Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Az emberek furák lettek
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hagyjatok dolgozni!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramachandra
csendes tag
Külső DAC jobb ötlet optikai kábelen keresztül, azért is van néhány az asztalomon Viszont csak 2 csatorna van
Ha valaki folyamatosan cseréli az alkatrészeket jelentősen megnő az esélye, hogy egy idő után leválik a réz a panelről. A gyári forrasztás ezeken a kártyákon nem egy átlagos eset.
Sok kezdő jár sikerrel, ha nem is megy mindig simán elsőre. Sajnos ez benne van a pakliban.
हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे हरे राम हरे राम राम राम हरे हरे
-
Vladi
nagyúr
"Mondjuk a végére nem írtam volna oda, hogy kezdők is megoldhatják,"
Hát igen. Én például kezdő vagyok, de még a pákát se merném kézbe venni.
Gyors off kérdés, ha már felmerült: van egy rossz alaplapom, púpos kondival. Elvittem szervízbe, hogy cseréljék már. Azt mondták sima alaplapon nem cserélik, mert nem érdemes. Meg különben is több rétegű, és nem lehet jól kiforrasztani, meg megcsinálni.
Ez így van? Vagy csak nem akart vele szőrözni?bocs az offé.
il sole non sorge più ad Est!
-
Blindmouse
senior tag
Ez esetben írjuk át a címet, hogy hangkártya átalakítása hangszínszabályzóvá. Ugyanis ez történik. Egy erősítőnek nem az a dolga hogy bármit is hozzátegyen vagy elvegyen a hanghoz, hanem az hogy a bemenő jel amplitúdója nagyobb (kissebb) legyen mint a kimenőjé. Ennyi. Minden másra EQ-t kell használni, ami egy külön komponens.
És azért ne írja le, hogy mi a szubjektív véleménye, mivel elmondom még egy párszor, értherőbben: Más kapcsolásban máshogy szól az erősítő. Vagy: különböző passzív alkatrészekkel máshogy szólnak a műveleti erősítők. Talán harmadszor is: Csak akkor szólnak így ezek az erősítők, ha csak ebben a hangkártyában csak agányolásfelturbózás után hallgatja meg őket az ember. Ezek utén általános megállapíást közzé tenni egy műveleti erősítő hangjáról káros, azért mert lesznek emberek akik elhiszik, a fenti három állítás nélkül.[ Szerkesztve ]
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Társasjáték topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest