Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tjb007
nagyúr
A mostanit sem vette hanem a "gyártótól" kapta a plusz support biztosítása érdekében.
Ha nincs szükséged 10" -ra akkor meg nyugodtan megveheted a 7" -os változatot mivel eltérés csak a kijelző méretében/felbontásában lesz (plusz a kamera 1,3MP -es lesz, kapacitív gombok és az már 2.3 -mal fog érkezni).[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
A kis 7"-os is masinát is a WayteQ ajánlotta fel (ezúton is köszönöm) éppen a support miatt, ezért mondtam, ha látnak bennem fantáziát továbbra is, akkor valószínűleg a 10"-ra is menni fog a support.
Ezek a módosítások a honosításon kívűl, még csak apróbb változások, ha kijön a 2.3-as rom az rendesen meg lesz dolgozva
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Nálam speciel a legfrissebb verzió (amiben a nem támogatott modelleknél is be lehet kapcsolni a videotelefonállás funkciót saját felelősségre) már a bejelentkezésnél kifagy.
Amikor legutóbb próbáltam működött, elindult, be is jelentkezett de akkor meg a videotelefonlás engedélyezésénél fagyott le.
Talán a 2.3 -nál már nem lesz ilyen probléma.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
A Samsung Galaxy S ROM -ját/szoftverét sem tudod felrakni a milliméter pontosságra ugyanolyan Samsung Captivate -re, hiába egyezik a hardver.
Ennél jobb példával már nem tudom szemléltetni.
Amúgy erre a kérdésedre válaszoltam:"A leírások szerint ugyanaz a harver van benne. Mitől más akkor a szoftver? A nagyobb felbontású képernyő ennyi gondot okoz?"
(#1375) Peltár
Ki lett szedve belőle, a Market tele van hasonló alkalmazásokkal de ha mindenképpen a "gyárira" van szükséged akkor azt innen le tudod tölteni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Egyébként nemértem a dolgot. A leírások szerint ugyanaz a harver van benne. Mitől más akkor a szoftver?
Első körben 2.3-as Android támogatást kap, ez azt jelenti hogy nulláról kell felépíteni rá a szoftvert, ami nem kis idő, továbbá ha készen van még tesztelni is kell, és csak ezután adható ki.
A hardver ami biztosan más lesz az értelemszerűen az érintő touch panel, és hozzá a kijelző, ugye a méretbeli (7" vs. 10") különbségek miatt
(#1377) Peltár
Igen.
(#1375) Peltár
Én dobtam ki belőle, a Marketen sokkal jobb és okosabb-kezelhetőbb programok vannak erre, illetve alapból a fájlkezelőből is lehet telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Ez csak egy kép, ez alapján nem lehet (és nem is kéne) véleményt alkotni. Nem fog 5.1 -es hangzást adni de amire kitaláltak arra bőven elég.
A méret meg nem minden, a Galaxy Tab -en ugyanígy van megoldva (meg még számtalan eszközön), eddig még senkit sem láttam panaszkodni miatta. -
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Nyugodtan írj csak a megfelelő topicba, tehát a tabletesbe, az éppen azért van, szerintem ha leírod a pro és kontra dolgokat, abba nem fognak belekötni
Egyébként is nagyokos mindig van egy sereggel, de hozzáértő, aki tényleg ért is hozzá ritkán akad, ez bármelyik topicra igaz
-
Exelsior
senior tag
csak sokszor egy tejes fejlesztő csapat nem hajlandó megcsinálni egy új verziót egy androidból lásd pl. LG gt540 2.1 jött ki hivatalosan míg a kedves joestone, és Mur4ik már javában kész van a 2.3.5-el arra a kis 30ezres telefonra. komoly idő ráfordítással és szakértelemmel bíró és kitartó ember meg megalkotja azt amit maga a gyártó nem csinál meg. Azért érdemes követni a dolgokat.
kelzsoca-nak meg köszönjük hogy ennyi mindenben segít bízunk benne hogy jobb és jobb lesz egy a kis tablet az ő és a support együttes munkájával. Esély meg van rá.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
franc0
őstag
Állítólag 60K lesz a 10 colos verzió, 75K a 3G-s változat.
Azért 120 az iPad2, mert kifutó termék. Ugyanez volt tavaly az első iPad-del is. Amúgy 120-ért simán vehető volt iPad2 bármikor külföldről, a világgari miatt pedig érdemes is volt így beszerezni.
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
tjb007
nagyúr
Az ok egyszerű, könnyebb az egész tervezési és gyártási folyamat.
Ha valami cserélhető akkor azt nehezebb megtervezni és nehezebb a rendelkezésre álló hellyel is gazdálkodni.
Ha belegondolsz akkor ez az autóiparban is hasonló a helyzet, az újabb autókban gyakorlatilag nem tudod saját magad az izzót kicserélni mert ahhoz előbb le kéne bontanod az autó elejét.
Amennyiben a W10 alatt az xPAD-100 -ra gondolsz akkor el kell, hogy szomorítsalak, abban sem lesz cserélhető az akku. -
kelzsoca
félisten
Lehet róla beszélni, de a tableteknél nem jellemző hogy levehető hátlappal/kivehető akkumulátorral érkezzenek.
Az ilyen tabletekben lévő akksik ~4-5 évet is bírhatnak, ellenben a garancia csak 1-2 évre szól, tehát egy akksi csere, ha még megoldható is, ahhoz szervizbe kell vinni a gépet, és ott adott esetben bizonyos pénzmag legombolása után friss akksi kerülhet a gépbe, a másik kérdés hogy megéri -e, illetve ki-mennyi időre tervez egy ilyen eszközzel.
Személyes véleményem az, hogy a garancia lejárta előtt érdemes túladni általában az ilyen termékeken (igazából a gyártók is így gondolják, különben megállna a piac)
Ezt nyilván nem mindenki teheti meg, de ha nem teheti meg a gyakori cserét, lehet, hogy számára az eszköz luxuscikk, itt igazából mérlegelni kell mindenkinek.
-
Peltár
aktív tag
Aag 1év a hivatalos gari, utánna az alján a négy csavar kiszed, aksit megsasolod veszel másikat biztos hogy lesz. Én a PDA-m ugyan így csavar ki erősebb utángyártott aksi be azt ennyi. Elméletileg könnyű volt kiszedni, kivétel a két oldalas ragasztó ami belül tartotta az aksit. Viszont ameddig garanciális NEM szabad szétszedni, utána meg.
-
Peltár
aktív tag
A gány az ha flexel állsz neki. Mint Kelzsoca írta nagy általánosságban mondható az hogy kb 4 évig bírni fogja, utána meg ésszel szét lehet szedni, lehet aksit cserélni. Ha nem tudod megcsinálni akkor nyugodtan viheted a szervizbe. Ott is szét fogják szedni. a 4 csavart mondjuk én az xPAD-70 -re írtam. Laptopban se sűrűn cserélsz aksit. A tabletek általában nem standard aksikat használnak. Pl: 100x100x10mm szélesek is lehetnek, ez már a készülék méretéhez képest szép nagy és általában nem sima érintkezőt használnak. Ezért eleve nem gyors csere-berére van kitalálva mint a mobilnál, vagy mint a fényképezőgépnél.
PL: EN-EL1 Nikon aksi, könnyen cserélhető rengeteg gép használná, csak éppen már nem gyártja a Nikon. Pedig könnyű lenne cserélni. Az emberek 90%-a egy gombelemet, egy autó riasztó elemet sem tud kicserélni. Ezért van jó pár készülék ahol macerásabb az aksi, vagy elem csere. Nem lehetetlen csak macerásabb. A PC alaplapokban sem cseréli mindenki saját kezüleg a CR2032 gombelemet pedig lehet.Szerintem itt sem kell félni. Mondjuk ha Te szeretnél 2-3 tartalék aksit venni, azt mind töltögetni, cserélgetni, akkor tényleg problémás lehet a Wayteq terméke.
-
kelzsoca
félisten
Mondok még durvábbat az Apple Iphone készülékek sem rendelkeznek levehető hátlappal, pedig ott már telefonról beszélünk
(#1577) kriszkrossz
Ha van rá lehetőséged próbáld ki mindkét gépet, és az alapján döntsd el, illetve számtalan vidó, teszt is van mindkét termékről
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
A teljes elhasználódás évekig tarthat, ráadásul még az sem jelenti azt, hogy a gépet ne tudnád használni, csak elveszti mobilitását, én csakis ez után gondolkoznék akksi cserén, egyébként rákérdeztem az imént a WayteQ-nél, és azt az infót kaptam hogy van/lesz alkatrész utánpótlás a termékekhez.
[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
A készülék előbb el fog avulni erkölcsileg és a technikai fejlődés jelenleg tabletre fókuszáló áramában,mintsem hogy akkucserére lenne szükség.
Egyes tabletek esetében még firmware frissítés sincs,simán pár hónap alatt kijönnek egy újabb modellel,és kész.Aki a korábbi modellt vette meg,sorsa,sajnos ezt már láttuk.
Szóval az általad említett probléma nem szignifikáns,a firmware frissítés sokkal inkább szvsz.(főleg a kínai tableteknél),de a gyártók erre is tesznek(tisztelet a kivételnek),mégis megy a bolt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad Mini 6, Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy S10+ / S10 Ultra 256/512 GB, 1 TB (bontatlan, 3 év garancia)
- Apple iPad Pro, 12.9'', 2.gen, Gold, 256GB, Wifi + Logictech bill+ pencil
- Apple iPad 9, Silver, 64Gb, Wifi+Cellular, új állapotú + Smart Billentyű + Pencil
- Apple iPad 7, Silver , 32Gb, Wifi+Cellular ( független ) karcmentes, + Smart Keyboard + Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest