- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Ez oké, de ilyen árkategóriában már másból is kapok sokkal jobbat. Ez nekem 42 rúgóba fájt, amit te linkelsz, egy jó tízessel drágább. Akkor már vennék valami Seasonic Platinumot mint Corsair-t. Másrészről tudtommal a Corsair is csak "név", a belső meg Seasonic, csak olcsóbb. Plusz azért Corsair se minden esetben jó választás, én hallottam is havertól, hogy az övé sípol, ami kicsit zavaró lehet éjszaka, ha a gép ott van, ahol alszol és nem húzod ki este lefekvéskor. Mondjuk a Chieftec táp is, ami hajtotta ezelőtt a VGA-t egy idő után elkezdett sípolni. Inkább hanyagoltam
Tehát kb. minden ilyen minőségi táp az Seasonic, vagy SF belsős. Elvileg. Aztán lehet van többfajta is, csak én vagyok tudatlan és nem tudok rólaUI: ennél a tápnál nem hallottam még sípolást.
-
válasz
elektrotank #5 üzenetére
Corsair, és a legjobb belsős ugye a Seasonic, nem véletlen oly drága. Kérdés, hogy ezt egy Seasonicc-al összevetve milyen. Néztem a tesztet, Corsair AX760 még mindig jobb.
-
-
Gyönyörű ez tény. Kérdéses, hogy milyen belső lakozik benne, merthogy nem túl elterjedt ez a márka nálunk.
-
Areturus
tag
válasz
elektrotank #2 üzenetére
Kitartást kívánok, reméljük ez az ősemberáradat hamarosan abbamarad!
-
Nekem az 1200W-os nagytesója van, olyan robosztus darab, mintha egy tankba szánták volna
. Mivel a gépem nem sokat eszik, teljesen passzív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest