Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Letöltöttem apkmirror-ról egy frissebb Health app-ot, de azzal sem jó. Majd a ma esti alvás után még meglátjuk...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
Szerintem a pára még csak-csak, inkább a 80 fok fölötti meleg azért nem tesz jót semmilyen elektronikai eszköznek. Nekem eszembe sem jutott bevinni. Valószínűleg érzékelte, hogy túlmelegedett és valami automatikus védelem kikapcsolta.
-
kmarci25
veterán
Törölköző pl. nincs nálad? Abba belecsavarni és kint hagyni. Vagy akár az is lehet, hogy már elég, ha beviszed és leteszed a földre, míg benn vagy, mondjuk sarokba vagy valami félreeső helyre, hogy ne lépjenek rá. (Csak nehogy bennfelejtsd )
-
kmarci25
veterán
Nekem pedig a gmail, de csak az egyik postafiókomnál (2 van a gmail alatt). Az egyikkel semmi gond, jön email, rezeg a karkötő. A második fiókkal (ami exchange), pedig a leírt jelenség: újra és újra rezeg, amíg a telefonon meg nem nézem.
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
Ok, de a Sygic az előtérben van végig, és nem is zár le a képernyő míg használod. Csak ott lesz valami, amit Orgi írt. Alkalmazásinformációk között automatikus indítás enegdélyezése, akkukímélőnél nincs korlátozás. Illetve "lakatold" le az app-ot (menü gomb, a futóm alkalmazások között hosszan a Health app-ra, és lakat), így nem lövi ki a miui.
-
kmarci25
veterán
válasz SirRasor #898 üzenetére
Valamilyen tabata app nem jelez? Van belőle több is play-en. Ha azt ki tudnád küldeni, hogy küldjön értesítést, akkor az talán segíthet.
-
kmarci25
veterán
Ugyanígy voltam én. Kellett otthonra egy mérleg, nézegettem, ami tetszett az olyan 6-7 ezer volt, ezt meg 11ért vettem, de ilyeneket is kiír. Én rendszeresen használom azóta is.
beyruth82: ja, kemény 1,3 kilóval. Az szerintem érdekesebb, hogy az alapanyagcsere sebességem magassabb.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
válasz hzsolee #1070 üzenetére
Nyilván minden ilyen eszköz adatait némi egészséges fenntartással kell kezelni. Arra nekem nagyon hasznos, hogy lássam, hogy az előző értékeimhez képest változtassak és a jó irányba. Kevesebb tetzsír, alacsonyabb bmi érték, magasabb izomtömeg. Most hogy a kezdőérték mennyire reális, nem érdekel túlságosan, de arra, hogy kb. önmagaddal versenyezz, mindenképp jó.
-
kmarci25
veterán
válasz Borrower #1119 üzenetére
Ha úszás edzést indítasz, akkor lezárja a kijelzőt (nem reagál érintésre, így a víz miatt sem ugrál össze-vissza). Úgy tudsz ebből kilépni, hogy egy hosszan nyomod a home gombot, ami csak akkor megy, ha tényleg száraz a kezed.
norbe74: nekem Xiaomihoz is csak akkor kapcsolódik, ha aktív a GPS, ha anélkül próbálom, akkor figyelmeztet az app, hogy kapcsoljam be.
-
kmarci25
veterán
Én is váltottam Galaxy Watch-ra, de ezt is megtartom, ébresztésre. A watch túl nagy ahhoz, hogy abban aludjak. Mondjuk az enyém még 4-es band, de nem hiszem hogy el tudnám adni olyan árom, hogy értelme is legyen.
-
kmarci25
veterán
válasz DeFranco #1131 üzenetére
Ez pöckös. Egész jó cucc, jó a 4es és az 5ös bandhez is.
https://a.aliexpress.com/_mNkZ0nt"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest