Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prestige77
csendes tag
Helló!
Nagy ügyesen sikerült "téglát" csinálni az xTAB-70-esemből.
Újra akartam telepíteni az ICS-t, de lehet, hogy túl korán engedtem el a gombokat, azóta se kép, se hang.
Nagy reményt nem fűzök hozzá, de érdekelne; sikerült már valakinek visszahozni a "sírból" a masinát?
(Ha nem, alkatrésznek eladó :-). Már 35 perc alatt totál lemerült az aksija, állandóan a töltőn lógott.) -
Lasy
veterán
válasz prestige77 #12052 üzenetére
lehet csak lemerült nagyon.
De ha megint felteszed jó kell legyen.+36702778032
-
jocek13
tag
srácok sajna a töltöm egy rom mármint az a kis tüske amit be kell dugni a gépbe van valakinek ötlete mivel lehetne pótolni? gondolom az USB prton nem tölthető a kütyü
-
ramtiger
csendes tag
Sziasztok
Találkoztatok már olyan problémával, hogy egy XTAB-70 bekapcsoláskor megakad a Wayteq logónál? Újrahúztam a "vasat" - gyönyörűen újretelepült, be is tudtam lépni rá, de amint kikapcsoltam, majd pedig be, ismét megakadt a Logónál.
Onnan már csak a reset tud segíteni.[ Szerkesztve ]
-
kene84
aktív tag
Sziasztok!
Vállal valaki Pesten rendszer újrahúzást?
Én soha nem csináltam ilyesmit és olvasgatva a leírását sem állnék neki inkább.
Előre is köszi! -
jocek13
tag
wayteq xtab70 akksi kérdés? kb 1 órát megy videólejátszással aztán kifexik ez eddig rendben de ha töltőre teszem kb 15 perc alatt 90 %os töltöttségen van a töltő 5v2A szerintetek ez normális???
-
Garyka
tag
Sziasztok.
Van esèly arra, h egy ubuntut feltegyek a tab-ra?
-
-
pimmi
senior tag
sziasztok nagy help kéne korházban vagyok lehetszivtranszplantlesz
rendeltem iede egy ilyen gépet és tv2mobilnetet de nemmegy help,moost lapirol vagyok kölcsön
vodás az egész már lapirol feltöltöttem astic egyenlegemkérlek segítsetek
köszi -
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Lenne arra ötletetek, hogy egy olyan Wayteq készüléken, ami SIM-et is fogad, miért nem akar működni a mobilnet? Voda sim, a PIN kérése ki van kapcsolva.
Elnézést, még mielőtt bárki lebaszarintana, hogy a kérdés nem ebbe a topicba való.
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
csusza`
senior tag
Szia,
kézzel beállítottam APN-t, mert a SIM kártya alapján egyet sem kínált fel.
Így tökéletesen működik.
A tablet egyébként ennek a 10"-os változata. Stick-kel nem megy, gondolom TALÁN szoftverfrissítéssel működne.
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
vodika
tag
válasz ramtiger #12058 üzenetére
Szia! Nálam is ugyanez a hiba! Ha újrahúzom megy amig kikapcsolom vagy lemerül. Utána már nem lehet bekapcsolni, lefagy a feliratnál. Szerintem hardwares bug lesz, már 2 éves a vas és a legutolsó ph-s software van fent. Ha van ötlet, akkor köszi!
Ezek mennek, meg a bárányfelhők.... Priviben gyorsabb! Normál esetben válaszolok privikre, kérlek tedd ezt TE is! Köszi!
-
showdown
csendes tag
Sziasztok! Egy ismerősöm megkeresett azzal, hogy az xPAD-70 típusú tabletjén "furcsák" a színek. Megnéztem, és valóban olyan, mintha 8 bites lenne a színmélység. Utánaolvastam a dolognak, és itt a fórumon is akadt pár embernek ilyen problémája, de ahogy észrevettem resi, esetleg kikapcsolt állapotban töltőre téve, majd pár perc után bekapcsolva megoldódott a problémája mindenkinek. Itt ez nem segített. Gondoltam akkor megpróbálkozok feltenni egy újabb rom-ot. Feltettem hivatalos oldalról az ICS-t, fel is ment szépen, azonban egész egyszerűen nem működik. Bejön a kezdőképernyő, de mintha tetszhalott lenne a készülék, még feloldani se lehet a lockscreen-t. Ha lezárom a képernyőt, annak az effektje is majd fél percig tart. Csak reset-el tudom kikapcsolni. Plusz poén: színek ugyanúgy nem javultak meg. Azóta próbáltam visszatenni régebbi rom-okat is, de ugyanaz a helyzet áll fenn. Mit lehetne csinálni vele? Esetleg ha szervízbe vitetem a gazdájával, probléma lehet abból hogy rom-ot cseréltem?
-
tjb007
nagyúr
válasz showdown #12077 üzenetére
Akkor marad a szerviz, de én az ismerősöd helyében biztosan nem foglalkoznék már vele. Többe kerülne az esetleges javítás (már persze ha olyan gondja van) mint amennyit az egész ér, de úgy jártok el ahogy szeretnétek.
Abból pedig nem lesz gond, hogy ROM lett cserélve, mivel gyári szoftverről van szó. -
decens
tag
eladó xtab70i nem érdekel itt valakit? nem akarok nagyon offolni - akit érdekel, a hirdetéseim között megtalálja. thx.
-
Vegamen
csendes tag
Sziasztok! Az egyik ismerősömnek van 1 wayteq xtab-70 upc-s készüléke. A probléma az hogy nem akar bebootolni, csak a készülék márkanév jelenik meg. Mi lehet a probléma? Eredeti rajta minden.
[ Szerkesztve ]
-
Sanchoo
csendes tag
válasz SzaboZE #11996 üzenetére
No, igaz, pár hónapos a téma, de azért elmesélem a megoldást (akit érdekel: szerviz után "szellemképes"lett a tab.)
Teljesen empirikus módon megjavítottam!
Észrevettem, hogy ha a kijelzőt erősebben nyomogatom, változik a szellemkép, van, hogy el is tűnik.
Gondoltam, sokat rontani már nem tudok rajta, "durva" kézzel jól megnyomorgattam - és láss csodát, meggyógyult!Azért a szerviz kipróbálhatta volna, mielőtt visszaadja...
xTAB-70i
-
Luissimo
veterán
válasz Sanchoo #12083 üzenetére
ez általában olyankor történik, amikor a display szalagfólia kábel csatlakozója nincs teljesen belenyomva a csatlakozóházba és kontaktol.
Ha szerencséd van megszorult, de azért nem lepne meg, ha ujra előjönne később, rázkódás, nyomkodás, vagy komolyabb hőbehatás hatására.ne nyugodj meg, de mivel garanciás legközelebb vidd vissza a szervízbe, mert a jól megnyomkodással egyéb bajt is tudsz okozni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fel off de nem tudom hova tehetnem fel kerdest. Mennyi esely van garanciaztatni egy olyan wayteq tabletet, aminek nincs kitoltve garipapirja, es nincs blokk a vasarlasrol? Hasznaltan vettem ket honapja es most foltosodik a kijelzo. /xtab 80-rol van szo, csak halott a topicja/
Live-Die-Respawn
-
jocek13
tag
sziasztok kérdésem lenne wayteq xtab 70 gyári ics vel fagyogat össze vissza van hogy simán irok valamit és egyszerűen beáll mint a gerely nem értem valami ötlet?melyik sw tegyem fel ami gyors és jó????
-
jocek13
tag
feltettem az IGO-t de valamiért nem tökéletes a felbontás mert kicsit elcsúszva adja a képet pedig elvioleg a 800x600 as apk tehát működnie kéne.
van valami ötlet hogy mit csináltam rosszul? -
kmate07
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Problémám van egy xtab 70 es készülékkel.
Ahogy leveszem a töltőről, kb 5 perc után kikapcsol. Hálózatról gond nélkül üzemel.
( vagyis kicsit lassú, laggol, sokat gondolkozik időnként, de megy)
Gondolom megadta magát az aksija.
Esetleg lehet ennek más oka is?
A wayteq oldalán láttam az aksit, garancia csak 1 év volt rá, az meg elég húzós árban. Lassan nem ér annyit az egész.
Esetleg más forrás ahonnan be lehet szerezni? ebay? vagy valami kínai webshop?
Előre is köszi! -
levi.hungary
tag
Ez az aksi téma engem is érdekelne, valamilyen kínai oldalról harmadáron, csak nekem xpad-70-hez
[ Szerkesztve ]
-
psychoo118
csendes tag
Sziasztok! Van egy xpad-70esem, amit korabban frissitettem ics-re, viszont mivel az eredeti tulajnak jobban fekudy a gingerbread, ezert megprobalkoztam a gyarilag kiadott frissito zippel azt visszatolteni, viszont, ahogy beraktam az sd kartyat es nyomtam a gomb kombinaciot(hangero fel+power), kiirta hogy upgrading... Please wait es egy mp mulva elsotetult a kijelzo, azota nem reagal semmire, reset gomb, toltore dugas power gomb hosszan nyomasa.. Semmi.. Valakinek vmi tippe? Elore is koszonom!
-
psychoo118
csendes tag
válasz psychoo118 #12099 üzenetére
Sikerült, megoldanom a problémám, lobedoc unbrickelési metódusával. köszönöm azért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Projektor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPad Mini 6, Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy S10+ / S10 Ultra 256/512 GB, 1 TB (bontatlan, 3 év garancia)
- Apple iPad Pro, 12.9'', 2.gen, Gold, 256GB, Wifi + Logictech bill+ pencil
- Apple iPad 9, Silver, 64Gb, Wifi+Cellular, új állapotú + Smart Billentyű + Pencil
- Apple iPad 7, Silver , 32Gb, Wifi+Cellular ( független ) karcmentes, + Smart Keyboard + Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest