Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Redneck


Redneck
veterán

Korrekt vas, jónak tűnő áron. Persze lehet tévedek annyira nem követem a notebookok árazását. ;]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#2) macilaci78 válasza Redneck (#1) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Írta valahol, mennyiért vette?

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

(#3) Redneck válasza macilaci78 (#2) üzenetére


Redneck
veterán

Nem, de rákerestem nagyjából mennyiért mennek külföldön és itthon. :N

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#4) JoeYi


JoeYi
őstag

én meg egy tavalyi üzleti notebook i5 integrált vga-val, tolom a world of battleshipet :D 50+ FPS megvan. tökéletes :)

(#5) JulianSinulf


JulianSinulf
senior tag

Engem felettébb érdekelne a melegedési paramétere.
Mennyire melegszik át a teteje, az alja, milyen a szellőzés, mennyit megy a ventilátor.
Az is nagyon érdekel, hogy milyen környezetben használod.
Padlószőnyeg vagy laminált padló, esetleg más. Heti porszívózás, sűrűbben, ritkábban. Mennyire poros környezetben van használva (főút mellett vagy egy park közelében, kis forgalommal, esetleg építkezés van a környéken). Háziállat a lakásban, mint kutya, macska. Asztalon használod vagy gyakran viszed ágyba, kanapéra, sokat megy ölben.
És úgy fél év múlva ismét érdekelne a melegedés és a ventilátor üzeme. Mennyivel megy többet, mennyivel lett hangosabb.

Játékoknál érdekelne, hogy egyéb kiegészítők nélkül mennyire jó játszani rajta, mennyire kényelmes. Esetleg egy egér rádugásával milyen az élmény. Mennyire van útban a touchpad.

És érdekelne még egy dolog. Az üzemidő és a teljesítmény akkumulátoros működés esetén. Milyen mértékben változik a játékélmény a hálózati működéshez képest és lehet e rajta játszani 1 órát izmosabb játékokkal is, nem low beállításokkal.

(#6) Sordoran válasza JulianSinulf (#5) üzenetére


Sordoran
addikt

Egész konkrét lista, megpróbálok majd mindenre válaszd adni. Jó a porosodás pont nem számít most, inkább ahogy írtad is, fél-1 év múlva.
Előjáróban annyit, hogy most toltam vele 2 óra SW BF2-t, ahogy elindítom játékot felpörög egész hangosra a ventillátor (nincs más gamer géppel összehasonlításom mondjuk), de ahogy befejeztem a játékot abba is hagyja, és csendes üresjáraton. Proci 70 fokig ment fel, a GPU pedig 60-ig játék közben. Érezhetően melegedett a billentyűzet jobb felén, de mivel a wasd bal oldalon van így menet közben nem érezhető. Touchpad pont nincs útba, 1-2x véletlen ránehezedett a csuklóm, de amúgy nem zavart. Saját billentyűzetével + külön egérrel teljesen jó játszani rajta.
De majd a tesztben is leírom ezeket, meg még többet, most hétvégén a nyílt béta miatt úgyis meghajtom, akksiról is majd.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.