Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) planbmokus


planbmokus
senior tag

Nekem anno sárgakazissal indult a Mario-kapcsolatom, majd NES/SNES következett.
Super Mario Bros 1-2-3 majd utána a Super Mario 64 következett Nintendo 64-en...
Innen egy elég hosszú szakadás után tavaly bevállaltam egy 3DS-t, New Super Mario Bros 2-vel, azóta úgy visszaszippantott a Nintendo világ, hogy két polcot kell fenntartanom a gyűjteményemnek :D

"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)

(#2) SunMount3r válasza planbmokus (#1) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

SNES-en volt egy rakat játék ami tényleg elég jó a mai napig. N64-en pedig a Mario/Zelda/Banjo hármas ragadt meg bennem, a többi nem annyira.

Én a Party játékokat hiányolom PC-ről, ezek tetszenek főleg az újkori Nintendo-s érából is. Persze hamarabb vennék egy PS4-et, mint mondjuk egy Switch-t az egyéb felhozatal miatt.

[ Szerkesztve ]

(#3) dabadab


dabadab
titán

Igen, a Gian(n)a azzal együtt, hogy mennyire megvolt az igyekezet, hogy lenyúlják az SMB-t olyan pontosan, ami még nem szégyen, mégis sok szempontból sokkal jobb lett az eredetinél.

(Egyébként meg pont a hetekben futottam bele a Who Dares Wins sztorijába: első nekifutásra tulajdonképpen a Commandót nyúlták le, de annyira, hogy még az ellenség elrendezése is pont ugyanolyan volt - és ez már annyira sok volt, hogy az első verzió boltokba se került, áttervezték a pályákat és így lett egy olyan játék, ami egyébként simán egy szinten volt a Commandoval, aztán jött a WDW II, abba pedig már annyi egyediség szorult, hogy tényleg jobb lett az eredetinél.

DRM is theft

(#4) adalbert1 válasza SunMount3r (#2) üzenetére


adalbert1
veterán

N64-gyel nekem az a gondom, mint a PS1-el is, ezek a kezdetleges 3D grafikák nagyon rosszul öregedtek, még a SNES/Mega Drive szebb 2D játékai elé még néha most is leülök (pl. pc-n is a Warcraft 2 a mai napig jobban tetszik, mint a 3D-be átültetett 3. rész).
Van még 3D-s Mario a Sunshine és Galaxy-k után is, a Super Mario 3D Land és a Super Mario 3D World - először ódzkodtam kicsit tőlük, de nagyon jók lettek. 2D-s részekből is vannak újabbak, New Super Mario Bros. 1-2.
Ha esetleg van kedved SNES-en játszani (akár emulátorral), akkor arra kiadták a NES-es SMB 1-2-3-at felújított változatban, szerintem nagyon jól sikerült, én a SMB3-at szerintem még csak ott játszottam végig.
Egyelőre nekem is kicsit furcsa ez az új játék, de szerintem Mario platformerrel még nem fogtak mellé (persze vannak olyan játékok, amik nem mindenkinek tetszenek de a nagy átlag elvárásait/ízlését általában eltalálják), biztos odafigyelnek, hogy minőségi címet adjanak ki majd a kezük közül - remélem nem fogok csalódni benne. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.