Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
szerintem mivel egyébként is egy logout bejegyzés van legfelül, lehet jobb lenne oda. kiegészítve egy "beginner gear 2m alatt".
esetleg akkor már jöhetne a "kezdő gear összesen félm arany alatt (max 50k/cucc), avagy inferno bootstrapper" is
quiver: dead mans legacy, 40k körül, a leggyengébbek is jobbak a rareknél
fegyver: chc+socket xbow/bow, 1000-1050-1100 dps még fillérekért megy. esetleg csak socket vagy chc és venni valami nagyon magas base daműt. chc kezdésnek lehet jobb is, ott még egy 700k körüli 70%os star emerald is elég drága lehet, egyszerűbb olyat venni, amire nem kell extrán költeni, plusz még olcsó is mert socket nélkül senkinek nem kell később. manticore itt még túlárazott a rarekhez képestgyűrűk: dam chc dex kezdésnek, később litany/unity/wailing host, azok se drágák mostmár ha plainek és elég jók. esetleg res/chc/dam vit/chc/dam ha nagyon törékeny a kari, mainstat nélkül olcsóbb felkiáltással
amu: dex, chc kezdésnek, dex chc chd vit/dam hosszú távon.öv: dex/vit/allres, inna övnél drágábbat nem érdemes venni és első lehetséges alkalommal váltani kell arra
gatya: dex/vit/allres, esetleg sockat. a cél egy inna, olyan 1-1.2m körül megy a plain, annyit nagyon megér és relatíve hamar össze lehet kapni. az övvel együtt nagyon masszívan megdobja a dpst.vért: natalya, sima dex/vites filléres tétel.
lábbeli: natalya, 40-100k körül volt SCben amikor legutóbb néztem. a vérttel együtt ad 7% chct, tehát nem látszik rajta, de nagyon sokat dob a dpsen.sisak: andariel, +life% 10% alatti fire damage takennel is megáll 100k alatt (egyébként 40k, csak a perfect socket/allres/dex+viteknek van még magas áruk), nagyon sok dpst ad
kesztyű: 80-120dex, 8+chc chd még olcsó vittel/assel is, anélkül főleg. cél 200dex / vit / 8+chc / chd / AS (vagy 150dex + 150vit 10chc 35+chd), ezt szépen ahogy pénzed van lehet javítani.
bracers: strongarm olcsó -40któl- és sokat dob, aztán craft. amíg nincs meg az inna gatya, addig a 24es movement speed miatt egy lacuni lehet jobb. jellemzően 40k körül ami épp akad (dex drága, de pl pici vit/allres pótolható), ha van több pénz akkor el kell kezdeni gyűjteni inna gatyárashoulder: low vile ward fillérekből megáll és jó, később craft de az lutri meg pénz.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Cyberbeni #1406 üzenetére
sub50ks cuccok között nem vagyok biztos, hogy van socketes andy alacsony fire dam takennel.
magas fire dam taken meg nagyon alacsony EHPvel (wcpapír védelemről lehet beszélni ezen a szinten) szerintem kontraproduktív lenne xp szempontból a több halál miatt.
egyébként a sockos andy tényleg egy jó upgrade, de a 5-6% + sock + dex kombó még mindig nem annyira olcsó.
-
Cyberbeni
addikt
válasz proci985 #1407 üzenetére
Random Nat sisak pl. Esetleg a pickup radiusos sem drága.
Pickup radius meg eléggé megdobja a farmolási sebességet vagy hatékonyságot. (Aki nem törődik a gold felvételével, annak utóbbi, egyébként előbbi, meg ugye vengeancehez is jó)
Egyébként meg max discipline is elég hasznos, 100k körül már lehet quiveren szerezni, a sok vaultozás több bónuszt ad, mint 12->24% ms. -
proci985
MODERÁTOR
válasz Cyberbeni #1409 üzenetére
nat sisak damban azért hatalmas bukó andyhoz képest. biztonságosabb, de lassabb, bár pickup azon olcsó.
vault jó lehet, ha van sok discipline, de kérdés befér e a buildba. mondjuk én inkább movement speed párti vagyok, vaultot pedig nem használok, de pl arraet crater 1-2re a vault nagyon is jól jöhet. bár igazából discipline helyett akkor már érdemesebb rámenni damra és strafe képessé tenni a karit, úgy sokkal gyorsabb lesz.
viszont igazából ez itt stílusfüggő is, alapvetően mindkét gearezés működőképes.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz proci985 #1412 üzenetére
socket akkor is kell, főleg MP0-1-re egy kezdőnek, akinek nincs HF gyűrűje
80+ dex, socket, crit sisak baromi olcsó, mellé még választható vit, %life, all res, és még mindig megvan 50k alatt. (pl tal rasha, de rare is van csomó)
de persze akkor máshol kell pickup radius (kivéve, ha biddel kifogsz egy jót)MP1-en NV5 mellett +100% xp, mellé a sisakba 19%.os kő kb +10% xp-t eredményez (+9,5%, ha végig NV5 lenne)
nat cipő amúgy 385k-tól van, az 500k-1M kezdőtőke mellett elég húzós (norm-hell végigjátszásból kb ennyi jön össze, főleg ha valaki ékszerészt meg kovácsot is fejleszt), szóval 2set-re a sisak jobb.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Cyberbeni #1413 üzenetére
igaz, nem néztem plain cipő árakat mostanában, sisak tényleg jobb lehet. HCben meg evidens, de ott mások az arányok (és nincs nat csuka 5m alatt).
más:
a diablo3met végigjátszottam. ma este lement über mp10 két fővel. ami magában nem is lenne annyira érdekes, de egy barbár + DH kombóval sikerült végigmennünk mindhárom übercsoporton, tehát nem volt freeze wizardunk.
280k/286k ingame dps, ~215/221k unbuffed, 595/645k EHP (litany / wailing host függvényében). ill über rakanoth ellen vile helyett egy craftolt vállast használtam, +11k dps, cserébe resist, armor, pickup és regen bukó, de enrage miatt a végére kellett a pure dps. a barbárnak yeti alakban skornnal 210k dpse volt (máűsik fegyverekkel nem tudom), andariellel 240k, de utóbbival már picit törékeny volt.
gyakorlatilag mp10 egyedül esélytelen, olyan mp5-6nek mennie kéne (ez következtetve lett olyan helyzetekből, amikor nekem kellett DHval tankolni alacsonyabb überen). viszont fejleszteni innentől értelmetlen, meg amúgy se lenne nagyon hova. nincs több kihívás.
azért a dologhoz hozzá tartozik, hogy jópárszor neki kellett futni mindnek. a legegyszerűbb csapat kulle és siege volt (utóbbinál csak annyi volt a trükk, hogy enrage alatt nem szabadott stunolni ha épp felkapta a barbárt), utánna magda és skelton (velük elég sokat szívtunk régebben szóval összeszoktunk), végül a büdiék. utóbbiak az instakill miatt rakanoth részéről, viszont végül a büdit toltuk le előbb, mert az addjai nagyon idegesítőek voltak részemről.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Cyberbeni #1415 üzenetére
bola shot / thunder
elemental arrow / lgtcompanion / bat
shadow power / gloom
trap / echoing
preparation / battle scarsa büdös addjai azért durvák (az gyakorlatilag közelharc), a barbár pedig nem tudja őket teljesen lekötni. kullét meg gyakorlatilag 1on1ben kell leütni ilyen beállításokkal. skelton king csapását is túl kell élni. freeze wizard az, ami teljesen le tudja kötni az ellenfeleket, egy barbár a célra kevésbé jó, bár valamennyire működik.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz proci985 #1418 üzenetére
Hungering arrow, amikor csak töltöm a hatredet, és shadow power alatt meg lövöm rá a cluster arrowokat. (spike trappel is jó, mert a lifestealt a lerakás pillanatában veszi, és shadow power után még tölt életet, ha robban, és nem öl meg, csak esetleg nem árt a passzívot betenni mellé, hogy ne tedd véletlen újra a csapdákat, és akkor még sentry-nek is jobb)
elemental arrow meg kevesebbet sebez, mint hungering arrow/bola shot egy ellenfél ellen
magas proc ratejú skill elég hasznos night stalker mellé (pl shock collar, de itt van minden rúnára és skillre: [link])@radi8tor: fagyasztott ellenfél ellen meg úgy egyébként überek ellen (mert nagy a testük) cluster bombs-al jobban járnál, mint loaded for bearrel
plusz akinek még nincs SoJ-ja megfelelő skillel überek ellen, az minél hamarabb szerezzen egyet. %elite dmg és a skill bónusz is sokat számít, a max discipline meg csak szimplán jó.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
100k goldból (összesen, nem /item) ezt sikerült kihozni (illetve még 5342 goldból meg kell oldanom az övet, de előbb utóbb meg lesz): [link] (statok már azzal az övvel együtt, amit valószínűleg megnyerek)
ja és quiveren van még 8 max discipline is, majd ha meg lesz minden, akkor csinálok egy montázst. (még csak 57-es a kari)
meg még kell hozzá találni 5 zöld követ (meg 1 piros sisakba, de az már van), mert az 10+k/db
persze kerestem 400k-t egy sisakon, amit eladtam, mert találtam pickupos nat sisakot is 10k körül (87 dex, 5.5 crit, 7 pickup, socket volt a rare sisak, pont 10k-ért vettem)[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
itt vannak egyesével a cuccok, nem volt kedvem egybe szerkeszteni: [link]
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Cyberbeni
addikt
szerintem sisakot natalya-ra és cipőt rare-re(150+dex, 50+vit, 60+all res, 12movementspeed) változtasd meg
mert most is kb 400k a legolcsóbb(szerk: mármint nat cipőből), de persze ha idővel lejjebb megy majd az ára a natalya cipőknek, akkor vissza lehet írni[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Cyberbeni #1428 üzenetére
egyetértek, lehet úgy jobb lenne. viszont nem vagyok benne biztos, hogy nat sisak + vért kombó jobb, mint egy jó rare + andy.
jellemzően 80-100dex / 100+vit / 60+res / 3sock vérteket fillérekért lehet kapni (elvileg beférne a keretbe), natból meg ez méregdrága. andynak meg magasabb a base dexe. crites nat sisakok meg jellemzően méregdrágák.
-
Cyberbeni
addikt
Esetleg még azt a Sever-es videót is berakhatod. (az a ball lightningos kb semmi különös, csak magasabb dps-el csinálja ugyanazt, mint én egy kicsivel magasabb MP-n, csak spike trap nélkül lassabb az elit)
Meg a guideomnál légyszi írd át alacsony-közepes MP-re. A strafe az ami az igaz alacsony MP build, de az ugye nem jó a dps-hez mérten közepes-magas MP-re. (Plusz egy Strafe guideot is linkelhetsz) -
Gorneck
legenda
Sziasztok,
Tudtok ajánlani MPL10-re buildet CM Wiz és Monk mellé? Egyelőre Spike Trap nélkül, mert pancser vagyok hozzá...sose sikerül vmi jó helyre rakni...
Gearem többi része a Monkomon van (chd-s unity meg a ládikában).
Gorneck#1239
-
mephi666
nagyúr
beköszönök ide, mint primary dh-s
poénból elkezdtem minden kasztból a 2.-at lvl60-ra húzni és a kedvencnél járok... úgy látom nem volt még szó whirlwind dh-ról, ezért betenném a fun-buildem, ami szerintem szintezésre ideális:
jobbklikkre a folyamatosan használt skill: strafe+drifting shadow (100%ms-el megy a strafe, a'la whirlwind... jó dps kell mellé és hullik minden becsülettel... meg a +24%ms is jól jön)
skillek:
smoke screen+lingering: hogy ne állítson meg semmi fagy/jail/stb
preparation+punishment: maxra tölti a hatredet, hogy folyamatosan mehessen a pörgéspasszívok:
vengeance: a +hatred és az orb-ból való töltés miatt... (preparation+ez=folyamatosan elegendő hatred)
archery: szerintem kötelező minden dh-nak a bónuszok miatt
perfectionist: nem ártanak a bónuszai amiatt, hogy simán átpöröghessen az ember egész tömegeken (+life+def és discipline követelmény csökkentése)ezeket érzem legfontosabbnak, lehet mellé tenni mást is kíváncsi leszek, hogy mennyire fog muzsikálni plvl-ezésre, ha 60on átteszem rá a fő-dh-ról a cuccokat és lesz 200k feletti unbuffed dps-e
ui: ja és a lényeget kifelejtettem... ha elég szép a tömeg és potyog a globe, ez simánlazán félkezes, sörözős-cigizős karakter csak nyomja az ember a jobbklikket, átpörög mindenen, hullanak a monsterek, kellő pickuppal meg felszedi a cuccot... nagyon fun
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #1437 üzenetére
lejárt a mod: kipróbáltam most a denevér companion-nal, egyszerűen elfogyaszthatatlan a hatred király... mehet a preparation más rúnával, vagy helyette más skill
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Thrawn
félisten
válasz mephi666 #1437 üzenetére
Nem ismeretlen itt nekünk a Strafe-build, épp azt beszéltük, hogy azt is bele kellene tenni a bejegyzésbe. XP-gyűjtésre talán a legjobb összeállítás, de elég nagy DPS kell hozzá, hogy rendesen működjön.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mephi666
nagyúr
meglett a 60, hf-ring van bent, így 192k a ss nélküli dps és kegyetlen módon megy... csak végig kell futni az útvonalat és borul minden másik build-del azért meg kellett állni lövésenként (mondjuk a multishot is elég rendesen tépett) csinálok majd valamikor mérést, hogy az a3as gyorskörből mennyi xp jön
ui: ja és preparation+punishment csak kell a buildbe lehet, hogy valami bug volt, amikor kivettem és betettem a denevért helyette, mert egy darabig alig fogyott a hatred folyamatos strafe közben (és nem is szedtem folyamatosan orbokat), aztán már nem ment rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
Sziasztok!
kari
Próbáltam egy másik elgondolásban a Strafe buildet, és egész jó mp0-1-2 speedfarmra.
Vélemény?
Ha van itt olyan akinek Mantija van és nagyobb dps-el akkor tenne egy próbát ezzel a builddel és mondana véleményt azt megköszönném. (nem akarok addig venni egyet amíg nincs infóm arról, hogy mivel tud többet)
A build elsősorba a globe-okra épül. rocket miatt minden lövés telibe talál (nem úgy mint a gránátos) és így elég sok globeot dob. -
Cyberbeni
addikt
Rakkis Crossing-ban 4 legendary (ebből 2 goblinból), előtte meg egy set keeps lvl2-ben, azt hiszem ma éjszaka már elég brimstonet összegyűjtöttem
-
mephi666
nagyúr
válasz radi8tor #1441 üzenetére
ja, szintezésre mp1 az ideális nekem... gyorsan lemennek a rare-ek is és hamarabb fogy a tömeg dh után nekiálltam most monknak, egyelőre 30% feletti ms, sweeping, borul minden... turbóhoz meg ott a propellermód, arra még van pluszba ms-bónusz... (60ra meg a dh-ról átkerül a felszerelés nagyja a jóérzés kedvéért)
1444: 190k felett volt valamivel, természetesen ss nélkül és szerintem elég becsületesen osztja
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz mephi666 #1446 üzenetére
Ss nélkül vagy teljesen unbuffed?
Nekem pl MP4-6 totál nem fér be papír dps növelő passzív, de mostanában überre is perfectionistet rakom be harmadiknak, hogy kevésbé kelljen vigyázni. (100k+ heal így is szokott jönni fél másodperc alatt, szóval dps-el nincs gond)Egyébként meg MP4+ is simán jön 50M+ xp/h
[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
válasz mephi666 #1446 üzenetére
Lehet, hogy leggyorsabban fejlődni MP1-3 körül lehet, de én úgy érzem ilyen kis fokozaton, mintha egy óvodában járkálnék, és a kis taknyosokat pofozgatnám!
Nem is látom, hogy kit találok el, még a képernyőre érés előtt megdöglend!
Néha jön a kis dagadék aki bokán tud rúgni(Elit), vagy a konyhás néni(nagyon Elit) de az is kifekszik különösebb erőfeszítés nélkül!
Ezért is játszom inkább mp5-8 körül ahol azért kell figyelni is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs