Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmoki
senior tag
válasz adam951222 #36968 üzenetére
Szia.
Szerintem ha nem akarsz babrálni vele(főzött rom, root stb) akkor ne válaszd ezt a telefont. Ahhoz, hogy gyári állapotban patentül menjen valami szvsz minimum 2GB ram.
Ha szeretsz kísérletezni a romokkal, akkor nyugodtan válaszd ezt, ha jó rendszert teszel rá meghálálja a kis jószág.
A fentebb írtak mind az én személyes véleményemet/tapasztalatomat tükrözik."I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Logeeen
senior tag
-
norbert1998
nagyúr
válasz adam951222 #36996 üzenetére
z2 lockscreen-re kerestetek már rá?
andris: az a baj, hogy nem igazán esik le, hogy mire gondolsz a menü gomb működése alatt
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz adam951222 #37036 üzenetére
én nem venném meg, de ki mit gondol jobbnak
cseréhez még a kommentelendő lképek:
A SCERÉLTEK:
a többi:ja és persze a telekom is a cordonhoz küldte
[ Szerkesztve ]
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz adam951222 #37036 üzenetére
Én is filóztam rajta 2 percig, de hamar elvetettem az ötletet...
-
air
nagyúr
válasz adam951222 #37300 üzenetére
Passz. Az milyen?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
(#37302) blakey
Z2 systemUI, rootolt telefon esetén ez egy "királyság" szóval ez nem a szó szoros értelmében téma, ez annál több.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
norbert1998
nagyúr
existenz 4.0 is lehet akár. és nem kell moddolgatni, valamint (állítólag) satbilabb és gyorsabb, mint a gyári
-
dave0825
őstag
válasz adam951222 #47654 üzenetére
Hívásrögzítésre gondolsz? Ha igen, akkor én ezt használom (nem tudom, hogy az ingyenes miben tud kevesebbet), és forrásnak Mikrofon-ra, minőség High-ra, file formátuma MPEG4-re állítva egész jól fölveszi. Én is próbáltam elég sokat, de 4.4-en vagy rosszul vették föl, vagy nem működött, ami gyárin igen (arra volt kimondottan Xperiára való, az úgy játszotta vissza, mint az álom. ), így ennél maradtam már egy jó ideje.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
arti1121
senior tag
válasz adam951222 #50181 üzenetére
újraindítás megvolt??
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest