Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17) Crystalheart válasza Viszlát (#16) üzenetére


Crystalheart
senior tag

És milyet próbáltál? Hatalmas különbségek vannak köztük. :D Na meg elkészíteni sem ugyanúgy kell, pl. nem szabad (pontosabban szabad, csak béna lesz) pirítani előtte. Meg kell mosni és meg kell főzni 2,4l/kg vízben, 18 g sóval és kész, akkor lesz a legjobb a barnarizs. (Bár lehet hogy gázlángon máshogy fő, mint sparhelten, és némileg kevesebb az ideális vízmenyiség hozzá.)

Különös, de amúgy a Tesco-s fajta egész finom, csak sokat kell válogatni belőle a pelyvás szemeket mosás előtt... Mi Szarvasi rizst szoktunk általában enni, azt is kell válogatni, de keveset. A drágább fajtákban, mint a Biopont barna rizs, általában elenyésző pelyvás szem van, és azoknak a legjobb az íze.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.