- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Nekem is AutoGlym-em van. Én a leather cleanert felspricceltem, kicsit vártam, majd körömkefével súroltam át, aztán szárazzal letöröltem. Utána meg mehet rá a leather care. A második tisztításnál persze már nem kell ennyire erőszakosnak lenni, de elsőre valahogy ki kellett szedni a koszt a hajszálrepedésekből. A leather care meg mehet mondjuk egy konyhai szivaccsal (nyilván, amit akkor bontasz ki, nem már használttal).
-
bambano
titán
"Nyáron meleg, télen hideg, kényes is.": biztos léteznek ilyen bőrök is, az enyém nem ilyen.
gyengébbek kedvéért: ami lecsurog az autódról, az veszélyes hulladék. az igaz, hogy a legtöbb ilyen külső mosáskor termelődik, belső tisztításkor kevésbé."két kocsi, fél óra.": el szoktam vinni az autót autókozmetikába. ott rendszerint többen ugranak neki egyszerre, és még úgy sincs kész félóra alatt. úgyhogy továbbra sem hiszek benne, hogy két autót rendesen ki lehet takarítani fél óra alatt, de ha neked megfelel, akkor mindenki boldog.
-
ncc1701
veterán
Látod, nálunk egyik sem bőrős, és nem is lesz olyan többet remélem. Nyáron meleg, télen hideg, kényes is. Ettől független tartom, amit írtam, nem használok semmilyen környezetre káros vegyszert. Mosószeres vízzel belül áttörlök mindent, plusz porszívó, két kocsi, fél óra. ha nagyon olyanom van, akkor kap műszerfal ápolót, időnként pedig kárpittisztítót bérlek, és azzal pucolom ki, az már nyilván nem fél óra, de megéri az eredmény.
-
Petyyyyy
addikt
Kekeckedés volume1: tudom mi van a doboz hátulján, én is ezeket használom a bőrre. A kérdés csak az, hogy biztosan jó ötlet dörzsi után rajta hagyni a bőrön a cuccost..?
Az alap ötlet az, hogy fellazítod a szerrel a koszt ami a bőrön van/bőrben ül és amint lehet el kell távolítani, hogy ne ivódjon vissza. De lehet csak túl sok youtubedítélt néztem.Amúgy meg besza-behu mit művelt a karceltávolító a kilincseknél.
Jahh, plusz erősítem a frontot, tegyük patika állapotba az autót c. autóbuzéria van itt is, napokat el lehet szöszölni vele, szóval keep pushin bud! -
bambano
titán
Igen, az.
az én autóm full bőrös, a bőrtakarítás első menete sincs meg fél óra alatt, nem még a komplett autó, pláne kettő.ráadásul kis környezet-tudatosság is van bennem: nem csorgatom tele veszélyes hulladékkal a lakótelepet. szóval aki olyan helyen lakik, hogy meg tudja tenni, hogy takarít ÉS képes szakszerűen kezelni a keletkező veszélyes hulladékokat, az takarítson. én nem fogok, csinálja szakember.
"Persze mindenki más szinten toleráns a mocsokra": funkcionális analfabéták kedvéért újra: nem azt mondtam, hogy az autó nincs takarítva=koszos, hanem azt, hogy nem én takarítom, hanem szakértő=tiszta.
-
elithun
őstag
Jó volt olvasni. Várom a tavaszt, hogy én is belefogjak a tisztogatásba, javítgatásba.
-
Szada85
aktív tag
@mindenkinek:
Természetesen én is úgy gondolom, hogy az autó van értem, ugyanakkor ha picit alaposabban ápolom, akkor egy még tisztább, gondozottabb autó lesz értem, no meg van bennem némi rend- és tisztaságszeretet is.
Igazából el is vihetném valóban szakikhoz, ugyanakkor csatolnék egy itteni cég oldalát, itt meg tudjátok nézni az árakat ( nagyjából átlagosan ez az átlag ):
Csak példaként, külsö mosás-ablakpucolás-porszívózás: 70€, amit legrosszabb esetben én 15€-ból ( tisztítószerek árával is számolva ) abszolválok, a különbözetet pedig szívesebben költöm benzinre a metálpedálkodáshoz pl., vagy próbálom ügyesen megforgatni kisebb-nagyobb sikerekkel.
).
Persze tudom magamtól is, hogy:
#Nyugatonélsz
#Jólmegy
#Mitsíraszám... -
-
bambano
titán
az autó van érted, nem te érte
szöszmötölsz vele, ahelyett, hogy beleülnél és pedál to metál -
pet007
aktív tag
Azert van kulonbseg, majd kovetkezo musas utan lohetnel meg egy kepet, erdekelme mennyire "tartos" ez a karceltavolitas igy. Amugy varom a folytatast!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Star Trek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Mobil flották
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest