik a holo sötét, puritán felülete. Olyan "tyűbammeg dejó" a miui után. Simán azt használnám 1. rendszerként.

Az adta meg a lökést, hogy megvegyem az i5-t, mikor M1cha bejelentette, hogy kifogyott az ötletekből a kamera életrekeltésével kapcsolatban. Nomeg jött egy nagyon jó ajánlat i5-re.

szóval:
miui rommal naptáram nincsen, de kamerám van.
cm10.2 rommal naptáram van, de kamerám nincs.
melyik ujjamba harapjak? :)

Mi2s eladó :)

[ Szerkesztve ]

ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repül

(#5472) r4z válasza Cyberpunk (#5463) üzenetére


r4z
nagyúr

OC helyett én egy UV-t jobban tudnék értékelni.

Into the void, into the emptiness, into the place beyond form

(#5473) Wajk válasza r4z (#5472) üzenetére


Wajk
addikt

:K egyet értek, arra én is várok,
már tanulmányoztam a Nexus-osok értékeit mennyire lehet lemenni náluk, remélem hamarosan jönnek a kernelek hozzánk is ;)

iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

(#5474) Karavik válasza r4z (#5472) üzenetére


Karavik
veterán

Mi az az UV? Gondolom nem a sugárzás?

Más: ha már az mi2s ben ilyen combos hardver van, akkor miért akadozik a szoftver. Nem azt mondom hogy betegesen lassú, csak láttam már picit gyengébb hardverrel sokkal gyorsabb sw-t.

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#5475) <Adamsky> válasza Karavik (#5474) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

under voltage

Igaz sose próbáltam, de szentül meg voltam győződve, hogy pl. a SetCPU-val vagy a megfelelő programmal itt is lehetőség van rá. Egyszer talán majd megnézem ... :)

(#5476) Williamgrant válasza Wajk (#5473) üzenetére


Williamgrant
veterán

Várunk arra páran ám! :-)

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#5477) mumk1


mumk1
addikt

Na, sajna lehalt a MI2-öm. :( Nem lehet bekapcsolni, se kép se hang. Néztem mindhárom akkuval, PC-re dugva sem érzékeli. Egyedül annyi életjelet ad, hogy az asztali töltőről néhányszor felvillan a led pirosan. :U

http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/

(#5478) kano válasza Karavik (#5474) üzenetére


kano
nagyúr

Engem is ez az akadozás zavar egy kicsit. Ez valószínűleg az optimalizálatlanság. Bár Wajk romját nem próbáltam, pedig az Defyn is jóféle volt. :R

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#5479) Cyberpunk válasza <Adamsky> (#5470) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Nincs. Bár ez engem nem nagyon hat meg, mivel alapból nemszeretem használni. :B

Régebbiekhez képest. :K

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#5480) jilian válasza mumk1 (#5477) üzenetére


jilian
addikt

Ilyenről hallottam már más készüléknél is.

Tedd fel töltőre, és ne nyúlj hozzá 2-3 óráig. :K Lehet a "0" alá merült. (remélhetőleg)

(#5481) Milestone2 válasza mumk1 (#5477) üzenetére


Milestone2
nagyúr

LG Optimus L5II-nél és Alcatel OT 995-nél is, ha túlmeríted, egy alvófunkcióba teszi magát, a ledeket villogtatja és csak 1-2 óra töltés után engedi bekapcsolni...reménykedjünk nálad is ez van...

Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...

(#5482) Gabó75 válasza leszilaci (#5471) üzenetére


Gabó75
senior tag

A nyitott kernel segítségével várható hamarosan a kamera a 10.2 Nexus variánsra. Erre várok én is, mert az egy brutál gyors és takarékos rom. Jobban szeretem a Holo-t én is.

Akadás téma:

Igaz, hogy én Nova Prime launchert használok, de nagyon régen nincs akadás.
Az igaz, hogy egy CM 10.2-es romot használva már brutális a folyamatosság. Akár egy Iphone 5, 5s sem jobb azt állítom.

[ Szerkesztve ]

(#5483) peanar válasza <Adamsky> (#5464) üzenetére


peanar
senior tag

Nekem is Dezsőm volt előtte...a maga idejében nagyon jó kis telefon volt :D (ha jártál anno a miui.hu oldalon,ott én csináltam a xavierjohn22 által kiadott miui rom magyarítását :) )

A 23 verzióra most így hirtelen nem emlékszem (nekem a vagyula féle volt fent,ez nem tartalmazza a felesleges nyelveket),de azt tudom,hogy jól szuperált,sokszor vissza tértem rá,és bár engem nem izgat az antutu teszt eredménye,de eddig azzal értem el a legtöbbet: 28490,de a 3.9.6 (ami jelenleg a telómon fut),meglepően jól muzsikál! Éjjel 23-ó.kor a bluetoothon kívül mindent kikapcsoltam,nyomtam egy szokásos Feladatkezelő kilövést,az aksi 64%-on volt.Reggel valamivel 6-óra előtt felébredtem,rápillantottam a telefonra,ugyanis azon néztem meg az időt és az aksi még mindig 64%-on pihent :) 6.30-kor,mikor szólt az ébresztő,kikapcsolása után/közben esett le 1 %-ot,azaz 63%-ra az akku szintje.

Most 30%-on van,1n 9ó 53p akkumulátorról. A képernyő bekapcsolása 1ó 54p. Hanghívások 23p 56mp. Wifi 15ó 55p. Bluetooth 1n 9ó 53p. Ha ma nem kezdem el nyomkodni,akkor az én átlagos használatom mellett (telefonálás,email írás,chatelés...) ez a 30% biztosan kitart holnap reggelig :D

(#5484) peanar válasza mumk1 (#5477) üzenetére


peanar
senior tag

Remélhetőleg tényleg csak annyi,amit itt már a fórumtársak is írtak,hogy csak nagyon lemerült! :)
Én már jártam így a mi2-mel,pont most a napokban,mikor megzavarodott az egyik alkalmazás és éjjel csutkára lemerítette a telefonomat. Jó pár percig töltőn volt (ekkor nekem is csak pirosan pislákolt), és csak utána kapcsolt be a kijelző és mutatta,hogy az akkumulátor 0%-on van!

Én is bízom benne,hogy nálad is csak valami hasonló lehet a baj! :D

(#5485) MarceeKa


MarceeKa
tag

Üdv!

Ma kaptam meg a Mi2s telefonom , szeretném gyári rommal frissíteni ,de telefonon át, viszont mikor lekérdezem ,h van e új frissítés azt írja h a jelenelgi a legfrissebb (3.5.9), de van már újabb , nem?

(#5486) Gabó75 válasza MarceeKa (#5485) üzenetére


Gabó75
senior tag

Csak reménykedni tudok, hogy nem hamisítványt kaptál.

(#5487) Cyberpunk válasza MarceeKa (#5485) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Hát tegyél rá egy Antutu-t pl. azt nézzük meg mit ír rá.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#5488) hriska válasza MarceeKa (#5485) üzenetére


hriska
aktív tag

Tegyél rá Marketból egy CPU-Z- t,az elmond mindent a telefonról.

-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-

(#5489) MarceeKa


MarceeKa
tag

Üdv!

Antutu , 27899 , és nem alapból volt fent az Antutu , én szedtem le:D De most nézem h WIUI van rajt (4.1.1)
abból melyik a legfrissebb?:D

(#5490) Cyberpunk válasza MarceeKa (#5489) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Használtan vetted? Mert gyárilag kizárt, hogy WIUI legyen rajta. :D

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#5491) r4z válasza MarceeKa (#5489) üzenetére


r4z
nagyúr

3.9.15

Cicus: Az előző tulaj biztos WIUI-t használt, ne köss má' bele mindenbe :D

[ Szerkesztve ]

Into the void, into the emptiness, into the place beyond form

(#5492) Karavik


Karavik
veterán

Én már tesztelem a miui 3.9.20-at. Nem tudom észre vettétek-e, elérhető az Mi3 lock és desktop háttér kép (már az előző romban is benne volt)
Remélem akku időben jobb lesz, mint az előző rom.

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#5493) ®abstract® válasza Karavik (#5492) üzenetére


®abstract®
őstag

feljebb írtad,hogy úgy néz ki az akku zabálást nem sikerült javítaniuk.

Szavahihetőség manapság ritka kincs.

(#5494) peanar válasza Karavik (#5492) üzenetére


peanar
senior tag

Hogy néz ki a MI3 lock,rágugliztam de nem találok róla semmit :(

(#5495) Williamgrant


Williamgrant
veterán

Xiaomi service framework mit csinál?

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#5496) Karavik válasza ®abstract® (#5493) üzenetére


Karavik
veterán

Igen, de azért olyan nincs hogy 2 rom ugyanolyan...

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#5497) Karavik válasza peanar (#5494) üzenetére


Karavik
veterán

Pont így, mint itt:
http://www.ibuygou.com/p-pre_order_original_xiaomi_mi3_smart_phone_snapdragon_800_quad_core_android_4_2_5_inch_2_3ghz_2gb_ram_64gb_rom_13_0mp-5519-usd.html

(mobilnézetben vagyok, sorry)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#5498) peanar válasza Williamgrant (#5495) üzenetére


peanar
senior tag

Nálam sokat zabáll :DD
A MiCloudhoz van köze....
Én letiltottam wifiről és mobilnetről és nem érzem,hogy bármi is hibásan működne.

(#5499) peanar válasza Karavik (#5497) üzenetére


peanar
senior tag

Köszi

(#5500) peanar válasza Karavik (#5492) üzenetére


peanar
senior tag

Ha már van tapasztalat,leírnád hogy hogyan muzsikál :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.