Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Windowson en is evek ota hasznalom és nincs ilyen hiba, nezzetek meg a talalatokat, linux alatt rengetegen panaszkodnak erre. Hardver rendben van, Androidos S905x / S912 box alatt is elojott a hiba, Goflexen és MI Router 3G alatt is. Winyókon egy Smart Long teszt lefutott, teljes felületellenőrzéssel hiba nelkul illetve sata kabel okozta a korabban linkelt hibámat mert csere óta nem jott elo.
No mind1, meglatjuk ha behasheli ezt a párat ami ajta van hogy fog teljesiteni mert lefele gyorsabb mint a Transmission de az masik iranyba durvan jol tolta.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
vargalex
félisten
Az kevés, ha kikapcsolja a DHCP-t. Akkor még LAN-LAN kell összekötni a routereket. És akkor ugye máris bukott 1 portot a 2-ből. OpenWrt alatt viszont a switch config-nál azt lehet mondani, hogy a WAN-hoz rendelt portot is a LAN VLAN-jába teszed és máris 3 LAN portod lesz...
Alex
-
Sándor -P20-
senior tag
De hogyan azonosítsam a 3G-t? Hogyan osszak ki neki IP címet, ha nem látom a felcsatlakozott eszközök között.
Ugyanúgy nem látom, mint a hálózatban levő másik switch-et sem. Annak sincs kiosztva IP cím.40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Beni2360
félisten
Igen az.
De közben kalózkodtam és a Yt-bon találtam videót.
Most ott tartok, hogy mivel van xiaomi telcsim és fiokom rádugtam a kábelt a kék helyre és wifin a telóra letöltött appal párosítottam, majd összedugtam a géppel kábellel és most már benne vagyok a kezelő felületben. Fordítgatja a chrome szépen.
Most látom. hogy talált valami azonnali frissítést azt elindítom.
Na át jöttem a távra mert jön lefele a cucc.
Valami felügyeleti háttér megadását ír ha vége, mi az?
Ver 2.28.24 most[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Köszi majd utána nézek most ebédelünk meg egy kis Du TV-zés.
Erről addig valami írhatnál . Access Point módba.
Ilyen a kezelő felület.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Hát az útválasztóban ez látszik és most a lapi-lan és a tab-wifi van rajta. Ott nem találok semmit.
De mivel a Tkom modem dobálja a wifit akkor erre így csatlakozva a saját wifivel jó összeállításnak kellene lennie. Sebesség ugyan annyi de gondolom nem bobálja el a jelet. Tegnap nem tudtunk filmet nézni a TV 5 Ghz wifim mert állandóan megszakadt a jel-homokozott.
Na találtam ehhez egy kapcsolót: Váltás az útválasztó és a relé üzemmód között[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Csak az 5 Mhz wifit akarom erről használni de a sajátját mivel az eredeti szakadozik.
Most bele van dugva egy kábel egy swichből és úgy lett minden beállítva mobilról. Aztán dugtam össze egy másik kábellel a gépre és hívtam be az ip cím szerint a reutert. Szerintem a mostani helyzetet kel hagyni és akkor lesz 2 db 5 Mhz wifim és ez ha a vezetéken nincs szakadás akkor az új wifin sem lesz. Ja a képet újból átnézve így kell hagyni. Köszi a segítséget mégse volt ennyire bonyolult.
3 hete egy T-plinkel próbálkoztam és sikerült hazavágnom semmi nem mutat már. Azért volt egy kicsi para.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Felraktam a helyére és ott bekötöttem ugyan úgy ahogyan a gépnél volt de semmit nem értem már el a hálózaton.
Most átállítottam és már nem tudom elérni a reutert.
Na meg eltűnt az eredeti 5 Ghz-s wifi választási lehetőség. A mobilon megvan.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Na sikeredett megtalálni mivel ez a gatya nem ír csak ip címet meg maccot. Átváltott relé módba, nem sok minden állítási lehetőség maradt.
Valamivel majd meg kellene rögzíteni mert olyan könnyű, hogy elhúzzák a kábelek a helyéről.
Az LG TV nem látja csak a régi 2 wifit mwg a 2.4 Xi.. meg egy idegent. A Xia 5 Mhz nem látja.
Na köszi még 1x .Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
A telefonon látom, hogy a 128 csatornán van. 2 db piros csillag. A többi zölddel tele. A böngészőben meg 149 mutat. A ehetőség: 39-64 és 149-165-ig van. mit választjak? Régió választás nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Szia ha zavarhatlak még.
Minden működik relé módban van, csak közben a laptopon eltűnt az eredeti 5 Ghz-s kapcsolati lehetőségem. A 2.4Ghz meg van és az Androidos készülékek látják a Tkom5 Ghz-s kapcsolatot csak ez a win 10 nem. Volna valami ötlet, hogy ez mitől van? Pár napig megvolt aztán eltűnt.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Van amikor napközben is kikapcsolom és minden este.
Látja a Tkom 2.4 Ghz meg a Xiaomi mindkét hálózatát de az 5 Ghz-t csak 4 napja nem. A szomszédokét is látja. Próbáltam kézzel beírni de nem hatotta meg.
Mobilon látja mindkettőt szinte azonos szinten, -56 és -48
Valami gáz van a modemmel mert el tüneget onnan is az 5 GHZ sáv na meg még a 2.4 is. Hívom a szolgáltatót.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gazso75
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Call of Duty: Black Ops 6
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- SSD kibeszélő
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- Apple asztali gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest