Hirdetés

2024. március 3., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16) hunluki válasza totron (#15) üzenetére


hunluki
senior tag

Ízlések és pofonok, valóban van ami kevesebbel is beéri, de kb olyan géppel nem is feltétlenül éri már meg foglalkozni, maximum hobbi vagy kimondottan célhardverként kezelve.

Amúgy érdekes ez a régi gép kultusz, én is azon kaptam magam hogy ha megvan x teljesítményed aminél valóban nem szükséges több ahhoz amit szeretnél csinálni, akkor fel tud értékelődni egy jó noti billentyűzet. Pl mobilitás terén simán vállalható kompromisszum a max 720p videó egy kényelmesebb klaviatúráért cserébe.

A fent emlegetett hobbi szint kapcsán: Van egy q4OS trinity-vel meghajtott netbookom, igazi őskövület, viszont a billentyűzete méretéhez képest meglepő módon frankó, az üzemideje 6-7 óra és kis túlzással kb zsebre lehet vágni. Fórumozni vagy "offline office" melóra (dokumentáció írása, tréning diák készítése, néhány táblázat összerámolása, jegyzetelés) rendszeresen viszem magammal nyaralóba vagy más utazásra, vonatra vagy akár épp az ágyamba ha még az utolsó simításokat le kell tudni de már nem akarok a nagy gép előtt ülni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.