Hirdetés

2021. január 26., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Tamás88


Tamás88
őstag

Ezen az oldalon található információ szerint megpróbálhatod frissíteni, elméletben kell hogy menjen. Ha meg nem, akkor átállítod 2:59-re és vársz egy percet.

Nem tudom, hogy hol nézted, de a legolcsóbb is csak 3000-el drágábban lehet itthon kapni.

(#2) UnA válasza Tamás88 (#1) üzenetére


UnA
Korrektor

Én is ilyen árakat láttam, és ez a néhány ezer forint különbség pedig nem sok azért, hogy garanciális és egyéb problémákkal ne kelljen kínaiul küzdeni...

(#3) Victoryus válasza Tamás88 (#1) üzenetére


Victoryus
addikt
LOGOUT blog

Azt gondolom, hogy menne, csak nem találok letölthető firmwaret. Írtam nekik, kíváncsi vagyok mit válaszolnak. Tény, hogy Itthoni webáruházban is van, de mire az házhoz jön 15e lesz. Elvi kérdés, 10e-t szántam rá max. Webáruházas garancia egy vicc, bürokratikus kínlódás, min.3hét idegeskedés ha rossz a termék.

(#4) Victoryus


Victoryus
addikt
LOGOUT blog

Wireshark... lehet meglesz az a firmware. :) A kínai megvan.

(#5) C0R0


C0R0
csendes tag

Nekem nagyon jó garis tapasztalatom van az e-vel kezdődő, de nem xtreme-mel folytatódó webáruház esetén. Full online intézhető minden (számlát, blokkot sem kellett soha bemutatni) és amikor a hűtőgép szerelő nem volt hajlandó hetekig kijönni, akkor megdobtak 5000 Ft utalvánnyal kérdés nélkül.

(#6) Victoryus válasza C0R0 (#5) üzenetére


Victoryus
addikt
LOGOUT blog

Extreme Digital... jelenleg is megy náluk egy garis ügyem, 3 hete eddig. Passzolgatják egyik ügyintézőtől a másikhoz. Iponnal is szívtam már. Eddig Pcx, Emag akikkel nem volt gond.

Lehet hagyom a kínai nyelvet, végül is minden megy korrektül. Eladni meg úgy se tervezem jó darabig. Kicsit egyszerűbbnek gondoltam a megfelelő firmware beszerzését. Annyi lenne, hogy egy eu-s verziónál is le kell követni honnan szedi a firmware-t. A hardver elvileg egyezik.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.