Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dedehu
aktív tag
nekem az a gyanúm, hogy hogy simán működik odex rommal is, csak ki kell találni hogy pontosan mi a menete.
Azt is bele kell vennünk a számításainkba, hogy alpha verziókkal játszunk ahol teljesen természetes az instabilitás és nem kell akkor se meglepődni ha teljesen váratlan pillanatban üt be a krach. Nyilván mindenkinek alap, de muszáj százszor elmondani, ilyen esetekre tartogassunk egy stabil nem agyonberhelt mentést a telefonon . kiemelendő, hogy akinek nincs kedve bootloopokkal, heggesztgetésekkel szarakodni annak érdemes kivárni egy stabil, de legalább egy bétaverziót
-
Deck
titán
Alpha igen, de a deodexesen simán megy. XDA-n is. Nincs ezzel probléma.
Akinek van ideje nyugodtan kísérletezhet a gyári odexessel, aztán ossza meg majd a tapasztalatait, de mindenkinél elsőre működnie kell, ne legyen bootlop, és egyszerű legyen.
Valamiért ugyanazzal a módszerrel az odexes rom nem tetszik neki.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Majko102
aktív tag
Dekrer! Nekem van egy anomáliám, amit nem értek. Tegnap délelőtt még volt cwm, amikor mentést csináltam a gyári rendszerről. Este, amikor szórakoztam a timeshift videoval, akkor akartam újratelepíteni a telefont, de nem tudtam belépni a cwm-be. Valahogyan elszivárgott az egész... Pedig semmilyen módosítást nem csináltam délelőtt és este között a telefonon!
-
dedehu
aktív tag
Gyűlnek az anomáliák.
A dodex rom óta van egy-két google play alkalmazás (főleg játékok) amik nem ismerik fel a telelefont és ezért nem telepíthetőek play store-ból.Pl: Clash of clans
Kotor
Star wars rebels: reconA Kotor ment nalam korabban lollipopon a tobbit xdan irtak. Annyira nem vag foldhoz mert nem surun jatszom a telefonnal, de azert idegesito problema.
[ Szerkesztve ]
-
-
dedehu
aktív tag
kikapcsoltam az összes modult xposedben. Nem segített. Most rakom vissza az odex romot, mert gőzöm nincs azon ment-e mint mondtam nem sokat játszottam a telefonomon és simán lehet hogy már ott se ment csak fel se tűnt. el bírom képzelni hogy éetöröltem valamit ami kellett volna viszont az odex romon is ugyan azokat töröltem, köztük a google playt így simán lehet hogy a play hiánya okozza a problémát. Neked fent van?
-
Majko102
aktív tag
TB-t nem szeretem, átláthatatlan és sosem azt csinálta, amit kértem tőle. A másik jó volt eddig, de ez sem megy már. Mindegy. Nekem olyan sysui kellene csak, amiben az alkalmazásváltóban nincsenek minialkalmazások, felül meg ne akarja állandóan betölteni a google kereső helyére a widgeteimet.
-
Majko102
aktív tag
És a legszebb, hogy ha rányomok, bejön az időkép!
-
dedehu
aktív tag
Végig a kiemelt szerint mentem az egyetlen különbség az volt, hogy a romhoz egyáltalán nem nyúltam hozzá, csak ammennyire szükséges: byeselinux, sgp62. Minden felment szépen és amikor feláll a telefon a play szolgáltatások meg valami com.android.gapps kisebb-nagyobb szünetekkel folyamatosan fczik.
Ma már nincs türelmem szenvedni vele, majd vlamikor később szenvedek vele addig meg kibírom eDdig se játszottam csak idegesít, hogy nem érem el amit el kéne érnem.[ Szerkesztve ]
-
dedehu
aktív tag
Nem teljesen tiszta a kép. xdan még mindig panaszkodnak az fck miatt és stabil megoldás ott még nincs.Az érdekes az, hogy van akinek van fc van akinek nincs és egyenlőre nem teljesen tiszta mi okozza. A furcsa az egészben, hogy egyszer nekem is összejött fck nélkül (ha jól emlékszem egy volt talán a deodex után, de restart és semmi több).
még egyet azért megpróbálok, tud valaki olyan gappsot ami stock romra felmegy? (eggyel már csináltam ma egy softbricket)
-
dvtkfan
senior tag
Na végre van CE verzió is...elkezdték világ szinten publikálni a frissítést...ideje volt...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
vbandit
tag
meg is jött a frissítés,most telepítem
múlt héten vettem gyári független németországiFlickr - http://www.flickr.com/photos/38236970@N03/
-
Dead_slow
tag
Sziasztok, kinyitottam a bootloadert, gondoltam kipróbálok egy cm12-őt, a kérdés annyi lenne, hogy Dekrer által vázolt cwm telepítési módszerrel működik-e a cwm teljesen, mármint a dualrecovery-nél szerepel, hogy csak akkor használjuk ha zárt a BL vagy nyitott de nem cserélünk kernelt. Tehát ha ezt felteszem akkor menni fog a CM install recovery-ből vagy downgradelnem kell 4.4.4-re és onnan feltennem más recovery-vel?
-
vwadam
tag
Sziasztok! Ma vásároltam egy Sony Xperia Z2 független telefont. Az lenne a kérdésem,hogy délután feltettem az 5.0.2 androidot és rootolni szeretném,csak az az egy megoldás van ami az összefoglalóban is található vagy van valami olyan módszer is amivel gyorsabban megvan a rootolás és a recovery telepítése? (nem szeretnék mindent letörölni és visszatenni a .173as ftfet.....)
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest