Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Szeretném megköszönni az itteni közösségnek, hogy az érthető és világos leírások segítségével sikeresen átöltözött az ajándékba szánt SP CM11 öltözetbe, és megtáltosodáson ment keresztül ez miatt.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Üdv!
Sajos én is belefutottam a
20/005/2015 18:05:54 - INFO - Processing system.sin
20/005/2015 18:05:54 - INFO - Checking header
20/005/2015 18:05:55 - ERROR - Processing of system.sin finished with errors.
20/005/2015 18:05:55 - INFO - Ending flash session
20/005/2015 18:05:55 - ERROR -
20/005/2015 18:05:55 - ERROR - Error flashing. Aborted
Hibába.
A jelenség a többiek által is leírt.PC companion-nal nem jutottab előrébb.
Flashtool (for Linux) pedig folyamatosan ezt a hibát írja ki.
Igyekeztem több forrásból is letölteni a telekom-hu .ftf-et, hátha sérült a letöltés.
Úgy is, hogy Flashtool-lal sjaát generálású FTF-et hoztam létre ( Darvinya!).
A "Flashmode-ban ragadt telefon javítása" c. szekciót is megcsináltam, le is futott hiba nélkül, majd ismét egy flashtool próbálkozás, de továbbra is marad a system.bin hibára futó flesselés.Több kábelt és portol próbáltam, bár erre szerintem a Linux kevésbé érzékeny (portra gondoltam).
A telefon előéletét nem tudom, mert keresztfiamé... 4.3-as Android volt rajta, az biztos. A telefon Telekom függő.
Esetleg dmesg kimenet segíthet?
A sony logo továbbra is bejön - persze ott meg is áll -, remélem ez azért jó jel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Martin560 #50552 üzenetére
& (#50553) colomb2
Mindkettőtöknek köszönöm!
A 0.9.18.4 már nem dobott hibát. (A 0.9.18.6 előtt jött le, így ezt nem próbáltam)
Flash hibátlanul végigment, a telefon pedig éli világát a t-vedés rommal. Hamarosan megy rá a zárt bootloader-re való CM11 by bagyuszHát bizony annak ellenére nem gondoltam a verzió nem-megfelelőségére, hogy MTK fronoton ez szintén vesszőparipa... a verzió...
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz PAINfájdalom #50940 üzenetére
Semmi gond nincs ezzel, legalább egyel több választási lehetőség van. Próba, cseresznye, pálinka.
-
nagyúr
válasz sigyud #51017 üzenetére
In your device, open the dialler and enter *#*#7378423#*#* to access the service menu.
Tehát a tárcsázóban beütöd a fenti kódot, előjön a szerviz menü.Tap Service info > Configuration > Rooting Status. If Bootloader unlock allowed says Yes, then you can continue with the next step. If it says No, or if the status is missing, your device cannot be unlocked.
Végigpötyögöd a fent említett menüpontokat, és ha a rooting status-nál a bootloader unlock allowed azt mondja, hogy Yes, akkor nyitható, tehát tényleg gyárilag független.
Ez nem azt jelenti, hogy nyitva van! Csak annyit, hogy nyitható.mod.:
forrás[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest