Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
xtab-70i hez, magyar bill app-ot tud valaki?
Illetve, akinek sikerült futtatnia az Another World-öt az szoljon, nekem sajnos kidob az intro töltése közben. Sajnálom, régi klasszikus, nagyon megörültem hogy csak alig több mint 500ft volt
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
fa4hu
őstag
Sziasztok!
Eddig gond nélkül futott az XPAD ICS ROM-mal, de pár napja a bekapcsoláskor a második wayteq logó bevillanásnál nem hajlandó tovább lépni, csak ha a kikapcsoló gomb nyomvatartása mellett benyomom a reset gombot. Ilyenkor kikapcsol és a következő újrainduláskor már feláll. Ha kikapcsolom, és rövid időben belül újra vissza, akkor elindul, de ha hosszabb ideig áll, megint a fentieket műveli. Mi lehet a gond?
-
Gergő_
őstag
üdv megint
a következő a gond
az alap rommal megoldottam korábban az ac3-as sistergést.
romot frissítettem rajta ma, mert el akarom adni, a gyári június 20-a romot tettem fel.
azt hiszem ac3 sávnál nincs hang. egy x264 ripről van szó, ezek korábban mentek.
mi lehet a gond és mit kell tennem? -
tjb007
nagyúr
válasz Gergő_ #11304 üzenetére
A system/etc/firmware könyvtárban található audiodsp_codec_ac3.bin és audiodsp_codec_ac3.bin.checksum fájlt töröld majd másold be ezt a két fájlt ugyanebbe a könyvtárba: [link]
Természetesen ehhez a root meglétére és egy megfelelő fájlkezelőre szükséges van.
Utána már jónak kell lennie, feltéve ha tényleg ez a gond.[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
Az miért van,hogy bármilyen játék elkezdi letölteni a data fájlt,kb 3 perc mulva kiirja hogy:
DOWNLOAD FAILED
Progress has been saved.Reconnent the relaunch app to continue download.Olvastam,hogy lehet baj a kevés hely az SD-n,de nekem 2Gb szabad területem van,valamint a wifi hálózat is teljesen stabil,nem dob le,tehát amiatt sem szakadhat meg a letöltés!
-
Gergő_
őstag
válasz tjb007 #11305 üzenetére
az első hszben nincs egyértelmű utalás arra, hogy ez a rootolás xtab 70i-re is érvényes.
tehát így?:
első hsz:
""Root-olni lehet a készüléket?Igen, van rá lehetőség, hogy rendszergazdai jogokkal rendelkezzünk a készüléken.
A rootolás menete 4.0 -ás (Ice Cream Sandwich) rendszer alatt:
● Töltsük le az alábbi fájlt: [letöltés]
● A letöltött fájlt másoljuk fel (de ne bontsuk ki) az SD kártya gyökerébe
● Indítsuk el a készüléket recovery módban (hangerő fel + bekapcsológomb)
● Válasszuk ki az apply update from sdcard menüpontot majd telepítsük fel a letöltött fájlt
● Indítsuk újra a készüléket (reboot system now)
A frissítés a Superuser alkalmazást tartalmazza""nem akarom elrontani, eladni akarom
utána hogyan zárom vissza?(a user akinek eladom nagyon nem ért hozzá, nem lenne jó poén nyitva hagyni) -
kelzsoca
félisten
válasz Gergő_ #11309 üzenetére
Visszazárni a gyári rom felrakásával lehet.
romcsere nélkül lehet olyan beállítást elvégezni hogy gyári visszaállításnál angol legyen az alapértelmezett nyelv kezdéskor.
Alapból nem, mivel a Magyar területi és nyelvi beállítások az alapértelmezett, de visszaállítás után pár pillanat, és már angol is a nyelv
[ Szerkesztve ]
-
Grzimek20
tag
Tudna valaki segíteni, hogyan lehet a akkustatisztikát nullázni?
Előre is kösz.
-
Dr.Csomi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 70i-s ketyerém. Probléma akadt a Youtube-al azonnal kiírja ha el akarom indítani, hogy hiba történt, és kérdezi hogy küldjön-e jelentést, küldtem egy jó párat, de gondolom fölösleges. újra lett telepítv play-ről de ugyanezt csinálja. a géphez nincs egyáltalán hozza matatva(rootolás v bármi)
Valakinek tanácsa/ötlete hogy mit tegyek??
előre is köszi -
DGerg
csendes tag
Üdv!
Barátnőm tervez tabletet venni 30 000ft-os árkategóriában, netezésre, olvasásra és játszásra. Amiket néztünk: Concorde tab ONE és Navon platinum. Ezek 25k körül mozognak árban. A A Wayteq XTAB 70 33k-ba kerül tehár 8000huf a különbözet. Szerintetek egy minimál felhazsnálónak mint ő, érdemes inkább ezt választani? Ha igen, mi szól ez a tablet mellett? Mivel jobb?
Azért ez a másik opció mert nekem Wayteq XPAD 70esem van és nagyon szeretem. Eddig remekül megy pedig sose frissítettem. Egy oylan kérdésem lenne még, hogy szerintetek érdemes a 2.2es androidot lecserélni 4esre?Válaszokat előre is kösz!
-
tjb007
nagyúr
Az a helyzet, hogy egy nő fejével gondolkodni lehetetlen. Lehet, hogy neki a fehér színű hátlap többet mint a HDMI vagy a Bluetooth és 4:3 -as képarány sem biztos, hogy elnyerné a tetszését (bár ha neked xPAD-70 -ed van akkor nagy valószínűséggel használta is már).
"érdemes a 2.2es androidot lecserélni 4esre?"
Érdemes, maximum ha nem tetszik visszarakod a 2.2 -t.
-
DGerg
csendes tag
válasz tjb007 #11318 üzenetére
Köszi a választ! Valszeg akkor maradunk a Navon tabletnél. Számára megfelelő lesz.
Úgy döntöttem frissíteni fogom a tabletem op rendszerét. Elolvastam a Wayteq oldalán az utasítást és lenne ezzel kapcsoltban egy kérdésem. Azt írja, hogy egy üres micro SD kártyára tegyen fel a letöltött filekat. A helyzet az, hogy nincs semmi eszközöm amivel formázni tudnám a kártyám. Az járható út, hogy a tabletet csatlakozhatom a PC-mhez USB-n és ott formázom, átrakom a fileket és utána kapcsolom ki a tabletet és indítom a frissítést?
Választ előre is köszi!
-
Sanchoo
csendes tag
Jaj!
Hol kell a külső eszközt (pendrive-ot) leválasztani?
(xTab 70i+nextgen)xTAB-70i
-
Grzimek20
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a géppel (XTAB-70), hogy akku 5 perc alatt lemerül 100%-ról nullára.
Előszőr akkor kezdett el gyengélkedni az akku mikor felraktam a gyári ICS romot. Alvó módban nem kellett neki egty nap és lemerült. Mindent kipróbáltam, hogy megoldódjon, de végül visszaraktam a 2.3-as gyári romot. Az első pár napban nem volt gond. Tegnap este feltöltöttem, majd lehúztam a töltőről, s mikor reggel be akartam kapcsolni alvó módból, nem történt semmi, mivel kikapcsolt állapotban volt. Bekapcsoltam, majd kiírta, hogy az akku teljesen le van merülve, és ki is kapcsolt egyből. Rádugtam töltőre, bekapcsoltam, ekkor meg azt mutatta, hogy 100% a töltöttség. Levettem töltőről, majd 5 perc használat után csontra lemerült megint. Ezután ismét felraktam töltőre kb. 10 perc alatt 100%-ra töltötte az aksit, majd ezután alvó módban kb. 20 perc alatt szintén csontra lemerült.
Van ötletetek? Meghalt az akku?
Valszeg garancia lesz belőle. Rottolva is volt a gép. Ha visszatöltöm a gyári romot, úgy mehet gariba igaz?
Én győri vagyok. Garis szervízt csak pesten lehet intézni, vagy máshol is?
Ha csak pesten akkor hogy tudom eljuttatni a készüléket?Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Grzimek20 #11322 üzenetére
Üdv!
Ha Győrben vásároltad a gépet, akkor ott is leadhatod (a vásárlás helyén) így nem kerül költségbe.
Töltsd vissza a gyári romot rá (töltő legyen csatlakoztatva)(#11321) Sanchoo
Húzd le az eszközről.
(#11319) DGerg
Nem feltétlenül szükséges üres SD kártya, csak ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
Grzimek20
tag
válasz kelzsoca #11323 üzenetére
Köszi a választ.
Még reggel írtam az elektrodokinak is emailt, hogy mi legyen a készülékkel, s azt a választ kaptam, hogy vagy beviszem a pesti szervízbe, vagy feladom postán/futárral a keceli címre.
Tutira visszavihetem a boltba?
Mert úgy rémlik, mintha a boltban azt mondták volna, hogy garanciás javítás esetén hívni kell a dobozban található telefonszámot, és majd ott megmondják mit csináljak, a garit nem ők intézik. Lehet ilyen? -
-
_seth_
veterán
válasz kelzsoca #11328 üzenetére
Én is oda vittem vissza ahonnan vettem, intézik is, már kijelzőt cserélt is benne a szerviz, elvileg ma már a boltban lesz a 70i-m.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Grzimek20
tag
válasz kelzsoca #11331 üzenetére
Fel is hívtam a Wayteq-et, és ők is megerősítették, hogy ha a vevő úgy kéri, akkor az eladó köteles intézni a szervizelést. Ma elrendezem a visszatelepítést, aztán holnap be is viszem az üzletbe, remélem nem fognak akadékoskodni, és nem kell majd "fenyegetőznöm".
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz lbence #11333 üzenetére
Garancia időn belül van még bőven, így ingyenes lesz
kelzsoca: mindenhol így van szerintem más műszaki cikkel is csak sokszor azzal zavarják el az ügyfeleket, hogy akkor az is idő amíg tőlük eljut a szervizbe majd onnan vissza inkább menjen oda ahova a garancia levél amúgy is szól... de legjobb ott leadni ahol vettük, szórakozzanak vele ők
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #11334 üzenetére
Ma vissza is kaptam a tab70i-t, teljesen új kijelző került bele a külső touch panellel együtt, az új kijelzőn a fólia ugyan pár helyen kissé karcos de legalább működik. A javítás 8 nap volt ami bőven kibírható és boltba vittem be és onnan is hoztam el. (Mezei pirospont jár a debreceni Mobilx-nek érte )
-
Grzimek20
tag
válasz kelzsoca #11328 üzenetére
Közben visszaállítottam a gyári állapotot, és láss csodát minden rendben. Működik rendesen, használattal arányosan merül, alvó módban alig eszik valamit, szóval nem az akku hibája volt.
Volt fenn Avast, Go Ex Launcher, meg egykét játék, és kiegészítő program. Lehet, hogy ezek zavarták össze a rendszert, hogy azt hitte le van merülve, közben nem is? -
counterbill
senior tag
Sziasztok!
Bevásároltam a Playen jó pár programot/játékot viszont a gameloft játékok nem igazán akarnak letöltődni. Konkrétan most az Order and Chaosal van gondom. Feltelepül szépen el is indul tölti az sd tartalmat és olyan 80 mega után kiírja ,hogy megszakadt stb. A baj az ,hogy mindig előröl akarja kezdeni így nem tudom letölteni. Nem a wifi a rossz mert mást vígan letölt illetve sose dobja a netet. Valakinek valami ötlet? Esetleg ,hogy milyen sd fájlokat töltsek le internetről ha másképp nem megy?
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
f_david
tag
Sziasztok, keresgéltem már, de nem találtam pedig tudom h biztosan jött már válasz erre a kérdésre: hogyan lehet ICS-ről visszamenni 2.3-ra? A gyári ICS nagyon szar, folyamatosan kifagy egy pár óra / nap / hét után random.
-
tjb007
nagyúr
válasz counterbill #11337 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
válasz counterbill #11340 üzenetére
Értelemszerűen azt ami az Order & Chaos adott verziójához tartozik.
-
tjb007
nagyúr
válasz counterbill #11342 üzenetére
Passz, ha van belőle több is akkor próbáld ki többel.
(#11343) f_david
Ennyiből áll az egész, semmi más teendő nincs.
Esetleg megpróbálhatod még egyből a 2.3 -at felrakni kihagyva a 2.2 -t. -
superke
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van hogy az xTab-70-em 15-30 perc alatt lemerül, pedig nem csinálok rajta semmit .A legalacsonyabb világításon van és csak netezek rajta. Gondolom nem kéne lemerülnie ilyen rövid idő alatt. Amugy gyári ICS-s van rajta. Ja és ha lemerül és felrakom a töltőre akkor rögtön kb.56%-ra emelkedik az akku
[ Szerkesztve ]
-
Grzimek20
tag
válasz superke #11345 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom. Előszőr akkor kezdett gyengélkedni az akku, amikor felraktam a gyári ICS romot, majd kis idő elteltével meguntam, hogy használhatatlan a gép, és visszaraktam a 2.3-as romot. Visszatöltöttem minden programot, majd nekem is elkezdte azt csinálni, hogy használat közben 10 perc alat 0-ra merült, de még alvó módban sem bírta 20 percnél tovább. Már azon voltam, hogy visszaviszem gariba, de közben csináltam egy gyári visszaállítást, és azóta jó. Fokozatosan visszatelepítettem a fontosabb programokat, és most már napok óta kifogástalanul működik. Úgy sejtem talán a Go Ex Launcher okozhatta a problémát.
Szóval 2.3-as rom, gyári állapotból kiindulva megoldódhat a probléma, aztán majd az appok sorban visszarakása után kiderülhet mi okozza a gondot.
Ha mégsem javulna meg akkor marad a gari. -
Raypapa
tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy 8"-os változatot, azóta azt használom. Az xTAB-70-esem most esett át egy garanciális akkucserén és - ha az admin-okat és kedves fórumtársaimat nem zavarja szeretném ezúton is figyelmébe ajánlani az ilyen készüléket keresőknek, hogy olcsón eladom! Hirdetés itt. Köszönöm és elnézést, ha szabálytalan voltam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- iPad Mini 6, Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy S10+ / S10 Ultra 256/512 GB, 1 TB (bontatlan, 3 év garancia)
- Apple iPad Pro, 12.9'', 2.gen, Gold, 256GB, Wifi + Logictech bill+ pencil
- Apple iPad 9, Silver, 64Gb, Wifi+Cellular, új állapotú + Smart Billentyű + Pencil
- Apple iPad 7, Silver , 32Gb, Wifi+Cellular ( független ) karcmentes, + Smart Keyboard + Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest