Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheVeryGuest

senior tag

AUX/USB/BT/SD-MMC együtt szerintem túlzott elvárás. Mondjuk ehhez tudni kell, hogy az olyanok, mint a Pioneer alapból nem tesznek AUX-IN-t a fejegységre, persze elérhető valami kábel [spéci saját csatlakozóval], amit 20kHUF-ért árulnak, de ha megvan a csatlakozó tüskéinek kiosztása 1kHUF-ból megúszható. Na, most látom már kezdenek pakolni ők is, de egyelőre főleg a kütyü hátára. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy a nagy márkák ilyen dimenzióban mozognak.
    Ezt figyelembevéve szerintem max a felsorolt külső interface-ek vagylagos kapcsolatával rendelkező készüléket keresnék. Az SD/MMC-t kizárnám, azt USB megléte esetén lazán meg lehet oldani egy kártyaolvasóval, a laptop HDD-k meg vagy fel tudnak pörögni vagy nem 1 szabvány csatlakozónyi árammal, már amennyiben szabvány szerinti áramot tud szolgáltatni a fejegység. A másik hasznos interface az AUX, az minden zenelejátszón van, tehát könnyű összekötni a fejegységgel. Max fulllra kell tekerni a hangerőt.
    BT szerintem belépő szintű autós kütyüben nem lesz. Az gondolom evidens, hogy ha 20kHUF-ért leérhető lenne a fent említett featürök halmaza, akkor ki a fasz adna 80-150kHUF-ot egy fejegységért.
    A legolcsóbb, és az általad óhajtott feature-ök közül legtöbbet támogató cucc, amit találtam [ez]. Ugyanez, ha van egyáltalán, valami neves gyártótól simán 70-150. Mert a BT általában már nem a sima rádiós fejegységhez jár, hanem a DVD lejátszós TV vevős fostalicskákhoz.

“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés