Hirdetés

2022. szeptember 27., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) .LnB


.LnB
titán

Szép lett!

Most egy ideje nagyon téma nálunk is ez, fiam szeretne. Csak éppen Drift RC. Ezt nézegettem: [link]
Ez kezdőbarát, ezt is ajánlották, akik komolyabban nyomják. Ebben minden van egyben. És mi full kezdők lennénk.

A baj az, hogy a Drift az sokkal helyhez kötöttebb. Kell egy nagy, szőnyeges placc. Ami nem egyszerű. Vannak klubbok, de azok meg nincsenek közel hozzánk. Szóval ezért mostanában jegelve van a téma. De nincs elvetve. :)

Homo Ludens

(#2) peet137


peet137
tag

Tényleg csini lett. Én egy TA03-mal kezdtem anno, de azóta már sok volt belőle. Most épp 3 db van, egy tapadós, egy drift és egy monster.
Majd írj légyszíves, mennyire tartós a festék. Nekem a driftgép egy Skyline R34, Tamiya TS-19-el festve, most már 2x is, mert ahogy a kasztni hajlik, ledobja a festéket. Pedig másodikra már fekete akrillal is "lezártam".

@.LnB
Hozzám is közelebb áll a drift, bár az én autómon nagyon sokminden van már átalakítva, többségük saját tervezés, gyártás. Egy TA04 volt amúgy a kezdet kezdetén :D Megfelelően sima aszfalton is lehet hatalmasat csapatni a driftgéppel, ha jól választasz kereket és jól van beállítva a gép.

[ Szerkesztve ]

(#3) Sub-ZeRo válasza peet137 (#2) üzenetére

Annyira nem tartós sajnos. Én csak kékkel fújtam meg és ha murvára kiviszem és kavics is van, lehet látni hogy nyomot hagy a festésen, vagyis "pattog" le belőle. :(
Nem mondhatnám tatósnak.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#4) peet137 válasza Sub-ZeRo (#3) üzenetére


peet137
tag

Nekem már a második festés is szinte átlátszó, annyira ledobja, pedig ez a verda nem megy kavicson, csak aszfalton... Néha a fiam megkínozza kicsit a kasztnit, kíváncsi a kölyök :)) De szerintem ettől még nem kellene lejönnie. Közben kideritettem, h nem ez a tuti festék, hanem a PS széria a Tamiya cuccok közül, a következő az lesz. Vagy hagyom átlátszóra :D

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.