Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
-
skizzz
csendes tag
Jaja, ezzel tisztában vagyok, de azért köszönöm Meg is van az app, írtam is. Csak hogy mennyire akksi igénylő ez a sáv működése, az lett volna az igazi kérdésem valójában
@Jimmy66: köszi neked is a választ! Egyelőre szerintem is jópofa az a sáv, csak sok helyen olvastam, hogy irritáló tud lenni, de én kb észre se vettem, szóval úgy annyira nem rikító, mint ahogy elképzeltem.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
Igen, de azt a 3 színt keverheted. Pl. pirosat és zöldet felhúzod sárga lesz belőle stb, de ha mindegyiket lehúzva hagyod, és úgy nyomsz a save-re sötét marad. Minél kisebbet "húzol" annál halványabb színeket kapsz. Beállítás után akár az alkalmazást is törölheted akkor is úgy marad, amíg a készüléken újra nem választasz gyári témát.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Az alkalmazáskezelőben kiválasztod amit tiltani akarsz, és a tulajdonságainál van "Letiltás" gomb. Törölni felesleges, több helyed úgysem lesz.
Illetve Titanium Backup-pal lehet jegelni a szükségtelen alkalmazásokat.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Jimmy66
senior tag
Én is inkább a Mircinko ROM-ot tenném fel!
Sokkal összeszedettebb, mintha elkezdenéd a JB-s appokat felrakni (nekem sem jött minden össze), abban minden megvan. És feltenni is nagyon egyszerű!
És a korábbi kérdésedre. Ezt tedd fel, ezzel tudod a Root-olt telefont "kigyomlálni". Nagy előnye, hogy először csak jegeli amit kitörölsz, ha rosszúl döntöttél, vissza tudod állítani a végleges törlés elött.
[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
Valószínű nem mert ez nem szoftveres gyíkság.
egyszerűen paraméterezhető lesz, hogy pl emailre kéken villogjon, milyen gyakran és milyen hosszan villanjon fel. nem fogadott hívásra piros, smsre zöld. vagy ahogy akarod.
CM-ekben van olyan hogy menüből állítható hogy az alsó ledsor csinálja ugyanezt. na az látszik. ( a felső led meg akár kikapcsolható.)
Ezt volna jó implementálni ebbe a romba.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
freemanone
addikt
Igen. A root is ugyanúgy történik, sima kernel csere.
(#11521) Csatsa: Dob egy hibaüzenetet, de ettől függetlenül megy. Most próbáltam ki, mert ezt a funkciót nem használjuk, így rejtett hiba, de működik. Viszont előtte be kell kapcsolni a wifi-t, majd utánna bekapcsolni a tethering-et.
Esetleg más hiba ami elkerülhette a figyelmemet? -
Csatsa
tag
Szerintem 89-es és azért ajánlotta fel neki a seus, de csalódni fog mert ugyanaz megy neki vissza, az olasz TIM 89-es.
Ezt leginkább akkor fordul elő ha kernelcserés rootot csinálunk és amikor ráflasheljük a rootolható kernelt és újraindítjuk a telót majd a rootolás miatt rádugjuk a gépre usb-vel akkor pl a pcc automatikusan elindul és kírja hogy létezik frissebb változat. Ez csak a régebbi kernel miatt van (ez van seusnál is) és ha ráfrissítesz akkor kerül vissza a 89-es rom ami az olasz lesz. -
gmark247
tag
Mircinko V7 fagyott le telepítés alatt : / Már sikerült megcsinálni és visszatettem a V6-ot.
Egyébként nekem nem akar működni a V7. bármilyen setupokkal telepítem azt írja, hogy a system ui leállt.
Sony Ericson k310i -> Sony Ericson w350i -> LG GT 540 -> Xperia U -> Lenovo A850' The worst thing what ever happend to Earth is the humanity... '
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest