Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe999
tag
válasz Exelsior #267 üzenetére
Nekem TP-LINK TL-WR543G van és tökéletesen működik.
A sógorom 3Com ... router-ére tényleg nehezen talált rá, többször kellett ki-be kapcsolni a WIFI-t.
Ha a routerben az SSID Broadcast nincs engedélyezve, akkor sem fogja megtalálni a hálózatot. Ami viszont hiba, hogy pl. WEP esetén nem lehet megadni azt, hogy hányas kulcsot használjon, ha nem az 1-es van beállítva a routerben, akkor nem tud felcsatlakozni.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Exelsior #486 üzenetére
Azt ajánlom várd meg, amíg kijön a frissített szoftver, mert abban lesz meg a támogatás.
Valószínűleg menni fog a Vodafone által értékesített modemmel, de talán célszerű lesz ilyen esetben vinni a gépet magaddal, és a helyszínen kipróbálni (vásárlás vagy szerződéskötés előtt)
-
oidipus
csendes tag
válasz Exelsior #1094 üzenetére
A következő a helyzet:
- Megformáztam a kártyát FAT-ra, próbáltam telepíteni a gyári upgradet, nem ment
- Megformáztam a kártyát FAT-ra, próbáltam telepíteni kelzsoca magyarítását, nem ment
- Megformáztam a kártyát FAT32-re, próbáltam telepíteni a gyári upgradet, nem ment
- Megformáztam a kártyát FAT32-re, próbáltam telepíteni kelzsoca magyarítását, nem mentA megoldást egy véletlen hozta, mert a végén csak és kizárólag 1 gigás kártyával, FAT-ra formázva. 2 napig szenvedtem vele a micro-2 gigás sd kártyával. Érdekes módon sehol nem írták le egy százezredik fórumon kívül, hogy csak azzal próbálkozhatok. Úgyhogy megoldódott, FATtal, 1 gigással, a magyar fordítás is felment rá.
-
dario_p
tag
válasz Exelsior #1291 üzenetére
Remélem nem tilitanak ki, de a Nops féle C&@cked verziót tettem fel. chainfireben Qualcommra állítottam, és simán letöltötte a többi fájlt, annak ellenére, hogy a data könyvtárat is bemásoltam. Egyébként a mobilismen megtalálod.
Az Asphalt 6 továbbra sem indul. Ha valakinek volt ebben sikerélménye, az szóljon.Samsung Omnia7, Xbox360 Xbox avatar:BaluP1979
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest