Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
válasz mandras81 #1029 üzenetére
Ezeket a lítiumos akksikat nem kell "tizenhatóráztatni", mint anno, s ha jól tudom, jobb nekik, ha nincsenek állandóan csontra lemerítve, hanem 20% töltöttség felett töltőre vannak dugva. Azt olvastam, hogy ha 2-3-szor le van fullra merítve az akksi az elején, tovább bírja kicsit, de sztem ez csak városi legenda.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
r-chee
őstag
válasz mandras81 #1072 üzenetére
Véletlenül nem egy fóliát néztél kettőnek? A fólia a felrakást segítő, front és back jelölésű védőrétegek között leledzik.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
r-chee
őstag
válasz mandras81 #1081 üzenetére
Általában meg is van számozva, hogy első és második lépés, helyezze fel ezt az oldalt, másik felén pedig, hogy csak felrakás után eltávolítandusz.
Szal 1. feléről lehúzod teljesen vagy csak kiinduláshoz egy kis csíkban a védőfóliát, feltapasztod kijelzőre a témát, kibuzergálod a lég uborékokat (jobb, ha minél levesebb lett), majd lehúzod a 2. lépésként megjelölt réteget és voálá. Azé' kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy mennyi embernek jön össze tökéletesre, gyűrődés s buborékmentesreOrigin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Gáben81
senior tag
válasz mandras81 #1362 üzenetére
Most megnéztem amúgy,nálam ezt írja:[link]
Szal itt valami anomália van...Petymeg:Én este mindig kilövöm már évek óta.Reggel bekapcsolom és éppenhogy de kibírja estig,nyúzom végig.Aztán kezdődik elölröl...
De nekem sosem bírták az okostelóim,még az Ipod touch-om sem,pedig ott még csak wifi volt...
[ Szerkesztve ]
-
Drbonci
aktív tag
válasz mandras81 #1492 üzenetére
Egyetértek Djuree kollégával , ezzel a csíkkal egy jó pár vásárlót vesztett a Sony . Nem vagy vmi ügyfélközpontú illető esetleg a t-mobilnál dolgozol ? "Ne vegyél ilyen telefont, és mindenki örül..."
HardSanyeee: Nekem speciel az a rész pont az arcom és a tenyerem közé esik telefonáláskor
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
petymeg
addikt
válasz mandras81 #1857 üzenetére
Standby módban nekem 1%/óra fogyasztást sikerült elérnem, ha van valami adatkapcsolat és szinkron, akkor kb 4%/óra.
Még nézd meg azt, hogy appkillerrel "leölöd" az összes háttérben futó, energia zabáló alkalmazást.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
attika89
senior tag
válasz mandras81 #1906 üzenetére
Én még mielőtt az S meglett is szemezgettem a Nillkin-el, ezért lett az. Még a Rock tetszett az érdekes anyaga miatt.
A múlt héten sikerül háromszor is "eldobni" a telefont a szobában szóval a kisebbfajta szívrohamok után úgy gondoltam itt az ideje egy kis plusz védelemről gondoskodni - annak ellenére, hogy semmi nyoma sem lett az eséseknek szerencsére.
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
Ljózsef
csendes tag
válasz mandras81 #2087 üzenetére
Egyet értünk gyerekek, de hát itt most a Sonyról van szó, nekem is tetszett, még tetszik is, azért olvastam róla itt az írásokat, és remélem ki fogja nőni a gyerekbetegségeit. A gond az sosem vigasz hogy más gyártóké is lehet hibás, mi nem iPhone-t vagy LG-t akarunk venni vagy már valakik vettek hanem Sonyit. A kicsit idősebbek mint pl én még tudják valamikor a Sony maga volt a minőség, évek alatt sem nagyon volt köztük hibás darab,(nem telóra gondol) igaz nem Kínában gyártották
-
Luser2000
addikt
válasz mandras81 #2087 üzenetére
igen, jol ertelmezed. nekem is ezt javasoltak meg az x10i idejeben.
es logikusnak is tunik, hiszen amikor a pc-s programmal kersz egy fw helyreallitasr,a kkor az eloszor letolti a telefonodnak megfelelo gyari fw-t a seus szerverrol, majd azt felteszi a telefonodra. ha ekkor ezt az ideiglenes (vagy rejtett?) fajl-halmazt elmented valahova a gepedre, akkor azt elvileg ugyan ezzel a modszerrel vissza kell tudni rakni valahogy.
mivel en nem probaltam, igy azt nem tudom, hogy kell-e elotte valami varazslat.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Dikri
tag
válasz mandras81 #2249 üzenetére
Megprobáltam ezt a "biztonsági mentést" de én nem találtam a fájlt hová mentette.
Merre kell keresni?Egyébként az új softverben van magyar nyelv? Mert ha jól értem holland verziót tettél fel.
A másik kérdés, most olyan lesz a telefon, mintha egy függetlent vettél volna? tudom nem lesz független, csak a szoftver szempontjából kérdezem. Magyarul, fog ugyan úgy magától frissülni?A másik dolog, valakinek sikerült a kedvencekből kitörölni a kontaktot?
-
Dikri
tag
válasz mandras81 #2275 üzenetére
Köszönjük a backupot!
Este én is flasheltem, kb 10 perc volt de lehet annyi sem. Én végülis az Central Europait tettem fel, azt irták az is ki van gyomlálva Egyébként valóban több hely van most a telón.
És most este nem felejtettem el kikapcsolni a wifit, de szinte nem is merült az aksi -
Luser2000
addikt
válasz mandras81 #2275 üzenetére
Szia Mandras81!
Hogyan kell a flash tool segítségével a gépen (a c:\Users\All Users\Sony Ericsson\Update Engine\db\13740270\ mappában) lévő fájlokból flashelhető verziót gyártani?
Nem jövök rá.
Lementeném a .73-as független, hazai verziót.Köszi,
BalázsApple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
válasz mandras81 #2291 üzenetére
Igen, az itt leírtakat csináltam.
Az maradt ki, hogy benézzek a c:\Flashtool\firmwares\ mappába.
Oda gyártotta le a flashelhető verziót.
Megvagyok, köszi!---
Ugye az ICON_ kezdetű fájlokat nem kellett belefordítani, csak azt a kb négyet, ami FILE_ kezdetű volt?
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
-
S_xperia_S
aktív tag
válasz mandras81 #2308 üzenetére
asszem ezt kihagyom egyenlore, nekem ez kinaiul van, max. ugy vagnek bele, h vki segit, akinek gyakorlata van benne, meg nem is nagyon ertem, mire lenne nekem jo a rootolas (bar utanaolvastam)
nekem meg nem sargult, lehet h nem melegitettem fel elegge..., de nem is fogom sztem, gpst nem hasznalok, orakig nem jatszok, massalnem sargult
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ S
-
petymeg
addikt
Ha jól értem akkor a bootloader nyitása után a szervíz menüben "yes" lesz "no" helyett?
Az miért van vajon, hogy van akinek nyitás nélkül is yes?
Az XDA-n én azt olvastam, ha kinyitja valaki, önként lemond az IMEI megadásávan a garanciáról. Videó is van a yt-n a menetéről: [link]Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
r-chee
őstag
válasz mandras81 #2299 üzenetére
Gyárilag ez szerepel ott: "Bootloader allow unlocked: Yes". Független teló.
Xda-n láttam linkeket root-olt .73-as firmware-ről, töltöttem is le, csak .img-be van csomagolva, s SEMMIVEL sem tudtam megnyitni.
Gari kérdése különösebben nem izgat.Béci87: nekem is AA és 7 van, de még nem találkoztam sárgulással (kopp-kopp)
[ Szerkesztve ]
-
vipnolf
aktív tag
Köszi az infót!
Idegesítő h a T-nél nincs korlátlan mobilnetes csomag. Pannonál meg ott az okostarifa ami tapasztalatom szerint kvázi korlátlan. A készülék meg 15 ezerrel drágább mint a Tnél. Hadd ne fejtsem ki a véleményemHolnap megrendelem a T-től, de előtte kérem, akinek T-s van erősítse meg, hogy SEMMIBEN nem látszik a kérszüléken, hogy T-s. Nincsenek T-s almenük, nincs ráírva a készülékre hogy tmobile és nem Ts a menü meg ilyesmi. Mert ha belebarmoltak, inkább nem kell.
Telenor nem módosít semmit, T-nél még nem vettem telkót, szóval a visszajelzést előre is thxXPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
Swami
senior tag
válasz mandras81 #2480 üzenetére
Érdekes, hogy igy gondolod. Biztosan nked "jó" SXS-ed van. Máskülönben te is idegeskednél, hogy kiadtál mondjuk 150 k-t és hibás a kijelzője, amit a gyártó cég is elismer. Itt senki nem vadászik a sárgára csak éppen észreveszi, hogy ott van. És ha egyszer észreveszed, mindig azt fogod nézni, mint Austin Powers a szemölcsöt.
Én pl fél órát neteztem, amikor megjelent. Na most fél óra netezés az rendeltetésszerű használat egy smartphone-nál. És nem kellett keresnem a sárga csikot, meg körben a sárga keretet a kijelzőn. Vaknak kell lenni ahhoz, hogy ne vedd észre (pedig én szemüveges vagyok).
De lehet, hogy igazad van; az XperiaS-emet majd csak télen használom, nyárra meg ott van a Wave II.[ Szerkesztve ]
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest