Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ilyen topik is van, miről maradtam le, áh.....
Korábban a VV-s topikokat rendre nyomon követtem és mint ismeretes, nagyon nem csípem a Tujákat...számomra a nagy favoritnak tartott G. egyértelműen az, úgyhogy nem neki szurkolok. Ez a kamukapcsolat is egy vicc...kint vsz nem lesz belőle semmi. A gyúrós csávó szerintem elég napraforgó, haverkodunk is Attival, de azért kibeszéljük, állandóan őt küldjük párbajozni, amikor lehetne mást is stb. + Az a tegnapi hiszti is egyértelműen a kameráknak = nézőknek szólt... A kiscsaj karakán, mondhatni csinos, a Norbival való párbaján eléggé odatette magát, bár többeknek összességében gondolom too much egy kicsit, nekem sem feltétlen a kedvencem.
Szóval kiderült, hogy kinek szurkolok....lehet van egy stílusa a palinak, de ugyanakkor azért odatette magát, mind szórakoztatás, mind más terén és a 4 győztes párpaj sem semmi. Ok, hogy ilyenkor jön a "nőt vitt ki = gyáva" szöveg, de azért nagyon megnézném, hogy ha a tujának, vagy másnak kellett volna ennyiszer kimenni párbajozni, akkor ők kiket vittek volna. Illetve eleve sok múlik azon, hogy mi lesz maga a feladat.Viszont a nézők többsége általában sokszor nem érti ezen valóságshow-k lényegét és ösztönösen a tujákra szavaznak... szóval nem titok, hogy vasárnap nagy valószínűséggel ki fog majd nyerni...
Bár ő egyszer már nyert a csatorna egy másik műsorában.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Vakegérke #1960 üzenetére
Ok, csekkolhattam volna, de most már mindegy. Az a lényeg, hogy idetaláltam.
Igen, valóban a másik G.-ben is ott a tuja faktor rendesen... + ha jól taktikázik, lenyom még pár műhisztit, jól napraforogózik, akkor akár nyerhet is. Bár azért Rélió (le)építgeti rendesen a renoméját, azt se felejtsük el. De szerintem a kaszkadőr esélyesebb, én egyáltalán nem vagyok biztos előbbi győzelmében. Illetve, ha belegondolunk, nagyobb szenzáció lenne abból, hogy megnyerte és ezzel sikerülhet rendbe rakni az életét, rendezni az adósságait stb. Bár arra nagyon kíváncsi leszek, hogy ha netán mégsem ő nyer, akkor a nagys'asszonynak mennyire fog majd kelleni...?
Az ilyen műsorokban meg vsz sohasem kizárólag "mi" döntünk, ezt már megtanulhatta volna mindenki...
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Vakegérke #1965 üzenetére
Fizikálisan mindenképpen, de tudjuk, hogy ő szereti halmozni az élvezeteket. Az, hogy érzelmileg mi a helyzet, az már valóban más kérdés...
De mindegy, hamarosan kezdődik az újabb rész és bemegy egy igazán jó csaj, akit már ismerhetünk egy másik sorozatból.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Nem lenne elég a végén összefoglalni és leírni a lényeget?
-
King Unique
titán
válasz Vakegérke #2017 üzenetére
Az még hagyján, de látom ugyanolyan bőbeszédű, mint a fia...
Na mindegy, nem üti meg az ingerküszöbömet a nagy találkozás... de bement egy újabb jó csaj. Ő már annál inkább.
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz Vakegérke #2023 üzenetére
Nem tudom mi lesz, passz...azért karakán és kitartó csaj a Cinti, de amikor Norbit legyőzte, valljuk be, hogy a feladattól is függött. Ha mást adnak lehet kiesett volna ellene. Illetve eleve minden a feladattól függ, így soha nem lehet tudni igazán előre, hogy ki lesz a jobb. Bár a legutóbbi védettségi játékon eleve lehetett tudni, hogy a férfiak közt a 2 izomcsávó lesz a befutó. Ezért is volt kicsit igazságtalan...
-
King Unique
titán
Hagyjuk már ezt az álszent dumát, ez eleve egy valóságshow, ahova nem akárkik jelentkeznek... Másrészt a többi mi alapon érdemli meg, ők mit tettek le az asztalra a játék tekintetében? Aszem megbukott volna 2 hét után a műsor, ha csak a tujákról szólt volna a napi összefoglaló... + Eleve nem feltétlen ők dolgoztak & küzdöttek bent a legtöbbet + ugyanúgy kétszínű és megjátssza magát a kameráknak mindegyik. Attila ott követte el a hibát, hogy kicsit heves volt és túlságosan "megmutatta magát". Azért nekem ne mondja senki, hogy ha egy kis csitri rendszeresen ilyen hangnemben visszadumál neki és a gyerekét veszi a szájára, akkor ne gurulna be. Ok, kölcsönösen provokálták egymást, de akkor is. Illetve ugyanúgy eljátssza ezt a Sanyával, Norbival stb.
(#2052) Vakegérke: hát ki tudja mi lesz még ma... de ha tényleg őt viszik és megnyeri, akkor ennyi küzdés után már valóban megérdemelné. Csak az a helyzet, hogy mivel a nézők általában a tujákba szavaznak, így vsz nem fog nyerni. Amúgy talán ezt próbálta a kiscsajjal is megértetni, hogy hiába viszi ki őt és megy vissza esetleg győztesen, attól még esélye sincs a döntőben. Mivel ő is ugyanúgy megosztó személyiség és nézői szimpátia terén vsz erősen le van maradva a tujá(k)hoz képest...
-
King Unique
titán
válasz Vakegérke #2055 üzenetére
Az biztos.
(#2057) TomBond: hát akkor nem sikerült a meggyőzés és győzött a makacsság. Bár mondjuk eleve azt sem értem, hogy Attila is mi alapján gondolta, hogy őt, vagy Gergőt elverné? Az, hogy egy olyan párbajon szerencséje volt, ahol a kisebb termet & súly & fiatal izomzat + hajlékonyság előny, az csak egy dolog. Ha a szokásos, összetett, matekolós, itt-ott erőkifejtős feladat lett volna, akkor vsz a Norbi simán elveri...
(#2059) ¤Envy¤: tudom, általában ennyire nem érti a nézők egy (nagy) része sem az ilyen játékok lényegét... Amikor legutóbb a celebes volt, akkor is pont a 2 két legunalmasabb, legszürkébb nyert pusztán azért, mert kintről volt feléjük egy általános közszimpátia. Bent játékosként meg mindkettő egy nagy nulla volt... De legalább Rélió méltán nyert a VV-ben, ahol szerencsére nem csak tuja győztesek akadtak.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Hát ez is puszta szerencse volt, ennyi... nem igaz, hogy ez a kis ******** már másodszor ilyen mákos. Ha az a párbajfeladat lett volna, mint Brigivel, akkor simán elveri Attila.
Nincs mese, most már csak Gábor jöhet szóba, őrá kell szavazni. Nyomok is gyorsan párat rá.(#2086) TomBond: ezt néztem a végén én is és nagyon úgy tűnt, hogy volt is valami... Micsoda kis *****. Na ez remélem majd kellőképpen lerombolja mindkettő népszerűségi indexét és már csak emiatt is Gáborra fog szavazni a többség.
(#2066) ¤Envy¤: na most örülhetsz, hogy kiesett és a hőn imádott tujád lelki világa is rendeződött... de remélem majd a legvégén jól pofára esik. Nekem már az is jó lesz, ha egy fél tuja nyeri meg és nem a tripla nulla ősember.
(#2087) Vakegérke: egyértelmű, szerencse kérdése volt...az is vsz bosszantó lehetett Attilának, hogy ő is talált 2 kulcsot, mégse volt jó egyik sem. Ilyen alapon a másik 2 srác is simán elbukta volna.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Na, legalább a Bunyós Pityu lett a legjobb mentor, ennek örülök.
-
King Unique
titán
válasz Vakegérke #2092 üzenetére
Ebben van valami, tényleg karakán és bátor a kiscsaj. Bár utóbbi lehet csak makacsságból és dacból ered, mármint a kihívásokat illetően. + Azért valljuk be, hogy mindkét párbajnál szerencséje is volt, igaz nem tudhatta előre, hogy mi lesz a feladat. De, ha azt kellett volna végigtolnia, mint a Briginek, akkor vsz alul marad.
Amúgy nekem az kissé érdekes, hogy egy döntőbe kerülést tegnap ilyen lutri feladatra bíztak... máskor meg egy egyszerű, kevésbé fontos párbaj is jóval összetettebb és több lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy igazán kibontakozzanak. Sanszos volt, hogy egy csávó eleve a kéket választja, főleg ha egy csaj van ott vele szemben. A többit már le sem írom.(#2095) kukinyo: evidens, hogy mindegyik megjátssza magát a kameráknak és ezzel ugye a nézőknek is. Tegnap az a hogyan kell bánni az állatokkal hiszti is elég érdekes volt. Továbbá kíváncsi leszek a tegnapi bejátszás majd hogyan alakítja a műsort, illetve a két érintett játékos szimpátiáját. Valamint nagyon nem értem, hogy eleve mi ez az összegabalyodás??? Tudja nagyon jól mindkettő, hogy ezzel csak maguk alatt vágják a fát és pár napot már igazán kibírhattak volna. De egyvalami biztos: a nagy l'amour-ból kint ezek után pláne nem lesz semmi...
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz Vakegérke #2101 üzenetére
Amúgy arra jól emlékszem, hogy mikor bement Gergő apja, akkor még az összefoglalóban mutatták, hogy bemegy a házba és bemutatja a többieknek, de az adásban már nem volt ilyen? Utóbbinál csak azt mutatták, hogy kint beszélnek, majd elmegy. Szóval ki tudja, hogy a tegnapi akcióból is mi lesz leadva...?
-
King Unique
titán
Nocsak, nocsak, a tuja akcióban... Eeez aaaz, rontsátok csak az esélyeiteket...
Hajrá Gábor!
(#2106) antikomcsi: szerintem csórikám lehet levágta, hogy mégis a másik színt kellett volna választani...illetve ki tudja...inkább hagyjuk.
Amúgy van valami a felvetésben, mert eleve izgalmasabb, ha van egy csaj is a döntőben és így a női nézők is jobban tudnak drukkolni. Persze, már aki csipi.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
30 - 36 - 34 %...biztosan. Az a lényeg, hogy minél többen szavazzanak, ha változtatni szeretnének.
-
King Unique
titán
Azért szépen "fényézték" a kisfilmjében és várható volt....
Na most, ha a Gábor nem nyer és a szociális dumával a tuja győz, akkor agyf@aszt kapok...[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Bár a teljes csapatból nem feltétlenül volt az első számú kedvencem, de a finálés mezőnyből már igen és örülök, hogy Gábor nyert. A végére mondjuk az a kis műsor nem kellett volna. Attila meg nagyon, de nagyon szurkolt.
Gergő azért méltósággal viselte a vereséget. Ahogy ott ült szótlanul, nincs hová mennie stb., még kicsit sajnálta is az ember.
Amúgy azt még mindig nem tudom megérteni, hogy a végére mért csinálták azt a kis lepedőakrobatikát?? Totál egyértelmű volt, hogy nagyrészt ennek köszönhetően is úszott el a két érintett győzelme... szerintem vannak annyira taktikusak és van annyi magához való esze mindkettőnek, hogy a döntő előtt csak úgy nem csinálnak meg egy ilyet. Nagyon jól tudták, hogy ott a kamerák és, ha valamit, akkor egy ilyet biztosan beraknak a műsorba. Szóval nagyon érdekes ez az egész, de mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz #41133696 #2155 üzenetére
Nem biztos, hogy itt pusztán csak erről lenne szó. Ennyi erővel előtte is akármikor megcsinálhatta volna, vagy akár Brigivel is belecsaphattak volna rendesen a lecsóba. Illetve egy ilyen fegyelmezett játékos, aki végül is ennyire ura az érzelmeinek és ~ 2 hónapig képes ezt fenntartani, kétlem, hogy a végén engedne a puszta párosodási ösztönének. Itt talán valami más is lehet, de ahogy más műsorok érdekes momentumainál, úgy vsz ennél sem fog soha kiderülni... Ha mégsem erről van szó, akkor pedig eleve hatalmasat hibázott és magára vessen, mert amúgy akár nyerhetett is volna.
Amúgy a linkelt cikkben ez a rész nagyon ütős, korábban erre céloztam én is:
"pedig a nézők hajlamosak olyanokat megjutalmazni, akik semmit sem tettek a nézettségért, akikről öt percet sem lehetett összevágni, csak elvoltak biodíszletként "
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Vakegérke #2157 üzenetére
Hát igen, szokták mondani, hogy mindenki a maga szerencséjének kovácsa. Az is nyilvánvaló, hogy ennek a visszafogott viselkedésnek a megítélése is kétesélyes odakint. Másrészt persze jó volt a taktika, mert szinte alig pakoltak rá jelet és párbajoznia sem kellett, így egyenes volt az út a döntőbe. Csak persze a győzelemhez ez még nem feltétlen elég és el is kéne nyerni a nézők szimpátiáját. Az is megvolt azért, olvasva a különféle oldalak kommentjeit, viszont a legutolsó húzással végképp elúszott...mondjuk azon akció miértjét továbbra sem igazán értem, de ez már nyilván soha nem fog kiderülni.
Azért nem hiszem, hogy csak a pecó miatt lett volna vele, akkor még eleve benne volt, hogy megnyerheti és nem lesznek ilyen gondjai. Inkább csak ezzel akarta mindkettő a népszerűségét növelni, hiszen a szerelmi szál mindig érdekes az ilyen műsorokban.Na mindegy, jön majd a napokban biztos néhány szaftos címkap + online cikk, aztán azokból talán kicsit jobban körvonalazódnak a dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Vakegérke #2161 üzenetére
Neki a fekvése és a stílusa eleve megbélyegezte az esélyeit. Bár azt meg kell hagyni, hogy azért a kisfilmekben is rendesen égették ezzel, amit, ha jól tudom szóvá is tett utána... De persze erre meg azt lehet mondai, hogy ez is ő és vállalja.
Esélye amúgy akkor lett volna, ha Gergőt viszi ki és őt hagyja kint. Akkor Attilával szemben vsz népszerűbb, bár Gábort akkor sem nyomta volna le. Nagyon jól eljátszotta ő is a szerepét.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz antikomcsi #2185 üzenetére
Ja, most nyilván becsicskul a lakhatás miatt. Amúgy nevelné a rosseb más kölykeit... Illetve nem adok ennek az egésznek 1-2 hónapnál többet, max. addig tart majd az előadás...
(#2186) ¤Envy¤: jah, mert nagyon nem tudom máig hová tenni, hogy a döntő előtt mért csinálták meg azt, amit? Gondolom kellett a botrány = nézettség növelő + a szaftos címlapok.
(#2188) Vakegérke: ez volt az. Emlékszem még néztem is azt az adást.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Ki tudja, de mondjuk az azért nem olyan sok. Illetve, ha megnyerte volna, vsz azt is eltapsolja... Továbbá azon filóztam még, hogy igazán egyik sem olyan rátermett és "sztáralkat", hogy a műsor után nagy karriert tudjon csinálni. Eddig pár VV-s szereplőknek sikerült csak. Majka, Anikó jut most hirtelen eszembe, illetve Aurélió, Alekosz és Éva tudta még megvetni a lábát a médiában. Bár Attila jelentkezhetne a VV8-ba is, sőt inkább eleve oda kellett volna neki. Sőt, korábban még a faktorban is énekelt, szóval akár zenélhetne is [link].
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Aki tud bánni a pénzzel, az meg tudta volna forgatni, illetve akár még többszörözni is. De ő vsz nem ilyen és sokan ilyenkor csak eltapsolják (lakás, autó, adósságok, egyéb élvezeti cikkek). Innen nézve pedig hamar elfogy a 3 misi, a 20 már nehezebben, de az sem tart sokkal tovább.
Amúgy Attilának nincs is olyan rossz hangja, bár azért nyilván a másik Attila jobban tolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest