Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Jokat hallottam a cegrol, jo tudni hogy az egerpadjuk is minosegi.
En a Q3-ban kijovo TKL mechanikus billentyuzetukre palyazom nagy erokkel, mert kifejezetten szimpatikus a forrasztas nelkul cserelheto kapcsolok koncepcioja, es a teljes meretu billentyuzetukrol eddig pozitivumokat olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
A Battlestationos irasodban latottak alapjan neked most is teljes meretu billentyuzeted van, es a billentyuzetes topicban elejtett hozzaszolasaid szerint pedig hasznalod is a numpadet masszivan. Akkor miert varsz a TKL-re?
Egyebkent akarhogy is nezzuk, valoszinu nem lesz olcso mulatsag, mert a nagy billentyuzetuknek sincs europai viszonteladoja, szoval szallitas + vam.
-
Vanir
veterán
Remélhetőleg a PCX felkapja a többi cuccukat is, majd lehet, hogy írok nekik egy email-t.
Igazából játékoknál jobb lenne, ha kicsit beljebb tudnám tolni a billentyűzetet, mert így nem olyan kényelmes több óra után. Aztán veszek hozzá valami külön numpad-et. De ez még a jövő zenéje. -
Zicokuka
senior tag
A logoutos cikk után a korosodó Exactmatot cseréltem egy Kodiak padra,jó kis cucc,bár van hogy a Roccat Kone +-om meghülyűl rajta.Van amikor ugyanazon a ponton meg semmi gond nincs.Exactnál nem volt ilyen, de bátran ajánlom én is.
-
Bjørgersson
félisten
Erősen vacillálok, hogy egy újabb QcK-t vegyek a mostani, kissé már viseltes állapotú QcK helyett, vagy inkább egy ilyen G-XL-t. Ha jól látom, jelenleg sehol nincs itthon készleten, a hivatalos oldalukról pedig 22,39$ (~6100 Ft) lenne szállítással együtt. Megmondom őszintén, kicsit sajnálok egérpadért ennyi pénzt adni, ugyanakkor a Zowie ZA-12-t is egy húszasért vettem tavaly szállítással együtt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
scope2007
addikt
Köszi a leírást, tapasztalatok megosztását
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest