Hirdetés

2022. október 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Jhonny06


Jhonny06
veterán

"a feltöltött képek NEM fognak elveszni"

Nem volt itt véletlenül egy korábbi unofficial kezdeményezés, amiről hirtelen az összes kép eltűnt?

(#2) The DJ válasza Jhonny06 (#1) üzenetére


The DJ
addikt

Nem tudok róla, hogy nálam történt volna ilyesmi. Olyan előfordult, hogy pár napig nem volt elérhető a szerverem (kihullott a RAID-ből egy HDD), olyan is történt, hogy a domain regisztrációja járt le a regisztrátor hibájából (nem értesítettek) és ekkor is volt egy kis kimaradás, de a feltöltött képek a kezdetek óta megvannak és egy darab nem törlődött még belőlük az indulás óta (kivéve azok, amiket töröltettek a feltöltők). Plusz van rendszeres backup, így az adatvesztés is kizárt szerencsére.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#3) Viszlát


Viszlát
addikt

Szia!

Na, hát ma akartam használni a régi képfeltöltőt és átirányított az újra, lestem nagyot, de legalább rátaláltam erre a bejegyzésre és így már mindent értek. :)

Szeretném megköszönni a munkádat és a lehetőséget, rendszeresen használom, mert nagyobb mozgásteret ad mint a PH sajátja, na meg nem tömöríti agyon a feltöltött JPG formátumú képeket és PNG-ből sincs korlátozva a felbontás. Szóval nem lett okafogyott egyáltalán. :N

Esetleg fiókos rendszert tervezel?

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#4) The DJ válasza Viszlát (#3) üzenetére


The DJ
addikt

Örülök, hogy hasznosnak bizonyult számodra a régi képfeltöltőnk és bízom benne, hogy az új is legalább ennyire el fogja nyerni a tetszésed. Igazából nem is fogom sehol reklámozni, szóval valószínűleg ugyanaz a társaság fogja végül használni aki a régit is. Főként magamnak készült ez is, mert valahogy jobban szeretem én tárolni és kezelni a saját képeim, de örülök hogy ha a köz javát is tudom esetleg szolgálni vele. :)

A következő verzióban biztos, hogy lesznek egyéni felhasználói fiókok és komplexebb módja is lesz a feltöltött képek adminisztrációjának és megtekintésének. Nagyon jó kis rendszer van alatta és mivel megvásároltam anno, ezért folyamatosan kapom hozzá a frissítéseket.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#5) Viszlát válasza The DJ (#4) üzenetére


Viszlát
addikt

Csupa jó hír! :)

A felhasználói fiók egy kicsit egyszerűbbé tenné a feltöltött képek kezelését, de az új rendszerben már sokkal egyszerűbb így, hogy a dátumból és kép nevéből lesz a direkt link. :K

Még egyszer köszi, tényleg nagyon praktikus megoldás (főleg, hogy mivel nem nagy képfeltöltő oldal, senkinél nincs letiltva). :)

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.