Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Aki nem nyilatkozik, az alapbol visszalep az allamiba, vagy rosszul tudom? Amugy mit erdekel a magyar nyugdij, ha nem akarsz hazajonni?
-
titán
En sem foglalkozom a nyugdijjal. 32 eves leszek nem sokara, meg legalabb ennyi van hatra, szerintem hot mindegy mit csinalsz most, mert nem tudni milyen torvenyt hoznak 2 honap mulva. Azoknak lenyeges talan, akiknek 1-2 ev van hatra.
Tim82 Miert lenne hulye kerdes. Szerinted mennyire torolheti ki angliaban a magyar befizetett nyugdijjarulekaval?
Nem zsarol senkit es tulajdonkeppen nem is vesz el, hiszen a magannyugdjpenztarat is ezek vezettek be. Szoval amit akkor adott, azt veszi vissza, de ettol senkinek nem lesz kevesebb.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Epp ez az, szerintem ez megint ilyen altatasi akcio, had nyilatkozzon az user, had higgye, hogy donthet valamirol is. Kis ido mulva meg a nyugdjpenztari lovekat is bedontik az allami kutba. Ahogy letrehoztak ezt az egeszet, ugyan ugy meg is szuntethetik. Azt csinalnak, amit akarnak. Meg is mondta nemreg egyik politikus (nevet direkt nem irom), hogy semmifele magan szerzodes nem lesz es lehet erosebb az allami rendszernel es a nyugdij illetve egeszsegugy allami kezben kell hogy mukodjon.
Tim82 Termeszetesen tegye meg, amit lehet, de en nem vennek ra merget, hogy abbol egy fillert is latni fog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest