Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickyfinger
csendes tag
Sziasztok! A héten leváltottam régi ZTE Blade-emet egy Xperia U-ra. Hamarosan nekikezdenék lecserélni a ROM-ot, de lenne néhány kérdésem. A bootloader-t ha kinyitom, hogy lehet visszazárni? (erről nem találtam az első hozzászólásban információt.) Ha Root-oltam a telefont, és telepítettem a CWM-et azt hogy tudom visszaállítani (erről se olvastam). Illetve ha a kernelt megváltoztatom, hol találom meg a gyári kernelt? Valamint a Mircinko ROM-hoz nyitott vagy zárt bootloader kell? Tehát a kernelt változtatja vagy nem? Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
stickyfinger
csendes tag
válasz freemanone #11477 üzenetére
Köszönöm a választ azóta keresgélek is, de nem találtam egy összefoglaló leírást arról, hogyan rakhatom vissza gyári állapotba a telefonomat. Amit eddig kiderítettem, hogy az én telefonom adatai ezek:
phone software: 1254-3522_6.1.1.B.1.54
system: WORLD_6.1.1.B.1.54
Bootloader unlock allowed: Yes
Model: st25iA kérdés tehát még mindig adott. Ha rootolom a leírás szerint a telefont és rárakom a Mircinko ROM-ot, hogyan állítom vissza a telefont a gyári verzióra. (Arra már rájöttem, hogy a program,ami Root-olja a telefont képes unroot-ot csinálni.) Eddig ezt a Stock ROM-ot találtam, de ennek nem egyezik a verziószáma: Link
-
stickyfinger
csendes tag
válasz darvinya #11483 üzenetére
Köszönöm! Már le is gyártottam az FTF fájlt. Tehát csak hogy tisztán lássak. Rootolom a telót a fenti leírás alapján. Felrakom a CWM-et szintén a fenti leírás alapján. Majd Telepítem a Mircinko ROM-ot. Ha vissza akarom rakni az eredeti rendszert mert garanciálisan akarom javíttatni akkor hogy jönnek a lépések? Felrakom a Stock FTF-et aztán Unroot és így eltűnik a CWM is a telóról? Esetleg más a sorrend?
-
stickyfinger
csendes tag
válasz darvinya #11489 üzenetére
Nagyon hasznosak a leírásaid! Szerintem ezeket is simán bele kellene rakni a fenti összefoglalóba, mivel nagyon sok olvasható arról, hogy a legtöbb művelet garanciaveszteséggel jár, de a garanciális állapot visszaállításának mikéntjéről nincs pontos leírás. Még egyszer köszönöm!
-
stickyfinger
csendes tag
Sziasztok! Próbálom rootolni ezt a hasznavehetetlen telefont és állandóan ezt az üzenetet kapom a flashtoolal és így nem tudom a nu-s ftf filet flashelni:
ERROR - Error flashing. Aborted
26/017/2013 13:17:33 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
26/017/2013 13:17:33 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.A driverek fel lettek rakva a flashtool/drivers mappából
Segítsetek kérlek mert már agygörcsöt kapok
Az S1boot driver-t hiányolja amúgy
[ Szerkesztve ]
-
stickyfinger
csendes tag
válasz huhuhuu... #12317 üzenetére
Na remek. Rootoltam CWM-et felraktam. CWM-be belépve wipoltam a cahe factory reset és dalvik cache, Mount and stoarge alatt forma data format system format cache majd install zip és felraktam az MRP1.zip-et ééééés sony felirat a telefon tovább nem megy nincs recoverym....Egy kis segítséget kérnék mert jelenleg van egy nagyon dizájnos papír nehezékem
[ Szerkesztve ]
-
stickyfinger
csendes tag
Na tegnap sikerült felraknom a Mircinko V7 final-t Vélemény:
Egy kérdésem lenne, a honlapon látható Antutus eredmény (7115) eléréséhez kell valamit módosítani? Én kimértem és csak 6800 körül mért. -
stickyfinger
csendes tag
Sziasztok! Ez az aroma telepítő ez hol található mert én a V7 telepítése után nem találkoztam vele. Megtudnátok mondani, mit takar ez és hol indítható el? Köszi!
-
stickyfinger
csendes tag
A telefon adatinál pedig nekem azt írja, hogy a Build verzió 6.1.1.B.1.54-es nem 89-es ez is kicsit fura nekem. Pedig a Small apps benne van meg nincs is tele szemét alkalmazásokkal.
-
stickyfinger
csendes tag
Nah végre leszedtem a rMircinko v7 telepítőt indítanám CWM-ből erre kiírja hogy aroma telepítő indítása majd fekete képernyő és semmi... Más fajta CWM kell vagy mi a baja már megint?
-
stickyfinger
csendes tag
Igen más fajta CWM kellett hozzá...Siker pénz csillogás
[ Szerkesztve ]
-
stickyfinger
csendes tag
Találtam, néhány hibát, amire ha van megoldás lőjetek már linket a fórumból.
1. a Mircinko Rom-ban (V7.0-7.3) található témák nem működnek, a lockscreen háttérképe nem vált és a háttérképek közül is választás után csak a stock xperia háttér jön be.
2. Pin- kódos lock screen-nél a billentyűk le vannak csúszva nem látszik a 0 és az OK billentyű rendesen eltakarja a képernyő alja.
Előre is köszi
-
stickyfinger
csendes tag
Sziasztok! Melyik most a legstabilabb ROM? Jelenleg 7.0-ás mircinkot használok+ a 7.4 es javítás van rajta. Érdemes ezt cserélni a 7.5-ös mircinkora? Vagy esetleg van valami más?
-
stickyfinger
csendes tag
Sziasztok! Mondjatok már egy jó romot a legutóbbi mircinko helyett plz. A mostani mircinkoban nem megy a GPS és nagyon fontos lenne. Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest